offff offffff :(

pembe_benekli_balon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
53
0
0
Antalya
daha önce açtığım konulardan da bildiğinz gibi ilişkimde problemlerim oluyor ve daha yeni bi ilişki olmasına rağmen her hafta bi sıkıntı problem.. görüştüğüm kişinin sevdiğim huylarının yanında sevmediğim huylarıda var.. aşırı kendini beğenmiş, sonradan görme gibi oluyor bazen... ve bazen saygısızlıkları oluyor.. Hazır cevap, biraz da ukala birisi ama her zaman böyle değil bazen öyle biri oluyor işte ama onu seviyorum aşığım diyeblrm ama sevmedğim huyları olduğu için kafam çok karışık... ve şu an onunla problemli bi dönemdeyiz... Dün açtığım konudan biliyorsunzdur aileme çok kızgın... Dün sanki ayrılacak gibiydik ve ben bitmesini mi istyorsun dedim..... bana "ben ailenle değil senle evlencem" dedi... ama soğuk soğuk haller... Ve biraz üüzldüm ve bu ilişkide hayır kalmadı artık diye de düşünmeye başladım açıkcası... Ve ailem yaşın geçiyor 27 oldun ne zmn evlenceksn diye başımn etini yiyor... Bizi hasta ettin diolar.... Beni soran 2 aile varmış ve gelsnler dilolar... Benm görüştüğüm biri var ve halden anlamıyorlar .. madem seviyorsa gelsn istesn ciddiye bağlasın diyorlar... ve görüştüğüm kişide 1 buçuk yıldan önce düğün, 6 aydan öncede nişan yapamm dio.... beni gerçekten sevse ki gerçi 2 ay bile olmadı ilşkmzn başlayalı o yüzden şu an ciddi işlere girmek için çok erken böyle düşünmekte haklı olablr...... yani belki de beni gerçekten sevip benden emin olsa 2 ay falan demez gelip hemen isterdi ciddiye bağlardı işi diyorum kendi kendime.... kafam çok karışık :-S

Son düzenleme:
ailen nıye bu kadar acele edıyo anlamadm sankı yangından mal kacırıyollar... bu işler kısmet işi... ama adam haklı daha tanısalı 2 ay olmuş... bence cok sıkıştırma adamı erkekler böle acele işleri sevmez altnda daıma bişe arar.. hem nısan öle bedava olmuyokı... yuzuktu kıyafettı pasta falan fılan derken 5 6 bını buluyo kı daha bu adamın ailesı sehır dışından gelıcek yol masraflarıda var.... bence aılen bıraz ağırdan alsın... korkmasınlar evde kalmassın... kaldın diyelim... sonuçta evletlarısınn ayyy anlam veremiyorum bu ınsanlara:53:

ailen nıye bu kadar acele edıyo anlamadm sankı yangından mal kacırıyollar... bu işler kısmet işi... ama adam haklı daha tanısalı 2 ay olmuş... bence cok sıkıştırma adamı erkekler böle acele işleri sevmez altnda daıma bişe arar.. hem nısan öle bedava olmuyokı... yuzuktu kıyafettı pasta falan fılan derken 5 6 bını buluyo kı daha bu adamın ailesı sehır dışından gelıcek yol masraflarıda var.... bence aılen bıraz ağırdan alsın... korkmasınlar evde kalmassın... kaldın diyelim... sonuçta evletlarısınn ayyy anlam veremiyorum bu ınsanlara:53:
evet cnm bende aileme bu konuda kızıyorum erkk arkadaşım aileme karşı soğudu :( buna çok canımı sıkıyorum

canım neden benzer konuları açtığını anlayamadım ben açıkçası diğer konu başlığından da devam edebilirdin nitekiim dün gece açtığın konudan pekte farklı cümleler yazmamışsın . konularından birinin kapatılmasını isteyebilirsin bence yada zaten kapatılır fark edilince tek başlıkta devam edersen konunu takip etmek bizler içinde kolaylaşır.

