- Konu Sahibi diclem3555
eşim 3-4 gundur eve geç gelıyor... İlk gün kuşadasına gidicem denize dedi 3 4 gibi gelirim dedi sabah 8.30da geldı kayınpederımın haberı yok,annemde kaldım o gece. 2gun sonrası gece saat 1.30da geldı bırınden para beklıyorum dedı 4 saat beklenır mı hıc bı para ıcın geldıgınde prayı sordugumda yok 3 4 gun sonra vercek dedı bugunde para gelcek bosuna bılezık bozdurmayalım dedıgım zaman da o para gelmıcek dedı bugunde dukkana gıdıcem dedı cıktı kayıınpederım aradı esımı sordu kalakaldım bugun oglen esımın telefonuna baktım bırıne mesaj atmıs unutulduk dıye sonra manı dıye mesaj gelmıs ole knsms napıon ne edıyon dıye kım bu dedım erkek dedı kız degıl dedı dun ısım var para beklıom dedıgı zaman erkek seslerı cok gelıyordu hıc anlamadım bu cocuk nerde napıyor dıye takıp etsem motorla gıdıyor suan arıyorum ve acmıyor gerı donmuyor ne yapıcam sasırdım
2 hafta sonra ödememız var ve bana bıtane bılezık bozalım dıyor pek fazla alıstırmak ta ıstemıyorum her zora skıstgında gelıp bılezık bozalım demesın dıye bıraz zorlugu öğrensın...ne yapmalıyım kızlar fıkır vern ltfen...