Offf klomen!!!

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam oluştu fakat 3 u küçüldü 1 gelişti yarın catlatma iğnesi olucam neden küçülmüş olabilir gebelik şansım düştü dimi .:KK43:

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım 4 tane yumurtam oluştu fakat 3 u küçüldü 1 gelişti yarın catlatma iğnesi olucam neden küçülmüş olabilir gebelik şansım düştü dimi .:KK43:
Kaç mm olduğunu biliyo musun canım hayır hala şansın var teşviki normali zaten tek yumurta olması

Kaç mm olduğunu biliyo musun canım hayır hala şansın var teşviki normali zaten tek yumurta olması
Canim cuma günü gittiğimde 14 13 13 13 mm lerdi dün gittim 19 olmuş biri diğerleri küçülmüş dedi. Neden kuculduler anlamadım onların da dollenme ihtimali var mı ? Ben biri tutmazsa biri tutar diye düşünüyordum çok umutlanmistim. Tek yumurtam zaten üretiliyor benim 1 buçuk yıldır gebe kalamadım canım doktor da klomen verdi yumurta sayını artırıcaz dedi ama yine tek yumurtaya kaldı şansım sanırım

Kızlar klomen folik asit ve çatlatma iğnesi tedavisine bu ay başalayacağım ve nedir ne değildir bilmiyorum
Ben klomen kullandım ama gebe kalamadım kişiden kişiye değişir tabi. Yumurtalarını geliştiriyor ama tek hatırladığım klomenle gebe kalamadığım ay adet sancısından çatladım. Gittiğim doktorun hemşiresi de klomen kullandın normal ağrıların adette fazla olması demişti. Kimindeyse hemen tutuyor. İnşallah uzun bir tedavi sürecine kalmadan olur seninde canım.

Canim cuma günü gittiğimde 14 13 13 13 mm lerdi dün gittim 19 olmuş biri diğerleri küçülmüş dedi. Neden kuculduler anlamadım onların da dollenme ihtimali var mı ? Ben biri tutmazsa biri tutar diye düşünüyordum çok umutlanmistim. Tek yumurtam zaten üretiliyor benim 1 buçuk yıldır gebe kalamadım canım doktor da klomen verdi yumurta sayını artırıcaz dedi ama yine tek yumurtaya kaldı şansım sanırım
Canım hepsi büyüseydi bile hepsi çatlayacak diye bi durum yoktu ama bu ihtimali de düşün

Evet cnm orası da var hayırlısı artık bir de ben bugun 10 da catlatma iğnesini oldum çarşamba cuma pazar ilişki dedi doktor biraz önce ovulasyon testi yaptım iki köyü çizgi çıktı yumurta çatlıyor mu tanı şu anda

Ben klomen kullandım ama gebe kalamadım kişiden kişiye değişir tabi. Yumurtalarını geliştiriyor ama tek hatırladığım klomenle gebe kalamadığım ay adet sancısından çatladım. Gittiğim doktorun hemşiresi de klomen kullandın normal ağrıların adette fazla olması demişti. Kimindeyse hemen tutuyor. İnşallah uzun bir tedavi sürecine kalmadan olur seninde canım.

öncelikle hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah.:nazar:
okudum da yazınızı üstüne adet mi gördünüz bende bugün adet olmam lazım belirti yok klomen kullanmıştım bu ay..

öncelikle hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah.:nazar:
okudum da yazınızı üstüne adet mi gördünüz bende bugün adet olmam lazım belirti yok klomen kullanmıştım bu ay..
Ben de adet günün 15i.
Klomen kullandım.
Bekliyorum
Test yaptım idrar negatif. Ama bakalkm

Hamileyim şuan çok şükür Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Canim sen ne zaman öğrendin hamile olduğunu adetinin kaçıncı günü ve sancı oldu mu benim 19. günü ve sancım var adetime 10 gün var yardımcı olabilir misin. bu arada Rabbim sağlıklı gebelik geçirip sağsalim kucağına almak nasip etsin İnSaallah

1 buçuk senedir korunmuyordum adet duzensizligim vardı bebek istiyorduk ama adet duzensizliginden dolayı ihtimal vermiyordk doktora gittim tahllillerim yapıldı tahlil sonucuna göre klomen ve ino folic başladım ve aynı ayda sonuç aldım çok şükür her daim evlat sahibi olmak isteyenler duam da canım Rabbim hayırlı vakitte nasip etsin insallah
Canım üzerinden zaman allah tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bi şekilde brnde klomen kullandım bu ay sende belirti oldu mu merak ettim benim bat 25 mart ama hiç bi belirtim yok olmadı mı acaba ben çatlatma iğneside oldum bu arada

Adetim evlendiğim ay düzensizleşti hiç korunmadım 1.5 yıldır.hiç bir problem yok herşey normal ama olmadı. Bu yönteme bakcaz
Bende aynı şekilde evlendiğim ay duzensizlesti klomen kullandım geçen ay klomenden sonraki ilk adetim bu aşırı bir kanamam var ilacın yan etkisi midir kullananlar tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var

Kızlar merhaba,doktor bana pko teşhisi koymuştu.bende klomen ve otrivelle ile hamile kaldım.yalnız eğer pkonuz varsa o mutlaka ilaç kullanımı gerektiriyor.ben 6ay 5ay düzenli doktora gittim.insilün direnci için şeker hapı ve folik asit kullandım doktor kontrolünde tabi..sonra klomene geçtim ve ipne oldum o ay hamile kaldın..Rabbim isteyen herkese bu mübarek günde sağlıklı evlatlar nasip etsin inşşş

Back
X