Kizlar Merhaba beni bilen bilir bosanali 5 ay oldu fakat ben hiç mutlu degilim eski yasantimi kendime ait olan evimi duzenimi ozledim😯 ailemle gecinemiyorum en ufak şeyde sorun çıkıyor geçen eski esimle karşılaştım yanımda kardesimde vardı fakat isler çok büyüdü o kahvesini iciyordu kardeşim biraz ağır konuştu bende olaylar buyumesin diye adamı susturdum eve geldim kıyamet koptu herkes üstüme cullandi hakaret belalar sanki ben adamı cagirdim çok yiprandim psikiyatriye gittim adam dul kadın imajinin aile için tehlikeli olduğunu ailemin özgürlüğü mü kisitlamasinin doğal olduğunu söyledi tuhaf oldum daha çok boşluğa girdim yanlız kaldım kimseden kimseye fayda yok kimse halimden anlamiyor iyisiyle kotusuyle bi evlilik yaşadık bir alışkanlık flortumden ayrilmadimki herkesin beni suclamasindan yoruldum ben biraz daha anlayışlı olurlar sandım fakat hiç huzurlu değilim ne ablam arıyor ne annem kızım nasılsın diyor çok zormuş insanın dul olması ayrı eve de çıkamıyorum başka türlü anliyorlar babamla çalışıyorum daha çok bunaliyorum keşke uzaklara kacsam fakat bosanmak ve eve dönmek gerçekten çok zor babamla çalıştığım için ozgurlugumde yok offf offf evliliği dusunursun babam sen şansını kaybettin der dipsiz kuyunun içindeyim benim durumumu yaşayan arkadaşlarım varmi?