gelelim problemine ailen takındığı tutum açısından çok hatalı fakat bana erkek arkadaşında da bir problem var gibi geldi. sonuç olarak madem seviyor ciddi düşünüyor ailenin dediği gibi gelir ister bir söz olur 3-5 ay sonra bir nişan olur (sonuç olarak nişanın genel maddi yükümlülüğü kız tarafındadır.) 1 sene sonrada düğün yaparsınız olur biter. yani neden söz ve nişan işine hemen sıcak bakmıyor anlayamadım. tanımak açısından dersen eğer sana şunları söyleyeyim nişanlılık dönemi çiftlerin birbirini daha iyi tanımalarını sağlayan bir dönemdir bunu unutma. ailene de biraz hak ver ne kadar tutumları yanlış olsa da senin kötü olmanı istemezler . sevgilinle de ona göre konuş . ayrıca bir şey daha söylemek istiyorum eğer ki diğer başlıkta dediğin kadar kötüyse sevgilinin durumu 30-40 bin bir düğün için fazla her şeyin en iyisini değil orta hallisini yaparsınız. ileri de sende çalışırsın durumunuz düzelir daha iyi eşyalar daha iyi eve sahip olursunuz . her şeyin bir vakti zamanı vardır

Son düzenleme:
canım neden benzer konuları açtığını anlayamadım ben açıkçası diğer konu başlığından da devam edebilirdin nitekiim dün gece açtığın konudan pekte farklı cümleler yazmamışsın . konularından birinin kapatılmasını isteyebilirsin bence yada zaten kapatılır fark edilince tek başlıkta devam edersen konunu takip etmek bizler içinde kolaylaşır.

gelelim problemine ailen takındığı tutum açısından çok hatalı fakat bana erkek arkadaşında da bir problem var gibi geldi. sonuç olarak madem seviyor ciddi düşünüyor ailenin dediği gibi gelir ister bir söz olur 3-5 ay sonra bir nişan olur (sonuç olarak nişanın genel maddi yükümlülüğü kız tarafındadır.) 1 sene sonrada düğün yaparsınız olur biter. yani neden söz ve nişan işine hemen sıcak bakmıyor anlayamadım. tanımak açısından dersen eğer sana şunları söyleyeyim nişanlılık dönemi çiftlerin birbirini daha iyi tanımalarını sağlayan bir dönemdir bunu unutma. ailene de biraz hak ver ne kadar tutumları yanlış olsa da senin kötü olmanı istemezler . sevgilinle de ona göre konuş . ayrıca bir şey daha söylemek istiyorum eğer ki diğer başlıkta dediğin kadar kötüyse sevgilinin durumu 30-40 bin bir düğün için fazla her şeyin en iyisini değil orta hallisini yaparsınız. ileri de sende çalışırsın durumunuz düzelir daha iyi eşyalar daha iyi eve sahip olursunuz . her şeyin bir vakti zamanı vardır

Ewet haklısın farklı şeyler yazmamşm, ki konuda aynı :/

Biz dışarıda dolaşırken annem beni aradı.. ve telefona erkk arkadaşımı istedi.... ve erkek arkadaşım bizim eve babam yokken 2 kez yemeğe geldi ve annemle tanışıklar yani... işte o gün telefonda konuştular.. annem ona dedi ki " Bzde böyle nişan olmadan gezmek yoktur, nişan takın gezin" dedi... o da "maddi durumum yok" dedii... biraz da alaya alır gibi söyledi annem e ve annem beni tekrar aradı "bu çocuğun niyeti ne, alay eder gibi param yok diyor, seninle gezip tozup ayrılırsa ne olacak" dedi... " çabuk eve git" dedi... sonra onun tabi canı sıkıldı... sürekli annmn söyledklerini kafasına taktı ve canının sıkıldığını hissettim.. Annm o gün düğündeydi ve beni düğünden arıyordu... düğüne bizim başka şehrden akrabalar gelmşti ve bi akrabamız oğluna beni düşünüyormuş ve bize gelmek istedklerini söylemşler annm de atıştrmş ama tabi kadında haklı ne desin nişan yok ortada diyemez.... Annm de o kızgınlıkla gelsnler demiş ve beni aradı tekrar annm onun yanındayken ve ondan ayrıl bitir onun niyeti ciddi değil. bak uzaktan misafrler gelmş, gelmşken seni görmek istyorlar dedi ve erkk arkadaşmda konuşmalarımdan tahmn etti ve sordu bende anlattım böyle böyle dedi dedim ve annme çok kızdı... durum böyle ve annme çok çok kızdı.. ne biçim ailen var sen evde mi kaldın. benimle görüştüğünü bile bile nasıl böle bişi yapar vs vs.... soğudum , böyle şeyler mide bulandırıcı, ben artık senin annene ısınamam vs vs.

