offf çok dertliyim sizce ne yapmalıyım..

tatlım gerçekleri hemen öğrendiğin için şükretmelisin karşında yalancı sadakatsiz ve karaktersiz bir erkek var,okula gelir gelmez yüzüğü parmağından çıkarmış.sen bu erkeğe mi kendini layık görüyorsun?
ne o ne kızarkadaşının durumu seni bağlamaz,kimseyi değil kendi iyiliğini düşünmen lazım.cocuk sana bakıyorsa da etkilenme,ben üniversitedeykende böyle cocuklar vardı mezun olduklarında yüzük taktıklarıyla evlendiler okuldakilerle değil
genç erkek bunlar, onların tabiriyle hayatını yaşamak takılmak isterler kızlarla..evlenene dek ergen mantığı...burda önemli olan o kişinin dürüst olmaması hayatında biri varken yokmuş gibi ortada gezmesi

canım bunu ben kurmuyorum arkadaşlarımın dikkatini çekti çocuk durup beni izliyor bildiğin yani sadece ben desem tamamda çevremdekilerinde dikkatini çekiyor artık

Ya da biz kızlar bize bir şey hissetmesini istediğimiz için meseleyi o yöne çekiyoruz yoksa onların yaptığı bir şey yok

sizin söylediklerinizle iyice soğudum zaten çocuktan sadakatsizin teki olduğuda ortada
çok sağolun ya artık bitmiştir benim için
zaten sadece bir hoşlantıydı aşık felen olmadım tanımadığım birine :)

Her zamann mantıkkk kızlarrr duygularrr ikinci plandaaa ezdirmeyelim hiç bir erkeğe kendimiziiiii

evet mantıklı düşünmek en iyisi :)
ohh rahatladım ya bir türlü soğuyamamıştım çocuktan ama şuan fena halde soğudum artık önümden geçse dönüp bakmam :)

canım bence sevgilisiyle ilişkisini kemiş mi onu öğren önce yoksa sonra hüsrana uğrama.ama bana öyle geliyo ki ilişkisini kesmiş.yani yüzüğü takmadığına göre.

artık bakmıyorsun. mümkünsede görücegi yerlerde gezmiyosun

Kızın yerine kendini koyarak düşün senin başına böyle bişey gelse Allah korusun Allah kimsenin başına vermesin öyle bişey.Bende sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz ve ben yanında yokum die bi kız fırsat bulup ona yakınlaşıcak .

istemesem de karşılaşıyoruz demişsiniz ama aslında öyle değil. olan şey algıda seçicilik.
yüzüğünü takması takmaması bir şeyi değiştimez sevgilisi varsa vardır.
cüzdanında taşıması da önemli değil o çocukla sevgilisinin bileceği şey.
sonuç olarak size kalan arkanızı dönüp uzaklaşmak.
sevgilisi olmasına rağmen size yaklaşırsa ya da yeşil ışık yakarsa bu sadakatsiz olduğunu gösterir ki bu da uzaklaşmak için yeterli bir sebep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…