offff zor durumdayım

yabadabadu

YA HERŞEYİM YA HİÇİM.....
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
624
2
96
Bursa
çok zor durumdayım ne yapacağım şaşırdım eşimin her iki taraftada varikoseli var ama sperm sayısı 81 milyon sorunda yok haraketlilikte iyi yapıdada bozukluk yok ama 1 senedir çocukta olmuyor doktor ameliyat olabilirsinizde olmayabilirsinizde diyor ben neyapayım şimdi.....:gitme:

çok zor durumdayım ne yapacağım şaşırdım eşimin her iki taraftada varikoseli var ama sperm sayısı 81 milyon sorunda yok haraketlilikte iyi yapıdada bozukluk yok ama 1 senedir çocukta olmuyor doktor ameliyat olabilirsinizde olmayabilirsinizde diyor ben neyapayım şimdi.....:gitme:

tüm değerler iyi ise ne gerek var ki ameliyata. ama spermiyogram embriyologa göre değişiyor hem de bu büyük oranlarda olabiliyor. bence başka bir tüp bebek merkezinde ölçtürün. normal hastanelerde maalesef bu konuda iyi embriyolog bulmak çok çok zor. eğer onda da bi sorun yok ise bir kez daha kendiniz doktora görünün. belki fazla stres nedeniyle yumurtanız baskılanıyor olabilir. inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz...

ınsan hep yasadını zor sanıyor bizim bı tanecik bile spermimiz yoktu yeterki siz pes ermeyin tip çok ileri artık umudunuzu kaybetmememiş olmanız gerekiyor ufaklik size gelmeye karar verdinde ben 2007 yılında esimin azosperm oldunu öğrendim yıl 2009 ben 6 aylık hamileyim

İnsan hep yasadını zor sanıyor bizim bı tanecik bile spermimiz yoktu yeterki siz pes ermeyin tip çok ileri artık umudunuzu kaybetmememiş olmanız gerekiyor ufaklik size gelmeye karar verdinde ben 2007 yılında esimin azosperm oldunu öğrendim yıl 2009 ben 6 aylık hamileyim

gülencim hayırlı olsun hamileliğin canım hangi yöntemle hamile kaldığını öğrenebilirmiyim

Back
X