• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf icinden cikamiyorum artik...

_Gazel_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2017
59
12
3
Mrb arkadaslar ben dun evliligimi nasil kurtarabilirim diye konu acmistim. Onunla son bi kez daha konustum aksam hersey yolunda gidiyordu. Sabah kakip telefonuna baktim telefonunu ucus moduna almis tabi sifre hergun degisio. Acmasini istedim neymis ben inat ettikce oda inat ediyormus telefonunu acmadi tabi. Bana sen kimsinde telefonumu karistrcaksin dedi:(( bende senin karinim hatirlamiyosan unuttuysan hatirlatiym dedim. Telefonunu vermek istemedim zorla aldi. Dedim aksama kadar temizliyeceksin o telefonunu kendine gel artik dedim. Temizlemezsem ne olacak dedi. Bende giderim cocugunada otirup bakarsin dedim. Kapi orada dedi bana arkadaslar. Biliyor benim cocugumu birakip gitmicem. Ne yapacagim iyice sasirdim cok zoruma gidiyor. Dayanamiyorm artik. Her gece aglayip sizlamaktan usandim umrunda bile degil. Agladigimi gordugu halde hic bi tepki vermiyor. Kimseye anlatamiyorum derdimi. Bu adam neden bole tasa dondu. Allaha havele etmekten baska bisey yapamiyorum cok caresizim...

Çocuğunu al ve evi terk et istersen onuncu evliliğin olsun ailen kabul etmiyorsa kadın sığınma evleri var niye bu adamın eziyetine katlanıyorsun...oda gitmeyeceģinden emin yakında eve kadınlarıda getirir sende onlara meze hazırlarsın demedi deme ..

Mrb arkadaslar ben dun evliligimi nasil kurtarabilirim diye konu acmistim. Onunla son bi kez daha konustum aksam hersey yolunda gidiyordu. Sabah kakip telefonuna baktim telefonunu ucus moduna almis tabi sifre hergun degisio. Acmasini istedim neymis ben inat ettikce oda inat ediyormus telefonunu acmadi tabi. Bana sen kimsinde telefonumu karistrcaksin dedi:KK43:( bende senin karinim hatirlamiyosan unuttuysan hatirlatiym dedim. Telefonunu vermek istemedim zorla aldi. Dedim aksama kadar temizliyeceksin o telefonunu kendine gel artik dedim. Temizlemezsem ne olacak dedi. Bende giderim cocugunada otirup bakarsin dedim. Kapi orada dedi bana arkadaslar. Biliyor benim cocugumu birakip gitmicem. Ne yapacagim iyice sasirdim cok zoruma gidiyor. Dayanamiyorm artik. Her gece aglayip sizlamaktan usandim umrunda bile degil. Agladigimi gordugu halde hic bi tepki vermiyor. Kimseye anlatamiyorum derdimi. Bu adam neden bole tasa dondu. Allaha havele etmekten baska bisey yapamiyorum cok caresizim...
Dünkü konunu bilmiyorum ama, adama ben giderim çocuğuna da orurur bakarsın dersen tabi kapı orda der.

Dur lütfen çocuğu bırakma, onu da yanına al git dese daha mı iyiydi?

Ne olursa olsun karşısinda ağlama güçlü dur ezilme .
Belli ki telefonunda gizlemesi gereken çok şey var sen de bunun farkindasin.
Sen ne yapmak istiyorsun ?içinden ne geciyor gercekten evi terketmek mi amacin yoksa blöf mü yapiyorsun

Ne olursa olsun karşısinda ağlama güçlü dur ezilme .
Belli ki telefonunda gizlemesi gereken çok şey var sen de bunun farkindasin.
Sen ne yapmak istiyorsun ?içinden ne geciyor gercekten evi terketmek mi amacin yoksa blöf mü yapiyorsun
Inanin hic birsey umrumda degil ama kizim beli mi kiriyo. Alip gotirsem esim bela olur. Goturmesem birakip gitsem dayanamam. Gozumden sakindigim bebegimi gormezsem ölürüm ben

Inanin hic birsey umrumda degil ama kizim beli mi kiriyo. Alip gotirsem esim bela olur. Goturmesem birakip gitsem dayanamam. Gozumden sakindigim bebegimi gormezsem ölürüm ben
Bebegi zaten birakma .neden birakacakmissin?otur konus madem. bu sekilde yapamiyorum diye kendini yiyip bitirmen dogru mu canina yazik degil mi?kendi ailen ,eşinin ailesi biliyor mu bu durumlari