erkek arkadaşın haklı 2 ayda nişan mı olur.. belki anlaşamayacaksınız biraz birbirinizi tanımanızda yarar var bence . Ailende bence çok üstüne gelmemeli

erkek arkadaşın haklı 2 ayda nişan mı olur.. belki anlaşamayacaksınız biraz birbirinizi tanımanızda yarar var bence . Ailende bence çok üstüne gelmemeli

ailem dışarı çıkıp gezdiğimz için bi an evvel nişan yapsın dio... hatta 2 ay bile olmadı 1 buçuk ay.... nişan yoksa dışarı çıkıp gezmek yasakmış

Bu olayda herkes hatalı.. Ailen sana böyle baskı yaptığı için hatalı, sevgilin ailene söylediği sözler yüzünden hatalı, sen de ailenle olan problemleri sevgiline anlattığın için hatalısın.
Daha iki aylık bir ilişkide çok fazla beklenti içindesin. Ne olursa olsun bazı şeyler ciddiye binmeden sevgiliyi anneyle tanıştırma taraftarı değilim.. Annen tanıştığı için bi beklenti içine giriyor, sevgilin de nasılsa annesi tanıdı diyip daha bi rahat davranmaya başlıyor.. İnsanlar yıllarca birlikte yaşadığı eşlerini, aile bireylerini tam anlamıyla tanıyamıyorken 2 aydır birlikte olduğun bir insanı tam anlamıyla tanıyamazsın..
Ayrıl ya da ayrılma diyemem senin bileceğin iş.. İnsanlar yıllarını birlikte geçirdikleri eşlerinden, çocuklarının babalarından bile ayrılabiliyorlarken 2 aydır tanıdığın birinden ayrılamazsın diye bir şey yok. Adam sonuçta sana açıkca söylemiş bu kadar zamandan önce bir şey yapamam diye. Ona baskı yapman onu senden uzaklaştırır. Kaldı ki adam ailenden soğudum demiş.
Yerinde olsam yapacağım şey; sevgilimle arama biraz mesafe koyar, aileme resti çeker, oturur kpss'ye eşşek gibi çalışır kendi yolumu çizerim.. Bu olaya kafa yoracağın kadar derslerine adam akıllı asılsan sınavı kazanırsın.. Umarım her şey gönlünce olur...

ailem dışarı çıkıp gezdiğimz için bi an evvel nişan yapsın dio... hatta 2 ay bile olmadı 1 buçuk ay.... nişan yoksa dışarı çıkıp gezmek yasakmış

Canım liseye gitmiyorsun ya 27 yaşına gelmişsin nişanlansanız sonra anlaşamayıp ayrılsanız daha mı iyi olacak bence ailene bir de böyle anlat daha birbirinizi tam tanıyamadığınızı biraz daha zaman vermelerini iste..

Sen iki aydır tanıdığın biriyle hemen evlenmeyi nasıl göze alabiliyorsun? Gözün kararacak kadar çok mu aşıksın? Yaşın da mantığını bir kenara bırakabilecek kadar küçük değil ki. Sanki kim olursa olsun hemen evleneyim diyorsun gibi. Erkek arkadaşın ya da bir başkası çok da fark etmiyor. Yanlış anladıysam kusura bakma ama bana öyle gibi geldi. Erkek arkadaşının henüz evliliğe yanaşmaması da bana garip gelmedi. Maddi durumum uygun değil demiş ama uygun olsa bile içinden gelerek bu işlere hemen girmezdi çünkü çok erken. Bunun sevmekle ya da sevmemekle bir ilgisi yok bence. Annen ve sen ne kadar üstüne giderseniz onun verdiği cevaplar ve takındığı tavır da o kadar ters, alaycı vb. olacak. Ya ona biraz zaman tanıyıp üstüne gitmeyeceksiniz ya da birbirini çok da tanımaya gerek görmüyor ve hemen evlenmek istiyorsan annenin önerdiği kişilerden biriyle görücü usulü evleneceksin.

