Offf!.....Of!........

haklısınız arkadaşlar,, biraz soğusun bu olay, ben kendi ailemle konuşacağım, eşime söyleyeceğim oda kendi ailesiyle konuşsun. huzursuzluk çıkartıyorlar başka birşey değil. bizim borcumuz derdimiz bize yetiyor zaten.

anlayacağınız arkadaşlar benim ailem beni arayıp şu durumdayız bu durumdayız geçinemiyruz diye şikayet ediyor, eşimin aileside ona telefon açıp aağlıyor, evlendiğimden beri benim ailem gittin evin bereketini götürdün diyor, eşimin aileside sürünüyoruz diyor, ne yapacaağımı şaşırdım ben mafoldumben

kusura bakam ama canım,çok bencil bir ailen var.ne demek gittin evin bereketi gitti.onlara para vermek zorundamıymışsın.maaşına el koyamayınca berekette ahsediyorlar.seninde artk bir evin var ve gerçekten çokta anlayışlı bir eşinvarmış.ama daha ne kadar anlayış gösterir bilemem canım .ailee biraz mesafe koy.gerekirse annenebabana verdiğinparadan bahsetki annen de anlasın seni suçlamasın

gerçek baban mı:bbo:

tabikii gerçek babam. önceden iyi kazanıyordu. ne hikmetse ben evlendikten sonra işleri çok bozuldu zor duruma düştüler, zar zor geçiniyorlar, okuyan bir kardeşim var. ben daha çok kardeşim için destekte bulunuyorum. çünkü onu düşünüyorum.

canım ya araya para girince aralar bozuluyor hep
bu yüzden en iyisi para irtibatını kesmek

kusura bakmayın ama babanız da biraz fazla olmuş...sömürmüş sizi...

tamam eskiden yardımcı olmuş olabilirsiniz

artık evlenmişsiniz...yaptığı çok yanlış

eşinizde anlayışlı birisi sanırım...

ağzını açmadığına göre....

biz kadınlar olsaydık dayanamazdık şimdiye kadar illa bir laf ederdik

kırılmasını falan geçecek fazla yüz göz olmayacaksın

Back
X