Bebegi zaten birakma .neden birakacakmissin?otur konus madem. bu sekilde yapamiyorum diye kendini yiyip bitirmen dogru mu canina yazik degil mi?kendi ailen ,eşinin ailesi biliyor mu bu durumlari
Aileler biliyo gormezden gelmemi istiyolar ailesi zaten bana bi sekil konusuyorlar oglularina baska turlu konusuyorlar iki yuzluler. Zaten en cok aileden yuz buluyor. Benim ailemse cocugu kabul etmiyorlar. At gel bebegi basimizin ustunde yerin var diyorlar.kac kere karsima alip konustum biraz duzelir gibi oluyoruz. Azicik bi tartismada odayi ayirip bu telefonun sifrelerini deistormeye baslio. Sabahlara kadar Uyumuyor elinde bi telefon birakmiyor

Aileler biliyo gormezden gelmemi istiyolar ailesi zaten bana bi sekil konusuyorlar oglularina baska turlu konusuyorlar iki yuzluler. Zaten en cok aileden yuz buluyor. Benim ailemse cocugu kabul etmiyorlar. At gel bebegi basimizin ustunde yerin var diyorlar.
Anladim canim .ailen neden bebegi istemiyor girersin bi ise bakarsin cocuga neden karşi cikiyorlar.kac yasindasin bilmiyorum ama insan küçük yaşlarinda cesur olamiyor yani dik duramiyor olaylar ve insanlar karşisinda.kimseden korkma ara kocanin iki yüzlü ailesini ya oglunuzla konusun yaptigi eziyet bitsin yada ben gidicem deyin .gerekirse siginma evine gidin

Cocugunu da al git. Zorla guzellik olmaz. Adam seni sevmiyor saymiyor en ufak cekinmiyor bile. Bak boyle sen yaptiklarini sindirdikce iyice yuzsuzlugu ele alacak, eve yaninda boriyle gelirse sasirma. Cunku biliyosun ve gitmiyosun. Ya anlamiyomus hersey duzelmis gibi yap, yada cek git. Boyle olmaz ki adam totosuna bile sallamiyo yazik degil mi sana baslarim 2. Evliligine senden daha mi onemli milletin ne diyecegi herkes kendi kapisinin onundeki pislige baksin.

Su ailelerin iki yuzlulugu. Torun evlattan daha tatli diyenler ne hikmetse is bosanmaya geldi mi birak cocugu gel diyolar. Ver ailenin numarasini gerekirse, biz konusalim. Terket evi de onlara ya cocugumla sokakta kalirim yada ikimixi birlikte kabul edersinix. Ben calisacagm yuk olmayacagm size. Istemiyosaniz da sokakta kalirim cocukla ondan sonra bi kiziniz yok artik. Bak nasil kabul ediyolar. Ya insan cocugunu nasil boyle caresizlige surukler ya nasil mutsuzlugunu gornezden gelir anlamiyorum. El oglunun degil de oz ana babanin yaptigi o kadar zoruma gidiyor ki

Cocugunu da al git. Zorla guzellik olmaz. Adam seni sevmiyor saymiyor en ufak cekinmiyor bile. Bak boyle sen yaptiklarini sindirdikce iyice yuzsuzlugu ele alacak, eve yaninda boriyle gelirse sasirma. Cunku biliyosun ve gitmiyosun. Ya anlamiyomus hersey duzelmis gibi yap, yada cek git. Boyle olmaz ki adam totosuna bile sallamiyo yazik degil mi sana baslarim 2. Evliligine senden daha mi onemli milletin ne diyecegi herkes kendi kapisinin onundeki pislige baksin.
Ailem cifcilikle ugrasio cocuguma bakacak kimse yok onlara birde bole yuk olama. Oldugum kadariyla oldum yuk. Yani calisma imkanim yok bu sekilde

Ailem cifcilikle ugrasio cocuguma bakacak kimse yok onlara birde bole yuk olama. Oldugum kadariyla oldum yuk. Yani calisma imkanim yok bu sekilde
Bakici imkani var devlet destek sagliyor kac yasindaydi cocuklarin. Aileme yuk olamam demek bi cozum degil gitmezsen napacaksin? Bu adami bu sekilde cekeceksin o zaman. Hic sesini cikarnayacaksin. Telefonunu eline bile almayacaksin. Goz yumacaksin. Cunku git diye ugrasiyor. Zannediyo musun gozunun onunde seni aldatirken seni kaybetmekten cekincesi var. Sen gitmezsen yakinda o seni atar evden. Ona gore o zaman sesini cikarma kizdirma.

