• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf icinden cikamiyorum artik...

Kurtarılacak bir evlilik yok siz kendinizi çocuğunuzu kurtarın bu evlilikten. Kesin bir haltlar işliyor sizin telde gördüklerinizden ziyade. Ya birde neden siz gidiyorsunuz o gitsin her türlü pisliği yiyen o kapı dışarı edilen siz yapmayın Allah aşkına! Pılını pırtını topla defol bu evden deyin ağzınızı korkak alıştırdığınız sürece daha çok haltlar yer.
Elimde bi delilim yok o kadar kurnaz ki ailelere yansiyana kadar olay temizlio herseyi. Birazda korkuyorum siddet gormedim ama bu davranisim hetseye yol acabilir

Aileler biliyo gormezden gelmemi istiyolar ailesi zaten bana bi sekil konusuyorlar oglularina baska turlu konusuyorlar iki yuzluler. Zaten en cok aileden yuz buluyor. Benim ailemse cocugu kabul etmiyorlar. At gel bebegi basimizin ustunde yerin var diyorlar.kac kere karsima alip konustum biraz duzelir gibi oluyoruz. Azicik bi tartismada odayi ayirip bu telefonun sifrelerini deistormeye baslio. Sabahlara kadar Uyumuyor elinde bi telefon birakmiyor
Seninle aynı sorunu yaşıyoruz benimki de kavga edince hemen odayı ayırır 3 ay önce yine kavga ettik tlf yüzünden bu sefer odayı ben ayırdım hala da ayrı yatıyoruz ama adamın umrunda bile degil hala tlf yaşıyor bakalım nereye kadar....

Seninle aynı sorunu yaşıyoruz benimki de kavga edince hemen odayı ayırır 3 ay önce yine kavga ettik tlf yüzünden bu sefer odayı ben ayırdım hala da ayrı yatıyoruz ama adamın umrunda bile degil hala tlf yaşıyor bakalım nereye kadar....
Allah islah etsin ne diyebilirim ki:(

Mrb arkadaslar ben dun evliligimi nasil kurtarabilirim diye konu acmistim. Onunla son bi kez daha konustum aksam hersey yolunda gidiyordu. Sabah kakip telefonuna baktim telefonunu ucus moduna almis tabi sifre hergun degisio. Acmasini istedim neymis ben inat ettikce oda inat ediyormus telefonunu acmadi tabi. Bana sen kimsinde telefonumu karistrcaksin dedi:KK43:( bende senin karinim hatirlamiyosan unuttuysan hatirlatiym dedim. Telefonunu vermek istemedim zorla aldi. Dedim aksama kadar temizliyeceksin o telefonunu kendine gel artik dedim. Temizlemezsem ne olacak dedi. Bende giderim cocugunada otirup bakarsin dedim. Kapi orada dedi bana arkadaslar. Biliyor benim cocugumu birakip gitmicem. Ne yapacagim iyice sasirdim cok zoruma gidiyor. Dayanamiyorm artik. Her gece aglayip sizlamaktan usandim umrunda bile degil. Agladigimi gordugu halde hic bi tepki vermiyor. Kimseye anlatamiyorum derdimi. Bu adam neden bole tasa dondu. Allaha havele etmekten baska bisey yapamiyorum cok caresizim...
çocuğunu al git. annesinin doğumuna yardımcı olan hanımefendiyi tersinden görsün...

Dünkü konuyu bilmiyorum aldattı mı, emin misiniz. Çalışıyor musunuz , yada çalışabilme şansınız var mı. Ne olursa olsun o sizin çocuğunuz. Bence iş bulup kendinizi garantiye alın çocuklarınıza sahip çıkın, ailenizden beklentiye girmeyin. Ama adam aldatmadı sadece tartışmalar var ve boşanmayacaksanız görmezden gelmek lazım, sürekli didişmek sizi de evliliği de yıpratır
Bilmiyorum ama sabaha kadar telefon elinden dusmuo yalan soyluo beni aptal yerine koyuyo. Sifresi var acip baktrmio

Ailenin ki cok buyuk terbiyseizlik. Cocugu en basta ailen kabullenememis.

Cok zor biliyorum ama cocuk kreş yaşına gelinceye kadar sabret. Ufak tefek birikim vs yap. En az 2 yil var önunde. Görme duyma. Görürsen bile ona belli etme. Hic birseyden haberin yokmus gibi davran 3 maymunu oyna. Maddiyatiniz ne durumda bilmiyorum ama para at köşeye yastık altı yap. Ama sakın kocana kanıpta o paraya dokunma. Cocuk kres yasına geldiginde biraz birikiminle beraber dikil karsisina.

