- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
daha önce açtığım konulardan da bildiğinz gibi ilişkimde problemlerim oluyor ve daha yeni bi ilişki olmasına rağmen her hafta bi sıkıntı problem.. görüştüğüm kişinin sevdiğim huylarının yanında sevmediğim huylarıda var.. aşırı kendini beğenmiş, sonradan görme gibi oluyor bazen... ve bazen saygısızlıkları oluyor.. Hazır cevap, biraz da ukala birisi ama her zaman böyle değil bazen öyle biri oluyor işte ama onu seviyorum aşığım diyeblrm ama sevmedğim huyları olduğu için kafam çok karışık... ve şu an onunla problemli bi dönemdeyiz... Dün açtığım konudan biliyorsunzdur aileme çok kızgın... Dün sanki ayrılacak gibiydik ve ben bitmesini mi istyorsun dedim..... bana "ben ailenle değil senle evlencem" dedi... ama soğuk soğuk haller... Ve biraz üüzldüm ve bu ilişkide hayır kalmadı artık diye de düşünmeye başladım açıkcası... Ve ailem yaşın geçiyor 27 oldun ne zmn evlenceksn diye başımn etini yiyor... Bizi hasta ettin diolar.... Beni soran 2 aile varmış ve gelsnler dilolar... Benm görüştüğüm biri var ve halden anlamıyorlar .. madem seviyorsa gelsn istesn ciddiye bağlasın diyorlar... ve görüştüğüm kişide 1 buçuk yıldan önce düğün, 6 aydan öncede nişan yapamm dio.... beni gerçekten sevse ki gerçi 2 ay bile olmadı ilşkmzn başlayalı o yüzden şu an ciddi işlere girmek için çok erken böyle düşünmekte haklı olablr...... yani belki de beni gerçekten sevip benden emin olsa 2 ay falan demez gelip hemen isterdi ciddiye bağlardı işi diyorum kendi kendime.... kafam çok karışık :-S
Son düzenleme: