daha öncede bahsetmiştim eşim sanalda beni aldattı, ilgisiz ve armaıza sürekli 3. kişiler girio(aile akraba gibi). neyse sonrasında bişeyler yoluna girmeye başlamıştıki geçenlerde eşimin telefonunu karıştırırken iş yerinden bi kızla mesajlaştığını gördüm. tabi mesajları silmişte iletim raporlarında mesajların birkısmı vardı. yani mesajların içeriğini de gördüm. amacı bir iddia imiş arkadaşalrına kızın basit ayarlanabilecek bi kız olduğunu göstermeye çalışıyormuş. bu konuda doğru söylüyo eminim neyse sorunzayen yalan söylemsi deil sorun yaptığı ahlaksızlık. çok sinirlendim alıp başımı gidecektim yalvardı yakardı, gitmedim ama düşünüyorum daha. dün yalavardı seninle ilgileneceğim falan die herzamanki gibi işten gelince yatıp uyudu şimdi sabaha kadar uyur genelde böle yaparda. admanın hayatının 3/4ü uykuda geçiyo ya sinirden patlamak üzereyim nolcak şimdi yaa. kandimi aptalgibi hissediyorum bi çılgınlık yapasım var bebişi de alıp şehirdışına biyerlere gitmek istiyorum ne yapmalı ????? ondan adam olur mu bilmiyorum ama biz bir araya geldik mi bizden hiç bi halt olmaz