• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offff offfff

Eşinin eski karısı akraba kızı olduğu için etraftan baski görüyor büyük ihtimalle o da günah çıkarmak için böyle bişey yapmak istiyor. Eğitim ve maddi durumun nedir ailen arkanda mi bilmiyorum ama bu adam bi resti hakketmiş

Madem kizini ve anasini cok dusunuyordu niye bosandi. Niye birakti onlari. Niye kiziyla mesafeler oldu arasinda. Neden seninle evlenip senin hayatini da zehretti.

Kusura bakma ama safin onde gidenisin. Birak bir cocugu on cocugum olsa terk ederim o adami. Ohhh ne ala. Ona ev kur araba al. Sende ayri evde onla kal. Arada gidin kalin. Bu ne ya. Kumadan hallicesiniz.

Evlenmeden önce bir ilaç firmasının üst düzey yöneticilerinden biriydim bi şekilde bu adamla tanıştım ve evlendim ben babasız büyüdüğü için oğlumu babası varken baba yokluğu yaşatmak istemedigimden onun uzulesini istemedigimden ayrilmadim çocuk bahane edip ondan ayrılmak istemedigimden değildi bunca çabam

Ailemden uzak bi şehirde yaşıyorum

Ayrılma konusunu bana birakiyorlar
Senin hayatın senin kararların üzülmeni istemiyoruz senin her zaman yanindayiz diyorlar

Kardeşim çocuğuna çok düşündün annesinden neden ayrıldın bunları yapacaktın benden ne istedin benim Kanıma girdin diyorum onla karı koca olamadık onu kadın gözüyle görmüyorum çocuğunda Çölyak hastalığı çıktı kimse benim için önemli değil kızım önemli onun sağlığı huzuru önemli diyo benim kızıma annesinden başka kimse iyi bakmaz bakamaz diyo

Peki maddi durumunuz nasıl sizin eviniz vs var mı?

Tamam eşinizin kızını düşünmesi ilgilenmesi çok güzel tabi ki ilgilensin boşandım diye çocuğu bırakmasın zaten.Ama sizi neden ilgilenmeye mecbur ediyor bu çok saçma.Sonuçta onun kızı sizin kızınız değil.Ve annesi de var zaten o çocuğun siz annelik yapmak zorunda değilsiniz ki.Sizin hayatınızı neden allak bullak ediyor?Madem öyle o zaman bırakmayacaktı kızını boşanmayacaktı yani.En önemli varlık oysa hayatında madem başka kimseyi hayatına alıp da onların da hayatını zehir etmeyecekti.

Bence bu adam sizin kıymetinizi bilmiyor.Ona mecbur olduğunuzu düşünüp böyle davranıyor.Allah olsan vazgeçiremezsin ne demektir yahu karşındaki senin karın.Onun ne düşündüğünün hiç mi önemi yok?Ben olsam ailemin yanına giderdim.Orada kendime yeni bi hayat kurardım.

Ezki karın evlenırse elin adamına ev vermiş olcakzın rahat ettir elin adamını de..

5 Yıldır Evliyim. Eşim daha önce amcasının torunuyla evlenmiş ondan bir kız çocuğu var. Benimle evlenmeden 3 yıl önce ayrılmış Benden de bir oğlumuz var. Nişanlılık dönemimizden şu zamana kadar 5 Yıldır sorunlarımız hiç bitmedi. Yeni evlendiğimizde onların Bulundukları şehirden ev alacam dedi beni kabullendirmek için her yolu denedi kovdu dövdü sövdü başa çıkamadım Aldı daha sonra evi dayayıp döşüyecez sende geleceksin çocuğuma bana hizmet edeceksin sürekli gidip gelecez Kardeşleri kaynaştırmamız lazım kızımla ilgilenmemiz lazım dedi ben de ben gitmem ama sen gidebilirsin dedim yine en kötü hakaretleri küfürleri aşağılamaları yaşadım kabul etmek zorunda kaldım Çocuğum olduğu için fedakarlık yaptım. Sonra biz sürekli Bulunduğumuz yere 1200 km olan bu Şehire gidip kızıyla ilgilendik eve eşyalar aldık her gittiğimizde 1 ay kalıp döndük.çocuğumla ilgilendiğim kadar onun çocuğuyla ilgilendim. Kendi oğlum 45 günlükken başladık dizimde yastık elimde biberon gece gündüz demeden her rezilliğe boyun eğdim. 3 yıl böyle geçti. Ama eski Karısı çok fazla rahatsız etti. Kapıma gelmeler. Gittiğim markete arkamdan gelip taciz etmeler buna benzer Saçma sapan olaylar. Şimdi de eşimin talebi o aldığımız ve bizim gidip Kaldığımız evde artık kızım ve annesi yaşayacak. Onlara araba alacağım. Tövbe Allah olsan beni vazgeçiremezsin diyo bende artık tükendim yavruma kıyamadığımdan ayrılmadım. Ama artık bıktım ne yapmalıyım sizce :110:çaresizim kimseye söyleyecek sözüm yok
o adamın niye ilk evliliğini sürdüremediği belli oldu böyle bir psikopattan birde sen çocuk yapmışsın

dövülüp sövülmene rağmen

Onu kadın Gözüyle görmediğini sadece çocuğunun annesi OLDUĞUNU söylüyor. Bir bakıcı tutsam çocuğuma annesi gibi ilgilenip bakmaz sende o gözle bak çocuk hiçbir şeyden etkilenmeden yara almadan büyüsün diyo.

