Lesitin içmeyi deneyebilirsiniz..Benim sütümde azdı sürekli düğüm oluyor ve iyice kesildi artık 43 günlüğüz keşke en azından 4 ay emzirebilseydimBenim kizim 8 aylık ve bugüne kadar kaç kere gogsum tikandi sayısını unuttum 4 kere dr a gittim ve antibiyotik verdiler sık sık sagdim sıcak kompres yaptım ve geçti ancak 15 gün evvel başlayan tıkanmayi hala geçiremedim. Antibiyotik kullandım sagdim sıcak suda masaj yaptım. Ama nafile. Sut once ip gibi geldi basincla bunlari cikardim. once surekli tikanan bir göğüste başladı ardından diğer göğsümde tikandi diğeri şimdilik iyi gibi sadece ucu acıyor ama diğeri hala acilmadi sanki Kum gibi oldu süt. Tam açtım diyorum bi bakıyorum yine aciyo bu seferki çok değişik ne yapacağımı sastım. O gogsumun ucundaki gözenekler de iyice kapandı gibi sadece 1 2 tanesinden iyi süt geliyor diğer gözenekler tıkalı. Artık sinirlerim bozuldu ben emzirmeyi bu kadar isterken böyle olması canımı çok sikiyor
Teşekkür ederim cnm cevabın için. Arastircam cnm lesitin hiç duymamistim inş. Cnm sen de ben de emzirmeye devam edebiliriz. Ben çok ugrastim. Önce süt olsun diye. Uğraşlarım sonuç verdi çok şükür süt oldu. 3 aydan sonra bu göğüs tikanmalari başladı bu sefer. Bugün biraz iyi gibiyim soğan duydum gece göğsüme soğanı ikiye bölüp koydum nasıl zonkladi gogsum anlatamam. Şimdi rahat gibiyim. Ama tekrarlamayacagi garanti değil tabi.Lesitin içmeyi deneyebilirsiniz..Benim sütümde azdı sürekli düğüm oluyor ve iyice kesildi artık 43 günlüğüz keşke en azından 4 ay emzirebilseydim..En azından günde 1 tane alırsanız rahatlatı gnc ve solgar ın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?