İki aylık bir ilişkide evlilik düşünememek çok doğal bir şey,ne sen onu tanıyorsun ne de o seni.

Ailenin davranışı hatalı, evlilik baskıyla olmaz ve annenin erkek arkadaşınla böyle bir diyaloğa girmesi çok çirkin. Erkek arkadaşın davranış tarzı hatalı olsa da hissettiklerinde haklı. Bende biriyle görüşürken bana rağmen ailesi onu başka insanlarla görüştürmeye çalışsa o aile gözümden düşer. Bu bana saygı duymamaktır. Daha bu kadar yeni bir ilişkide onları bu seviyede görüştürerek sende hatalısın. Çok fazla dikiş tutacağını sanmıyorum bu ilişkinin. Bazı şeyler zorlamayla olmaz, zaman ister.

Nişan yapıp sonradan ayrılmakla, flört etmek arasında çok fazla bir fark yok. Evleneceksen hayatındaki erkek seni buna ikna etmeli, sen onu değil. Bu uslup çok yanlış, kadının bir ağırlığı olur, illede benimle evlen diye yalvarılmaz erkeğe. Zamana bırak biraz, ailenle konuş durumu izah et. Erkek arkadaşına da bir müddet bu konuyu açma. Hayırlısı olsun diyelim

Yanlış anlamayın ama ben erkek olsam iki ayda tanımaya çalıştığım kız arkadaşım ailem evlen evlen diyo diye bana gelse ben kendi istiyo ağız yapıyo der ayrıca altında bi'şey arar soğurdum.

Acele işe bi'şey karışır derler. Diğer konunda da gerçekten seviyosa bi'yüzük taksın vs denildi ama yüzük okadar değersiz mi olmadı çıkar at:44:Sevmek/aşık olmak ayrı apartopar içine sinmeden adım atmak ayrı.

Bence sen yanında sinirle konuştuysan senden yüz bulup kalitesiz vs.demiştir ama yine de çok talihsiz bi'kelime olmuş.

İlişkinin ilerleyip, çok mutlu olacağın varsa da şu aceleniz yüzünden bozuyosunuz.

Ben acele etmiyorum hatta hiç etmiyorum... erkek arkadaşım tanışmamzn ikinci günü evlilikten bahsetmeye başladı ve ben hep susardım çünklü erkeklerin konuşması lazım, evlilikten bahseden taraf erkek olmalı bana göre de... hatta kendi derdi sanki evlenmeye isteğin yok gibi senin, ben evlilikten bahsediyorum sen pek oralı değilsn derdi hatta.... ama tabi annemlerin beklediği kadar da çabuk olmasını istemyor sonuçta herkesn imkanları planları ortada.... ben de şimdi gelse haftaya nişan yapalım dese yanaşmam çünkü daha erken hem de epey erken.... işi bozan benim annem... Ben daha önce bi nişanlılık geçirdim ve düğüne 1 hafta kala ayrılmıştım bu yüzden çok dedikodu oldu ailem evlende milletin çenesi kapansın diye bi an evvel evlenmemi istiyor sanırım... Ve bu yüzden çok üzerime geliyorlar... ve ailem görücü usulü gibi düşünüyor bu işleri ve hemen bi kere görmeyle nişan takılsın vs. diyorlar... ben arada kalmış gibi oldum...

2aylık ilşkide. Evlilik düşünmek çok yanlış. Hiç sevgisinden emin değil diye düşünüp soğutmayın kendınızıbutun sorun ailenızde devir bukadar kötüyken hırlımı hırsızım dıyor düşünmeden sadece evlenmeni istemeleri aileni oyala bence sevgilinide. Iyıcetanımaya bak ın. evlilik Yaşla bağdaşırma modası çok gerilerde. Kaldı

27 yasindasin ve evde kalmis muamelesi....
Ben 45 den once evlenmeyen arkadaslara sahibim acelem yok hayat uzun diyen..
Ailen haksiz tabiki sana yaptigi muameleyle. Sanki yedigin ekmek fazlalikmis gibi evde hemen evlen kurtulalim havasinda..
Bence sevgilin hakli 2 ay yetmemistir ona. Baskiyla evlilik olmaz ki.

Back
X