En azindan git kafani dinle bi iki hafta.ama eşinin ailesi ile konus bosanmayi dusunuyorum falan de
Gidicem annem antalyada onun gelmesini bekliyorum yarin gelio sanirim gidince anlaticam herseyi kabul ederlerse bi daha donmucem olmuyo bole kendime cocuklarima zarar vermekten korkuyorum.

Bakici imkani var devlet destek sagliyor kac yasindaydi cocuklarin. Aileme yuk olamam demek bi cozum degil gitmezsen napacaksin? Bu adami bu sekilde cekeceksin o zaman. Hic sesini cikarnayacaksin. Telefonunu eline bile almayacaksin. Goz yumacaksin. Cunku git diye ugrasiyor. Zannediyo musun gozunun onunde seni aldatirken seni kaybetmekten cekincesi var. Sen gitmezsen yakinda o seni atar evden. Ona gore o zaman sesini cikarma kizdirma.
Bu gidisle bunlar olacak zaten

Sana bir örnek vereyim tatlım

Kuzenimin kv si kocasını kışkırtıp üstüne salardı. Karı koca iyi anlaşırlardı. Kv de tuz biber olurdu.

Yine bir gün aynı şey olmuş. Kv de gece doldurmuş oğlunu. Karısının yanına gitmiş karnında ki çocuğa bakmam si..tir ederim seni demiş.

Sabah adam işe gitmiş. Kuzenimin yüzü düşük tabi. Sormuş ne oldu falan diye üstelemiş.

Bıktım senin oğlundan demiş. Diyemiyor tabi senden bıktım asıl. Neyse bu çocuğu da doğurup gidicem demiş. Üç çocuğa da sen bakarsın demiş. Zaten oğlunda anam senden iyi bakar demiş. Birlikte yaşarsınız artık.

O an kv desi yapma kızım etme kızım çocuklar annesini ister. İstersen ben gidim falan demiş.

Yok gitme sakın yoksa bunu da benden bilir demiş. Gerekirse ben giderim demiş kuzenim.

Kv de 2 gün kalıp gitmiş. Gık etmemiş. Tabi totosu zora girecekti.

Yani kuzenim blöf yapmış ve işe yaramış.

Sen de yapabilirsin. Bırak git bak nasıl dört dönecek.

Gidicem annem antalyada onun gelmesini bekliyorum yarin gelio sanirim gidince anlaticam herseyi kabul ederlerse bi daha donmucem olmuyo bole kendime cocuklarima zarar vermekten korkuyorum.
Konus annenle anlar belki seni kendim kovulmadan çikmak istiyorum o evden de.evde durdugun surece de kocan olacak adamla muhattap olma yokmus gibi davran aglanip sizlanma

Sana bir örnek vereyim tatlım

Kuzenimin kv si kocasını kışkırtıp üstüne salardı. Karı koca iyi anlaşırlardı. Kv de tuz biber olurdu.

Yine bir gün aynı şey olmuş. Kv de gece doldurmuş oğlunu. Karısının yanına gitmiş karnında ki çocuğa bakmam si..tir ederim seni demiş.

Sabah adam işe gitmiş. Kuzenimin yüzü düşük tabi. Sormuş ne oldu falan diye üstelemiş.

Bıktım senin oğlundan demiş. Diyemiyor tabi senden bıktım asıl. Neyse bu çocuğu da doğurup gidicem demiş. Üç çocuğa da sen bakarsın demiş. Zaten oğlunda anam senden iyi bakar demiş. Birlikte yaşarsınız artık.

O an kv desi yapma kızım etme kızım çocuklar annesini ister. İstersen ben gidim falan demiş.

Yok gitme sakın yoksa bunu da benden bilir demiş. Gerekirse ben giderim demiş kuzenim.

Kv de 2 gün kalıp gitmiş. Gık etmemiş. Tabi totosu zora girecekti.

Yani kuzenim blöf yapmış ve işe yaramış.

Sen de yapabilirsin. Bırak git bak nasıl dört dönecek.
Erkekler o yuzden bu kadar kolay hata yapiyor. Nasilsa bosaninca ceketini alip cikiyo. Cocuk sorumlulugu yok kim bakcak nasil caliscam derdi yok. Kuzenin iyi halletmis. Ben boyle bi blof yapsam benim esim yemez gerci onu. Bilir ki asla birakmam. :)

Back
X