- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Yahu o artık elin herifi ,ne arayacaksın ? İlla birini arayacaksan gel beni ara ,öküz taklidi yaparım ,eksikliğini hissettirmemyoksa onu arayipta onunla mi dertlesseydim))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu o artık elin herifi ,ne arayacaksın ? İlla birini arayacaksan gel beni ara ,öküz taklidi yaparım ,eksikliğini hissettirmemyoksa onu arayipta onunla mi dertlesseydim))
Yahu o artık elin herifi ,ne arayacaksın ? İlla birini arayacaksan gel beni ara ,öküz taklidi yaparım ,eksikliğini hissettirmem![]()
Derdim varsa seni mi ararım pampa de :) hiyarlikta level atlamış harbi :) o şimdi şokta, bi kendine gelsin yalvarmalar yakarmalar da başlar ,merak etme .. ama surundurmezsen kk dan değilsin :))pühehe yok la ne aricam onu, zaten ironikti...hani bi derdin varsa ara felan diyo ya hiyarto....
Hem sanmiyorum onun kadar öküz olabilecegine)
Ayrica nickin süper kiz ;-)
Derdim varsa seni mi ararım pampa de :) hiyarlikta level atlamış harbi :) o şimdi şokta, bi kendine gelsin yalvarmalar yakarmalar da başlar ,merak etme .. ama surundurmezsen kk dan değilsin :))
Nickimin anlamı çok derin :/
Yürü beee kim tutar seni :)Hahayyy iyi güldüm ....Biz o hiyarliktan, romeo, sonra Dr.jekyl Mr.Hyde levelleri cok gectik....bakalim hayftaya hangi filmi cevircez) Süründürcem, agzini burnunu kircam ve hatta Fotosunu buraya koycam, harbi KKli oldugmu ispatlicam
)
Yes cok derin sister ;-)
Cocuklarin kac yasinda? Niye bosandin? Zorluk cekmiomusun uc cocukla?
Cocuklar icin arkadas kalmak guzel bir karar ama vu arkadasligin arkadaslik cizgisini gecmemesi icin kalin bir saygi siniri cizilmeli. Resmi olun, samimiyet icine girmeyin soguk ama kibar bir durus sergileyin. Yerini bilsin, cocuklarina babalik yapsin sadece.
Cocuklarin kucuk degilmis.. hani bebek olsalar daha zorluk cekerdin bakimi vs konusunda..bosanda tesellin cocuklarin.. hani devam ettirsen bi sorun ettirmesen baska sorun..Büyük oglum 11, kizim 6 ve kücük oglum 5 yasinda. Biz durum biraz karisik ve cok nedenim var, ama kisa söylemem gerekirse ilgisizlik, güvensizlik, sevgisizlik...yani evliligin temeli bozuk.
Elbette zor oluyor ama sükür maddi cok problemim yok ve düzenimi bozmam gerekmedi, cocuklar ayni hayatlarina devam ediyorlar ve korktugum basima gelmedi...insallah böyle kalir, cocuklar pek sorun yapmadi. Eh bende cocuklarla görüssün diye alttan aliyorum iste bazi seyleri..
Kacan kovalanirmis.. Kiymetlenirmis..Selam kizlar!
Aslinda cokta derdim yok cok sükür, yani varda dert etmemeye calisiyorum. Daha önceki konularda yazdigim gibi, yeni ayrildim ve 3 cocugum var. Tabiki kendimi iyi hissetmiyorum, durum beni üzüyor, cocuklarla ugrasmak zor felan ama simdilik her sey yolunda gibi.
Tamda anlasarak ayrilmadiysakta (ben istedim) cok olay olmadi...tabi bu 4.kez oldugu icinde olabilir;-) Elbette bu sürecte kavgalar oldu, hakaretler oldu, sonra pismanlik ve tekrar deniyelim cabalari..ama hepsi onun tarafindan. Ama ben sert ciktim, cünkü artik kurtarilcak bisey kalmadi ve ben kararimdan eminim. Neyse cogu dedigi seyleri duymamazliktan geldim, cocuklar icin "arkadas" kalmaliyiz ve ömür boyu yüz yüze bakcaz dedim vs ve ikna oldu.
Daha hersey taze, 2 hafta olacak ve tabi arada geliyor cocuklari görmek icin. Adam ayrildiktan sonra yine tuhaf triplere girdi, aman man bi anlayisli, her seye yardim etmek istiyor, iste yok sen mutluysan durumdan en önemlisi bu, ihtiyacin olunca ara, konusmak istersen hep varim, biseylerde icmeye gidebiliriz bla bla blaaa
Iyi hosta, lan evliyken bunlarin hic birini yapmadin ne diye simdi sovmenlik yapiyon ki?! Elbette duda bir dönem, sonra yine kavgalar baslicak ama hem komik geliyo, hem sinirlendiriyor. Aslinda bir müddet hic görmek istemiyorum ama cocuklar var mecburum.
Tamam arkadas kalalim dedik ama hemen olacak sey mi bu, daha bi kac hafta önce demedigin kalmadi simdi de yardim melegi. Hay allahim yaa.
Kusura bakmayin sacma oldu ama konusacak kimse yok....yoksa onu arayipta onunla mi dertlesseydim))
Kacan kovalanirmis.. Kiymetlenirmis..
Hazimsizlik var beyefendide. Mide hapi alsin beyefendi.Biliyorum, zaten ilk degil artik deneyimliyim sayilir ;-) Ama piskolojimi cok bozuyor bunun dengesiz git gel tripleri. Birde ikide bir tehtit, iste hayatina biri girerse ben yokkum ona göre devran vs.
Hazimsizlik var beyefendide. Mide hapi alsin beyefendi.