- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Slm hanımlar benim derdim patronumla bundan 8 yıl önce şuanki iş yerime girdim mesai saati 09.00-18.00 olarak söylendi bekarken genelde de böyle oldu ama 2 senedir evliyim ve 2 senedir doğru düzgün hiç saatimde çıkamadım yazın 21.00 hatta 22.00 yi buldu çıkışım ve buna Cumartesi’de dahil özel sektör ve geneldede ayakta olup koşturduğum bir iş geçen hafta konuştuk patronla diğer arkadaşlarda şikayetçiydi bu durumdan tamam 18.00 de çıkarız dedi hatta iş yeri girişine giriş çıkış saatinin yazıldığı pano astık ki iyice netleşsin diye birkaç günde uydu ama şimdi yine başladı müşterilere 19.00 a kadar buradayız gelin diyor hatta müşteri yoksa bile 18.00 de oyalanıyor iş çıkartıyor sırf göndermemek için artık yoruldum.bana evlenince söz vermişti kışın 17.00 de yazın 18 .00 de çıkarsın müşteri bile olsa diye ama hiç uymadı işide bırakamıyorum tüp bebeğe gittik bir sürü borç var deliricem artık eve zor düşüyorum yemek içmek ev işi hak getire vertigo başladı sık sık atak yapıyor iyice çıkmazdayım sizce ne yapmalı nasıl bir yol izlemeliyim??