Çocuk bu şekilde çok yara alır. Daha fazla büyümeden ayrılın. Annesinin yediği küfür ve hakaretleri, dayakları görmek çok mu hoşuna gidecek çocuğunuzun? Bir araştırın bakalım şiddet ortamında büyüyen çocuklar nasıl insanlar oluyor büyüyünce.
Çocuğa bakıcı tutsaymış, Çocuğu ona vermez ki mahkeme. Boşanın başka çare yok. Bu kadar kesin ve net.

5 Yıldır Evliyim. Eşim daha önce amcasının torunuyla evlenmiş ondan bir kız çocuğu var. Benimle evlenmeden 3 yıl önce ayrılmış Benden de bir oğlumuz var. Nişanlılık dönemimizden şu zamana kadar 5 Yıldır sorunlarımız hiç bitmedi. Yeni evlendiğimizde onların Bulundukları şehirden ev alacam dedi beni kabullendirmek için her yolu denedi kovdu dövdü sövdü başa çıkamadım Aldı daha sonra evi dayayıp döşüyecez sende geleceksin çocuğuma bana hizmet edeceksin sürekli gidip gelecez Kardeşleri kaynaştırmamız lazım kızımla ilgilenmemiz lazım dedi ben de ben gitmem ama sen gidebilirsin dedim yine en kötü hakaretleri küfürleri aşağılamaları yaşadım kabul etmek zorunda kaldım Çocuğum olduğu için fedakarlık yaptım. Sonra biz sürekli Bulunduğumuz yere 1200 km olan bu Şehire gidip kızıyla ilgilendik eve eşyalar aldık her gittiğimizde 1 ay kalıp döndük.çocuğumla ilgilendiğim kadar onun çocuğuyla ilgilendim. Kendi oğlum 45 günlükken başladık dizimde yastık elimde biberon gece gündüz demeden her rezilliğe boyun eğdim. 3 yıl böyle geçti. Ama eski Karısı çok fazla rahatsız etti. Kapıma gelmeler. Gittiğim markete arkamdan gelip taciz etmeler buna benzer Saçma sapan olaylar. Şimdi de eşimin talebi o aldığımız ve bizim gidip Kaldığımız evde artık kızım ve annesi yaşayacak. Onlara araba alacağım. Tövbe Allah olsan beni vazgeçiremezsin diyo bende artık tükendim yavruma kıyamadığımdan ayrılmadım. Ama artık bıktım ne yapmalıyım sizce :110:çaresizim kimseye söyleyecek sözüm yok
Eski karısı o kadar tatlıysa neden bırakmış. Size de ev araba alacaksa sizde boşanın. Deli oldum ya. Çalışıyorsanız defol git de kapinın onüne koy.

Umarım bir sonraki adım eski-yeni karısının aynı evde oturması olmaz. Hepbirlikte kaynaşırsınız. Seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz maalesef umarım devamında iyi bir seçim yaparsınız.

Yakında o kadını getirecem kuma olacak der siz yine bisey yapamaz kabul edersiniz .. Hic inanmayın çocuğunun annesi gibi gördüğüne basbayağı unutamamış onu..

Benim Anlamadığım ve hala bu soruya cevap alamadığım şey benimle tanışmadan 3-4 yıl önce bu insanlar ayrılmışlar. Benimle de evlenirken ve ailemede ben bir evlilik yaptım 2 yıl dan sonra ayrıldım. Bir kızım var eski Karım ve ailesi benim düşmanım kanımı içseler doymazlar benim ailem yok ben aile kurmak istiyorum dedi. Evlendiğimizdede bu böyleyken sonra dan ne olduda ballandı bu insanlar

Umarım bir sonraki adım eski-yeni karısının aynı evde oturması olmaz. Hepbirlikte kaynaşırsınız. Seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz maalesef umarım devamında iyi bir seçim yaparsınız.
Boş verin kadın Olmayı hiçbir insan Dediğinizi kabul etmez. Beraber yaşamayı. Ve hiç kimse ki bu evlilikse hayatını seçerken kendisini uçurumdan atmaz. Vaatler ve yapılanlar Arasındaki uçurumlardan bu hale gelinir. Ki öylede oldu maalesef

Benim Anlamadığım ve hala bu soruya cevap alamadığım şey benimle tanışmadan 3-4 yıl önce bu insanlar ayrılmışlar. Benimle de evlenirken ve ailemede ben bir evlilik yaptım 2 yıl dan sonra ayrıldım. Bir kızım var eski Karım ve ailesi benim düşmanım kanımı içseler doymazlar benim ailem yok ben aile kurmak istiyorum dedi. Evlendiğimizdede bu böyleyken sonra dan ne olduda ballandı bu insanlar

Kör öldü, oldu badem gözlü...
Ya bu deveyi gudeceksin ya da bu diyardan gideceksin. Kusura bakma.

Back
X