Kizlarrr 15 gun once burun ameliyati oldm alcim feln cikti herşey yolundaymis doktor masaj verdi onu yapiyorm ama bi degism göremiyorum sanki burnum col kalkik ve sis duzelmick diye cok korkuyorum .psikolojm o kdr bozukki erkek arkadaşımdnda ayrildim boşluktaym.hersy ust uste gldi yaa kndimi.toparlamk istiyrm((
Kizlarrr 15 gun once burun ameliyati oldm alcim feln cikti herşey yolundaymis doktor masaj verdi onu yapiyorm ama bi degism göremiyorum sanki burnum col kalkik ve sis duzelmick diye cok korkuyorum .psikolojm o kdr bozukki erkek arkadaşımdnda ayrildim boşluktaym.hersy ust uste gldi yaa kndimi.toparlamk istiyrm((
fotonuz yokmu tam şişlık odem 1.5 ayda ıner
bıde doktorunuzun verdıgı tum agrı kesıcılerı ıcın ( ödemi alıcak cunku )
masajı bastırarak ypın
Bende dun bandajimi çıkardım ağladım biraz beğenmedim ama güzel olan bir şey beğenmedim şimdi biraz alışıyorum. Zaman ver kendine canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm öncelikle geçmiş olsun.Ben daha ameliyat olmadım ama burada edindigm bilgilere göre kötü oldu demen için çok erken.Ameliyat olmus arkadsların fotolarınada bakarsan ilk 15 günle geçeen günler farklı, şişikleri iniyo burun anca toparlıyo yani.. Sıkma canını
Aksam masajimi yaptktan snra burnum gozume guzl gorunuyo sabah oluyo yibe sis :s
en az 1.5 ay bekleyın daha yenı ,sonucta oraya bı operasyon bı bıcak darbesı var mucıze beklemeyın
agrı kesıcınızı bıtırın
masajı ıhmal etmeyın cok onemlı
fotonuz yokmu tam şişlık odem 1.5 ayda ıner
bıde doktorunuzun verdıgı tum agrı kesıcılerı ıcın ( ödemi alıcak cunku )
masajı bastırarak ypın
Allahim bi atlatsakk . Bi an once zaman gecsinn su burnum duzElsin bende kendime geliym iistiyorum . Burnumu genelde iyi.diyolar ama bn hala alisamadm acayip duruyoo gbi hissediyorumbende bir ay oldu olalı indi şişlikler ama burun kanatları çok kalın duruyor. ayrıca bende senın gıbı geçen hafta erkek arkadasımdan ayrıldım birde bu geldi üstüne gerçekten moralman çok düşüğüm. yani burnumu bile unuttum offffffff allahım offfffffffffffffffffff
Allahim bi atlatsakk . Bi an once zaman gecsinn su burnum duzElsin bende kendime geliym iistiyorum . Burnumu genelde iyi.diyolar ama bn hala alisamadm acayip duruyoo gbi hissediyorum
aynen ben hala ufak bir bantla geziyorum birde orayı fondotenleyip belirginliği ortadan kaldırıyorum türk aklı işte:)
ne yaptın sen barıştın mı erkek arkadasınla? off ben depresyona girdim burnu murnu unuttum yaaaa ne biçim hayat
canım korkuların çok yersiz. benimde burnum ilk aylar çok kalkık ve şişti. bende kafama çok takmıştım başlarda. ama şimdi yedi ay oldu ve burnuma bayılıyorum çok seviyorum. çünkü şişler indi kalkıklıkda biraz indi. altıncı ay kontrolüme gittiğimde doktoruma artık değişmesin burnum nolur demiştim :)) şimdi doktorumun neden ilk zamanlar okadar kalkık bir burun yaptığını çok iyi anlıyorum. sakın üzülme çünkü gerçekten zamanla burun iniyor yerleşiyor....
Bende ayni sekilde hala bantla geziyorum 14.gunum..nasil duzelicek bu burunlarrr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?