offff allahımmmmm

sensiz__asla123

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.659
1.055
373
33
arkadaşlar fikirlerinize o kadar çok ihtiyacım varki....mafoldumben
benim bir sevgilim var asker...
ayağında bi sorun vardı o yüzden ameliyat oldu..yani izinliydi bi süre...
sevgilimin kontörü bitti..bankada hesabı vrdı.. hesabını bozdurmak istemiyormuş beyefendi
pazar günü kontörü bitti.. en geç salıya kadar alıcm.. 400 liralık alacağım vr o paradan kontör alcam dedi..
ama arkadaşlar nerdeyse 1 1.5 hafta sonra askerliğine devam edicek..
bu günlerde sık sık konuşmamız birbirimizin sesini duymamız vrkenn.....
cnm sıkıldı tbi....
dolayısıyla o günlerde konuşamadık kontörü olmadığı için.. sabahtan akşama kdr........
hiç olmassa dışarı çıkıo arkadaşından bi mesaj atabilir öyle deilmi?
akşamda diğer hattında ( bi kaç kontörü vr).. hatta gece aşkım napıosn die mesaj atıyor..
.çıldırmamak elde değil... gün içerisinde merak etmiyo mu ?...
askere gitmeden 5 6 gün önce buluşcktık..onun rahatlığı mı var anlamıyorum..
tamam her dk mesaj çeksin demiorm zaten askere gidio bari bu günler konuşalım..
offffffffff......sonra gece saat 12 1 gibi seni çok seviorm aşkım die mesaj çekti diğer hattndan... sinir oluorum yaaa böyle demesine... hiçbirşey olmamış gibi dvranmasına..
çok sıkıldım kıslarbilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
ona iyi bir ders vermek istiyorum kıslar:oklava:
zaten askere gidicek görüşemicez konuşamıcz bu günlerde daha fazla konuşmamız gerekirken...
:çok üzgünüm:

E adam askermiş, siz alın kontör arayın madem. Parası yoktur,utanmış söyleyememiştir,salı günü para alacaktır babasından. Böyle basit konular için birbirinizi üzmeyin. Hele maddi detaylara takılmayın. Hayatta herşey bizim için. Varlıkta olacak yoklukta. Gün gelecek belki 1 ay konuşamayacaksınız. Boşverin...

hayır parası var patronundan 18 milyar aldı onun parasıydı.. bankadaki parasını bozdurmak istememiş.. o yzden kontör almadı.. :(

pekiii teşekkür ederm:çok üzgünüm:

hızlıca yazdım kusura bakmayın:çok üzgünüm:

Bu kontor çıktı sevgililere darılma sebebine bir yenisi eklendi.

Aslında haklı olabilirsin.Hazır zaman uygunken diye ama nedendir anlamam genelde erkeklerde vardır bu.Askere giderler daha ilk izine geldiklerinde gözleri en çok arkadaşlarını görür onlarla zaman harcar.

Ama askerlik sebebi ile çalışamıyorsa maddi sorunları olabilir.Az anlayışlı ol ve bıraz daha bekle.

Olmadı görüştüğünüz zaman sorarsın neden diye...

Bu kontor çıktı sevgililere darılma sebebine bir yenisi eklendi.

Aslında haklı olabilirsin.Hazır zaman uygunken diye ama nedendir anlamam genelde erkeklerde vardır bu.Askere giderler daha ilk izine geldiklerinde gözleri en çok arkadaşlarını görür onlarla zaman harcar.

Ama askerlik sebebi ile çalışamıyorsa maddi sorunları olabilir.Az anlayışlı ol ve bıraz daha bekle.

Olmadı görüştüğünüz zaman sorarsın neden diye...

cnm parası var bankada sırf parasını bozdurmamak için kontör almadı kendi söyledi zaten..
hiç olmassa arkadaşından bi mesaj atabilirdi öğlen dışarı çıkarkenmirmirmirmir

E çocuk haklı yüklü miktar paradan 20 lira çekip kontör mü alsın. Bu çocuk tutumlu iyi bir eş olur bence kaydirigubbakcemile3

hadi ona tamam dedik hiç olmazsa arkadaşından bi mesaj atabilirdi ya bu çocuk askere gidicek konuşamayacağımızı bilio nasıl bu kadar rahat oluyo anlamış değilimyasakkelime

benim 2 yorumum olacak
1-madem çok konuşmak istiyosun sen kontör yükle
2-gerçekten konuşmak isteyen insan her türlü çözüm bulur.napar eder konuşur

Back
X