offff yaaa psikolojim alt üst olduu Allahim bana yardm et :(

zynp1903

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
73
3
6
35
İstanbul
Kizlarrr 15 gun once burun ameliyati oldm alcim feln cikti herşey yolundaymis doktor masaj verdi onu yapiyorm ama bi degism göremiyorum sanki burnum col kalkik ve sis duzelmick diye cok korkuyorum .psikolojm o kdr bozukki erkek arkadaşımdnda ayrildim boşluktaym.hersy ust uste gldi yaa kndimi.toparlamk istiyrm((

canımm öncelikle geçmiş olsun.Ben daha ameliyat olmadım ama burada edindigm bilgilere göre kötü oldu demen için çok erken.Ameliyat olmus arkadsların fotolarınada bakarsan ilk 15 günle geçeen günler farklı, şişikleri iniyo burun anca toparlıyo yani.. Sıkma canını

Ben 15 gün oldu revizyon oldum küçültme aynısı gibi geliyor hala kocaman ama sabredicezzzzz çünkü gerçekten daha erken inş güzel olur sizin ki de benim ki de koyarız fotolarımızı :):):):):):):)

Bende dun bandajimi çıkardım ağladım biraz beğenmedim ama güzel olan bir şey beğenmedim şimdi biraz alışıyorum. Zaman ver kendine canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fotonuz yokmu tam şişlık odem 1.5 ayda ıner

bıde doktorunuzun verdıgı tum agrı kesıcılerı ıcın ( ödemi alıcak cunku )
masajı bastırarak ypın

Teşekkür ederim seker bakalım insallah ama ameliyat sonrasi psikolojk olark bu kdr çöküntü olmasi anormal deglmii ?? tek ümidim o bi an önce zaman gecsin istiyormmmmmm :s

Aksam masajimi yaptktan snra burnum gozume guzl gorunuyo sabah oluyo yibe sis :s

en az 1.5 ay bekleyın daha yenı ,sonucta oraya bı operasyon bı bıcak darbesı var mucıze beklemeyın
agrı kesıcınızı bıtırın
masajı ıhmal etmeyın cok onemlı

resim figuru var ustune tıklayp
dosya secıp
sısteme yukle
kaydoluyor

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bir ay oldu olalı indi şişlikler ama burun kanatları çok kalın duruyor. ayrıca bende senın gıbı geçen hafta erkek arkadasımdan ayrıldım birde bu geldi üstüne gerçekten moralman çok düşüğüm. yani burnumu bile unuttum offffffff allahım offfffffffffffffffffff

Allahim bi atlatsakk . Bi an once zaman gecsinn su burnum duzElsin bende kendime geliym iistiyorum . Burnumu genelde iyi.diyolar ama bn hala alisamadm acayip duruyoo gbi hissediyorum

Allahim bi atlatsakk . Bi an once zaman gecsinn su burnum duzElsin bende kendime geliym iistiyorum . Burnumu genelde iyi.diyolar ama bn hala alisamadm acayip duruyoo gbi hissediyorum

aynen ben hala ufak bir bantla geziyorum birde orayı fondotenleyip belirginliği ortadan kaldırıyorum türk aklı işte:)
ne yaptın sen barıştın mı erkek arkadasınla? off ben depresyona girdim burnu murnu unuttum yaaaa ne biçim hayat

Bende ayni sekilde hala bantla geziyorum 14.gunum..nasil duzelicek bu burunlarrr

Bende ufak bant takiyordum bugün çıkardım kızlar o bant tamamen psikolojik destek sağlıyor çıkardım tepkiler hala aynı ahah

canım korkuların çok yersiz. benimde burnum ilk aylar çok kalkık ve şişti. bende kafama çok takmıştım başlarda. ama şimdi yedi ay oldu ve burnuma bayılıyorum çok seviyorum. çünkü şişler indi kalkıklıkda biraz indi. altıncı ay kontrolüme gittiğimde doktoruma artık değişmesin burnum nolur demiştim :)) şimdi doktorumun neden ilk zamanlar okadar kalkık bir burun yaptığını çok iyi anlıyorum. sakın üzülme çünkü gerçekten zamanla burun iniyor yerleşiyor....

Yaa cok cok tesekkur ederimm sekerr. O.kdar rahatlattin kii iinsan su ewrede teselli bulmk istiyor :)) bisey sorcam bu burunun yuzumu Guldurmesi icin yedi ay mi sabretmemm gerek bi iki yapsak sunu kkurtarmazmi :)))

Son düzenleme:
Bende ayni sekilde hala bantla geziyorum 14.gunum..nasil duzelicek bu burunlarrr

Ben baristim ama hala iyi sayilmayizz ve bana acikca beğenmedim burnunu dedi.yaa şok oldm bi kac ayi buluyormus oturmasi diyip gecistrdim .ama o anki üzüntü mu anlatamam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…