offff allahımmmmm

Hadi oun kontörü yok arayamıyor... Haklı da 20 tllik kontör için 20 milyarlık vadeli hesap bozulmaz....
TAmam da bu konuşamamamanız için bir engel değil ki... Sen ara... Böylece istediğin kadar konuşursunuz....

Neyi dert ettiniz anlamadım...
Bence sizin sıkıntınız konuşamıyoruz değil.. Benimle konuşmak için kontör almadı diye..
Ama akıl var mantık var 20 liralık kontör için bankadaki hesap bozulmaz 1 hafta sonra para gelecekmiş.. ıdare ediyor demekki... Ayrıca diğer hattında olan az biraz köntörü de sana sevgi mesajları göndermek için kullanıyormuş..
Daha ne istiyorsun ki...

E kuşum sen ara madem, nedir yani bu sen-ben meselesi?
Ayrıca adamın parası vadede falansa bankada, ki muhtemelen öyledir, tabiki de bozdurmaz 20 lira için.
Ayrıca ben de olsam arkadaşımın telefonunu istemezdim sevgilime mesaj atıcam diye.
Bir de hiç atmamış da değil, gece atmış mesaj işte, sorun gündüz atmaması mı?
Bi kaç gün konuşmazsanız bişey olmaz kimseye üzülme bu kadar.
Hem askerden çok daha rahat iletişim kuruluyo artık, herkes çatır çatır konuşuyo valla.

Bence konu bile garip olmuş kontörü yok konuşamıyoruz... Biraz liselilere dönülmüş gibi... Madem öyle alın faturalı hat şu kampanyalı olanlardan öyle konuşun...

yaa abartmayın; benim de sevgilimin parasız kaldığı dönemler oldu, gittim ben yükledim kontörünü, hatta o çağrı atıyodu ben arıyodum, hiç de dert etmedim; ayrıca bu mesajlaşma olayı saçma geliyo, telefon açıp sesini duymak varken neden saatlerce mesajlaşmakla uraşıyosunuz, bir sürü avantaj tarifeleri var, birine abone olun az parayla çok konuşun veya mesajlaşın...

bence sen erkek arkadaşının üstünde çok durmuşsun o da biraz bunalmış...
bir de askerlik psikolojisi daha anlayışlı olman gerekiyor. e mesaj da yolluyor. bağı koparmamış değil.. biraz nefes almasına müsaade et özlet kendini..

erkekler sıkboğaza gelemez

Niye sildin ki konunu şimdi... silecektin madem niye yazdın... şurda kafa yorup sana yorum yapanlara biraz saygınız olsun bari, bütün mesajlarımız havada asılı kalıyor... üstelik de yasak konu silmek.

Konu içeriğini silemezsiniz,yasaktır ve uyarı alma sebebidir.
Bu sebeple konu editlemeden uyarı aldınız ve konunuz yorumlara kapatıldı...

Back
X