Cocugu krese yolla gerekirse temizlige git meslegin vs yoksa. Temizlige gelen bayanlar 100 150 arasi. Gül gibi gecinirsin. Kafan rahat olur. Kücuk olur eski olur kendine bir ev tutarsin. Yavas yavas yaparsin evinin herseyini.

Bunlar sana cok uzak gelebilir ama ömürde böyle gecmez ki. Sadece sabirli ol. Gerekirse sinsi ol once cocugunu ve kendini dusun.

Ailenin ki cok buyuk terbiyseizlik. Cocugu en basta ailen kabullenememis.

Cok zor biliyorum ama cocuk kreş yaşına gelinceye kadar sabret. Ufak tefek birikim vs yap. En az 2 yil var önunde. Görme duyma. Görürsen bile ona belli etme. Hic birseyden haberin yokmus gibi davran 3 maymunu oyna. Maddiyatiniz ne durumda bilmiyorum ama para at köşeye yastık altı yap. Ama sakın kocana kanıpta o paraya dokunma. Cocuk kres yasına geldiginde biraz birikiminle beraber dikil karsisina.

Cocugu krese yolla gerekirse temizlige git meslegin vs yoksa. Temizlige gelen bayanlar 100 150 arasi. Gül gibi gecinirsin. Kafan rahat olur. Kücuk olur eski olur kendine bir ev tutarsin. Yavas yavas yaparsin evinin herseyini.

Bunlar sana cok uzak gelebilir ama ömürde böyle gecmez ki. Sadece sabirli ol. Gerekirse sinsi ol once cocugunu ve kendini dusun.
Mantikli

Hala cevap yapmıyorsunuz ; neden ısrarla telefon kurcalamak istiyorsunuz.

Ee gidemem diyorsanız biraz zamana birakmalisiniz.

Söz gelişi adam , bakıyor ki sadece konuşuyorsunuz daha fazla cozutuyor

Sen nasil dayaniyosun :(

Allah yardimciniz olsun gerçekten durumunuz zor.
Ama kendi öz evladinizi gostererek, 'aha bu çocuğu bırakırım bakarsın ben de giderim' diyemezsiniz. Çünkü bırakıp gitmeyeceginiz belli. Neden çocuğunuzu tehdit aracı olarak kullanıyorsunuz? Yani illa bisey diyecekseniz, 'bosanma davasi acarim, benim elime vermediğin o telefonun satır satır her arama meraj kaydını hakim eline alır, çocuğuma da bana da nafakami eşşek gibi odersin' diyebilirsiniz

Konunuzu duzenleyin bence. Ilk evliliginizden 2.5 yasinda bir cocugunuz olduğunu, su an yanınızda olduğunu ama ilk ayrılıkta ailenizin yaninda cocuk buyuturken cok zorlandiginizi yazin. Boyle tek tek yorumlar arasinda kayboluyor. Bunlar önemli bilgiler. Madem ilk cocugunuz icin evlendiniz ve iki cocukla baba evine donmeyeceksiniz, o zaman fazla secenek yok. Adami gormeyeceksiniz. Yokmus gibi davranacaksiniz. Kafanızda bu şekilde olacak. Ayni evin içinde kendinize iki evladinizla bi hayat kuracaksiniz. Geç gelsin, telefonla ugrassin vs, hic umrunuzda olmayacak

Aileler biliyo gormezden gelmemi istiyolar ailesi zaten bana bi sekil konusuyorlar oglularina baska turlu konusuyorlar iki yuzluler. Zaten en cok aileden yuz buluyor. Benim ailemse cocugu kabul etmiyorlar. At gel bebegi basimizin ustunde yerin var diyorlar.kac kere karsima alip konustum biraz duzelir gibi oluyoruz. Azicik bi tartismada odayi ayirip bu telefonun sifrelerini deistormeye baslio. Sabahlara kadar Uyumuyor elinde bi telefon birakmiyor
Seninde ne biçim ailen varmış beeee nasıl derler sana çocuğunu bırak gel diye . Gir bir işe gelecegini kendin kur . Kocanla boşuna konuşma yorma kendini odanı ayır ev arkadaşı gibi yaşa kendini toparlayınca ayrı eve çık . Ailende arkanda durmuyor bana göre . Adamı değiştirmek için uğraşacağına kendine ve çocuğuna gelecek kurmak için çaba sarfet .

Back
X