- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
- Konu Sahibi sweetsmile12
esinizin tavrını belirtmesi lazım bu konuda emrivakiyle olucak seymi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esin seni zorlarmi peki?evet bana diyo şimdiden çocugum yok diyo ilerde olursa bakamam doguram baksın diyo bana dha şimdiden
esin seni zorlarmi peki?
asil problem o.
Ozellikle kayinvalidenin evinde oturursaniz zorunda kalabilirsin kaynina bakmaya.
esin gelince kendiniz eve cikmaniz gerekicek.eşim beni zorlamaz oda istemiyo zaten ama kv ve kp silerler yani öyle en ufak şeyde evlatlarım benim dediğimi yapmazsa benden bişey beklemesinler bizi silsinler hep böyle
Canım bence duygu sömürüsü ile istediklerini yaptırmaya calışıyorlar. Kaynın sorumluluğunu almak zorunda değilsin. Üstelik bu kayın hep 12 yaşında olmayacak. Bunun ergenliği var, yaşının büyümesiyle sorunlar da artacak.eşim beni zorlamaz oda istemiyo zaten ama kv ve kp silerler yani öyle en ufak şeyde evlatlarım benim dediğimi yapmazsa benden bişey beklemesinler bizi silsinler hep böyle
esin gelince kendiniz eve cikmaniz gerekicek.
kayinvalidenlere de soyliceksin kusura bakma ben alamam sorumlulugu diye.
Zorla da cocuklarini sana birakacak halleri yok.
Canım bence duygu sömürüsü ile istediklerini yaptırmaya calışıyorlar. Kaynın sorumluluğunu almak zorunda değilsin. Üstelik bu kayın hep 12 yaşında olmayacak. Bunun ergenliği var, yaşının büyümesiyle sorunlar da artacak.
Dini açıdan da uygun değil zaten. Namahrem biriyle aynı evde yaşamak zor. Hadi şimdi küçük ama büyüdüğünde daha çok rahatsız olacaksınız.
kesinlikle kabul etme.evet bende herşeyi düşündüm hiç istemiyorm ya![]()
Çok haklısın canım. Eşin askerden gelince tüm bunları açık açık konuş. Kız çocuğu olsa gene neyse ama erkek hiç olmaz bence.evet bende herşeyi düşündüm hiç istemiyorm ya![]()
kesinlikle kabul etme.
Çok haklısın canım. Eşin askerden gelince tüm bunları açık açık konuş. Kız çocuğu olsa gene neyse ama erkek hiç olmaz bence.
Yatılı okula verseler ya çocuğu.
Kendi ailen biliyor mu bu durumu, onlar ne diyor?şe
şehirde okutmay onlar istiyo ama yatılı okulu 12 yasındakı çocuk kabul etmıyo diye vermıyolar .. eşim askerden gelince bakcakmıs sankı ben neysem eşim işteykende o bakcak herşeyi eşim yapcak sankıı
şe
şehirde okutmay onlar istiyo ama yatılı okulu 12 yasındakı çocuk kabul etmıyo diye vermıyolar .. eşim askerden gelince bakcakmıs sankı ben neysem eşim işteykende o bakcak herşeyi eşim yapcak sankıı
Kendi ailen biliyor mu bu durumu, onlar ne diyor?
dedigim gibi, kayinvalidenin evinde oturmaya devam edersen bakmak zorunda kalabilirsin.
Ayri eve cikman gerekiyor.
Gerekiyorsa sen de calismak zorundasin.
kvdem bu evi şuan kaldıgım evi vercekmıs bana eşyamı fln düzcekmıs çocugunuda eşontiyon vercekmıs şakaya vuruyo bde cok komıkmıs gibi
iste o zaman mecbursun bakmaya bir bakima.
ya calisip sen de para kazanicaksin, kendi kendinizi gecindireceksiniz, ya da bunu kabul ediceksin.
Canım bence sen dirayetli ol ve kabul etme. Gerekirse annenler de konuşur. Ama burda iş eşinde bitiyor, eşinin senin arkanda durması lazım. Sen önce eşini ikna et.yok bilmiyolar ailemde istemez anneme biraz bahsettım oda sakın kabul etme diyo ama babam bilmiyo oda bilse istemez zaten![]()
ya zaten evi verdıkten sonra gecincez bende düşünüyorm çalısmayı ama baska bi eve çıkmamızı kiraya cıkmamaızı kabul etmıyo o yüzden bu evi vermek istiyo çocukta sonradan cıktı yoksa alcaktı ilk başta yanına şimdi sen bak diyo
yani bilemiyorum, ama ben bedavaya otursam birinin evinde kendimi mecbur hissederdim. Kaynima bakmak zorunda hissederdim ne yalan soyliyim.
O yuzden kendim kiraya cikar kimseyi de yanima getirmezdim.
Sonucta yeni evli olmanin tadina hic varamamak var kocaman cocukla.