Offf icinden cikamiyorum artik...

Ne onemi var konumu deistirmenin zaten hayatim boluk pörcük neyi toplayim kades dagilmis hersey dagilacagi kadar.

Yapacak bisey en mantikli secim bu benim icin artik Allah in adaletine birakiyorum. Bu goz yaslarimin eminm bir gun ahi tutar.

Bilmiyorum ama sabaha kadar telefon elinden dusmuo yalan soyluo beni aptal yerine koyuyo. Sifresi var acip baktrmio
Bir insan iki kez aynı hatayı yapar mı. .. evlenmeden çocuğuna kendin bakamiyor musun ... Neden illa bir erkeğin varlığına ihtiyacınız var. ..

Bir insan iki kez aynı hatayı yapar mı. .. evlenmeden çocuğuna kendin bakamiyor musun ... Neden illa bir erkeğin varlığına ihtiyacınız var. ..
Yapiyomus iste. Kendim bakabilseydim bu duruma duser miydim. Ailem her sekilde arkamda dursaydi yagmurdan kacar miydim

Eger gercekten ayrılmak istiyorsan evi terketmeden git bi boşanma avukatıyla konuş. Evi terk edersen haksız duruma düşme ihtimalin olabilir, nafaka yalan olabilir. Avukat derse ki aldattığına dair delil lazım, o zaman bir müddet idare et, elbet bi açık verir. Tekrar ediyorum, ayrılacaksan önce bi avukatla konuş.

Yok, ayrılmak istemiyorum diyorsan, çok üzülerek yazıyorum, maalesef göz yumman lazım. Belli ki arada sevgi-saygı kalmamış. O zaman da tavsiyem, biraz ütopik olacak ama, kocana de ki: "haftalık elime şu kadar para say, haftada bir gün eve gelme kabulüm. Ama bu çocukların gözünün önünde telefonu melefonu bırak. Ha olur da birinden gayrı meşru çocuk olur, o zaman da mahkemede götündeki donu bile alırım."

Hakkaten çok ütopik oldu. Kardeş bir ömür bu adamın kahrı mı, yoksa bir ömür ailenin lafları mı? Allah kolaylık versin, inşallah tez zamanda feraha çıkarsın. Adamın şiddet eğilimi var mı bu arada? Ha bir de ilk evliliğin niye bitmişti?

Siddet hic gormedim ama seni fena yaparim soyle boyle yaparim die twhdit ediyo. Ilk esim hirsizlik yapti guvenim kalmamisti artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…