• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offf çok dertliyim sizce ne yapmalıyım..

t_g_e

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
8
0
6
arkadaşlar şimdi ben üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ve bizim yurtta bir çocuk var çocuktan hoşlanıyodum halada hoşlanıyorum ama çocuğun uzakta sevgilisi olduğunu öğrendim :( tamam dedim vazgeçecem ama bu seferde istemedğim halde sürekli karşıma çıkmaya başladı başlarda hiç benim farkımda değildi ama oda şimdi bana bakmaya başladı
yüzüğü varmış ama takmadığını öğrendim cüzdanında taşıyomuş
şimdi ben ne yapmalıyım suç onda yani yüzüğünü taksa bunların hiç bir yaşanmıyacaktı :(
ama bende çok hoşlanıyorum ondan şimdi oda benim farkıma vardı
her şey çok karmaşık hal almaya başladı ne yapacam hiç bilmiyorum bir insan neden yüzüğünü takmaz onuda anlamıyorum face hesaplarıda ortak :(

Başkasının sevgilisine göz koymayın derim. Duygularınıza hakim olun. Sizin için başkasıyla ilişkisini bitirirse başkası içinde sizinle ilişkisini bitirir. Etme bulma dünyası bu.

yüzüğü takıp takmaması kendi insiyatifinde.

takmıyor diye kendinize pay biçmeniz anlamsız yani.

benim asla çocuğu sevgilisinden ayırmak gibi bir derdim yok zaten aslada böyle birşey yapmam
zaten çocukla konuşmuşlğumuz felende yok
ama artık istemiyorum bu sefer kendisi bakmaya başladı çok sinir bozucu bir durum sürekli karşılaşıyoruz artık istemıyorum diye :(

kusura bakma ama seninkine kendi kendine gelin güvey olmak derler .. vazgeç bence:34::34:
arkadaşlar şimdi ben üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ve bizim yurtta bir çocuk var çocuktan hoşlanıyodum halada hoşlanıyorum ama çocuğun uzakta sevgilisi olduğunu öğrendim :( tamam dedim vazgeçecem ama bu seferde istemedğim halde sürekli karşıma çıkmaya başladı başlarda hiç benim farkımda değildi ama oda şimdi bana bakmaya başladı
şimdi ben ne yapmalıyım suç onda yani yüzüğünü taksa bunların hiç bir yaşanmıyacaktı :(
her şey çok karmaşık hal almaya başladı ne yapacam hiç bilmiyorum bir insan neden yüzüğünü takmaz onuda anlamıyorum face hesaplarıda ortak :(

yüzüğünü istediği yerde taşır ama parmak ama cüzdan içi..

başka sevgilisi var madem yüzük olsa olmasa ne olur..

bakma bile derim..

Bu işin sonu yok vazgecin sevgilisi olan biriyle olmaz ayrıca yüzük takmaması onun karaktersizligi sizin için ayrılmaz ayrilirsa eger hakkini odeyemezsiniz o kız ne hayallerle birliktedir onla kizada kendinizi de yapmayın bunu küçük dusersiniz onu da görmezden gelin :ssz:

Son düzenleme:
benim asla çocuğu sevgilisinden ayırmak gibi bir derdim yok zaten aslada böyle birşey yapmam
zaten çocukla konuşmuşlğumuz felende yok
ama artık istemiyorum bu sefer kendisi bakmaya başladı çok sinir bozucu bir durum sürekli karşılaşıyoruz artık istemıyorum diye :(

çocuk dışa açılmak istiyor demek ki sevgilisi uzakta ya yüzüğünü kontrol edemez, yazık yahu...

ayrıca sevgilisi varken size bakıyorsa sizinle sevgili olursa başkasına da bakar mantıkeen.

Evet, yüzüğünü takmaması onun suçu, onun ayıbı, onun gözünün pis oluşu..
Sen sakın meyletme derim, böyle işler her zaman dönüp dolaşır bulur insanı.. Ne ekersen onu biçersin.
Sevgilisi olduğunu öğrenmişsin, ayrıldığını da duyarsın.. Ayrılırsa yakınlaşırsın hemen.. Ama şuan kesinlikle uzak dur, bakma..
Daha karşına kimler çıkar.. Aceleci olma..

Ya bir de bakmak bu kadar önemli bir olay değil ki belki o anlamda bakmıyordur. Genelde kızların bu yüzden umutlandığını görüyorum ben daha net daha açık bir şeyler olmalı. Yoksa herkes herkese bakabilir. Hatta beğenip de bakıyor da olabilir ama bu bir ilişki istediği anlamına da gelmez...

Back
X