karameleq MeLeqim ßediRim Kayıtlı Üye 24 Nisan 2012 220 0 26 İstanbul 5 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi karameleq #1 kızlar bu aralar hamılelıkdenmıdır nedır hıcbıseyden keyıf almıyorum ıcıme kapandım en ufak bıseyde sınırlenıyorum bı tırıplere qırıyorum aklıma olmadık seyler qelıyo pısıkolojımmı bozuldu ne benım yaaa
kızlar bu aralar hamılelıkdenmıdır nedır hıcbıseyden keyıf almıyorum ıcıme kapandım en ufak bıseyde sınırlenıyorum bı tırıplere qırıyorum aklıma olmadık seyler qelıyo pısıkolojımmı bozuldu ne benım yaaa
masal5758 beni kategorize etme! Kayıtlı Üye 28 Haziran 2011 2.538 25 68 İstanbul 5 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi karameleq #2 hormonlar değişiyor hamilelikte belki ondandır....ama hamilelik çok büyük lütuf değerini bil şükret bence.
hormonlar değişiyor hamilelikte belki ondandır....ama hamilelik çok büyük lütuf değerini bil şükret bence.
KelebeklerSonsuzaUcar Elif Ebrar'ım Kayıtlı Üye 9 Eylül 2011 2.790 290 373 9 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi karameleq #3 karameleq .!.: kızlar bu aralar hamılelıkdenmıdır nedır hıcbıseyden keyıf almıyorum ıcıme kapandım en ufak bıseyde sınırlenıyorum bı tırıplere qırıyorum aklıma olmadık seyler qelıyo pısıkolojımmı bozuldu ne benım yaaa Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyleyim durduk yere sinirleniyorum.. Bide hamile kaldığımdan beri ağlamayı huy edindim kendime.. Bunu kenddime yakıştıramıyorum.. bu gerçekten hormonlardan kaynaklanıyor heralde.. :44:
karameleq .!.: kızlar bu aralar hamılelıkdenmıdır nedır hıcbıseyden keyıf almıyorum ıcıme kapandım en ufak bıseyde sınırlenıyorum bı tırıplere qırıyorum aklıma olmadık seyler qelıyo pısıkolojımmı bozuldu ne benım yaaa Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyleyim durduk yere sinirleniyorum.. Bide hamile kaldığımdan beri ağlamayı huy edindim kendime.. Bunu kenddime yakıştıramıyorum.. bu gerçekten hormonlardan kaynaklanıyor heralde.. :44: