offfffffff:( lutfen yardım kızlar yaaa :(

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
eşim 3-4 gundur eve geç gelıyor... İlk gün kuşadasına gidicem denize dedi 3 4 gibi gelirim dedi sabah 8.30da geldı kayınpederımın haberı yok,annemde kaldım o gece. 2gun sonrası gece saat 1.30da geldı bırınden para beklıyorum dedı 4 saat beklenır mı hıc bı para ıcın geldıgınde prayı sordugumda yok 3 4 gun sonra vercek dedı bugunde para gelcek bosuna bılezık bozdurmayalım dedıgım zaman da o para gelmıcek dedı bugunde dukkana gıdıcem dedı cıktı kayıınpederım aradı esımı sordu kalakaldım bugun oglen esımın telefonuna baktım bırıne mesaj atmıs unutulduk dıye sonra manı dıye mesaj gelmıs ole knsms napıon ne edıyon dıye kım bu dedım erkek dedı kız degıl dedı dun ısım var para beklıom dedıgı zaman erkek seslerı cok gelıyordu hıc anlamadım bu cocuk nerde napıyor dıye takıp etsem motorla gıdıyor suan arıyorum ve acmıyor gerı donmuyor ne yapıcam sasırdım 2 hafta sonra ödememız var ve bana bıtane bılezık bozalım dıyor pek fazla alıstırmak ta ıstemıyorum her zora skıstgında gelıp bılezık bozalım demesın dıye bıraz zorlugu öğrensın...ne yapmalıyım kızlar fıkır vern ltfen...

bence numarayı almalıydınız ve hiç belli etmeden arasaydınız yada msj atsaydınız tabi erkek der çok kuşkulandım ben açıkçası kayın babanızla aranız iyi ise ona anlatın bu durumu

alıştırmak istemiyorum bilezik bozdurmaya mı??

farkında değilsiniz eşiniz size yalan söylüyor,geceleri eve gelmiyor,

hatta belki işin içinde 'unutulduk' diye sitemlere sebep olacak bir kadın var

siz bilezik derdindesiniz

bence de bozdurmayın,altın çok düşük zira

Allah allah adamlarin ustunde olmayin bunaltmayin derlerde denize niye yalniz gidiyor 1, denize gecemi giriyor 2 ,sabah 8.30 da geldiginde kafasini kirmiyomusunuz yahu bu ne boyle
Bilezik mi ne bilezigi :$

Canım emin olmadan bişey diyemeyiz ama hakikatten de sabahın 8.30'unda gelmesi insanı işkillendiriyo Sen bi takibe al O numarıyıda bi ara bakalım kim çıkıyo Bu arada kaç yıllık evlisiniz

Bütün bunlar olurken, siz bilezik bozdurup, alistirmamaktan bahsediyorsunuz. .

Bence vahim durumlar bunlar..benim esim gece gelecek, aradığım teli acmayacak, telinde 'unutulduk' mesaji okuyacağım. .

Ben coktan iki tutup,bi yırtmistim esimi..

Son düzenleme:
Hmmm arkadasim cok rahat davraniyorsun, esini biraz takibe almalisin.. Nasil olurda o unutulduk mesajini falan gorunce numarayi almassin nasil icin rahat edebilio, bukadar saliverme canimm, aklina kotu seylerde getirmek istemem ama devir cok kotuu oyuzden sen fazla caktirmadan dus bu olayin pesine

Akıllı telefonunuz varsa, GPS'ten konum belirlemek, takip etmek için kullanılan bir kaç program var bunlar takip etmenize yardımcı olabilir.

Ama ne yalan söyleyeyim, kendimi sizin yerinize koyup bakıyorum, ben bu yazıyı yazsam bilezik mevzusundan nasıl bahsederdim diye. O zaman ben olsam "kocam bileziklerimi bozdurup rızkımızı başka kadınlara mı yediriyor" diye cümleler kurardım diye düşünüyorum. Ama sizde durum böyle olmadığına göre, kocanızın sizi aldatması halinde bile iki üç defa dil dökmesi ve maddi durumunuzu sarsmaması durumunda onu affedeceğinizi düşünüyorum. O yüzden bence burada eşinizi takip etmenizi filan değil de, bilezikleri güvence altına almanızı konuşalım.

numarayı aldım ve bı erkek cıktı hemen kapadım sabah 6.30da geldm babamn yanına gıttım ıs yaptık dkkanda dedı blmıyorm ne kdr dgru nekdr yanls bı kadın cıkmadı bu soyledıgın takıp gps nasl bsey nerden yaplıyor

birkaç soruyu kendinize sormanız ve bir analiz yapmanız gerekiyor. mesela:

- aranız nasıl?
- ne kadardır evlisiniz ve evliliğiniz süresince buna benzer başka olaylar oldu mu bu ilk mi?
- size nasıl davranıyor, eşinizi çok iyi tanır mısınız yalan söylese anlar mısınız?
- herhangi bir problemi olabilir mi?
- arkadaş çevresi nasıldır ve ne sıklıkla onlara vakit ayırır?
- sizinle birlikte boş vakitlerini nasıl değerlendirir?
- daha önce aldatma gibi bir durum yaşandı mı? yaşandıysa tavrınız ne oldu?

bu gibi soruları bir düşünün. eşinizin durumunu anlamanıza yardımcı olacaktır. durduk yere adama suç bulmak ya da aklamak bu kadar az bilgiyle yanlış olur. ama elbette eve sabah gelmek, üstü kapalı konuşmak vs. bunlar ister istemez kötü düşündürüyor. bileziklerinize gelince evet şu durumlar içinde yersiz bir nokta olmuş ama elbette bileziklerinizi vermeyin güvenmiyorsanız.

kadının kocası olmasın o telefona çıkan

Son düzenleme:
O kadar yazdığı şeyden bilezik lafını çekip çıkarmışsınız.kız onu sormuyoki.ayrıca elbette vermesin ortada bi kadın davası varsa eğer inş yoktur,al bilezik senin olsun önemli değilmi dicek.adamda alıp o bileziği karı kızla yiyecek.

Canım gece vaktimi gidiyo eşin denize.hiç sorgulamamışsın.ayrı takılıyosunuz genelde heralde.eşine şüphelendiğini belli etme o farketmeden telefonunu kontrol et arada bi başka msj olcakmı bakalım.ama en kötüsünü düşünelim eğer öyle bi aldatma olayı varsa ve sen susup ewinde oturacaksan hiç araştırma konularına girip kendini üzme.

bir erkegin gece eve gelmemeis ne demek
süpheli mesajlar
bilezik bozdurmalar
bunlar normal seyler degil
esinizle konusun
aciklasin

daha yenı 1 aylık evlıyız ılk defa oldu böyle şeyler yanlış anlamayın bılezıgı bu konuya dahıl etmek ıstemedım bu konunun dısında bırseydı bunu eklemek ıstedım sadece. dun aradım ve bı erkek cıktı genc bı erkek sesı sonra hemen kapadım ve mesaja baktım kardeşım mı ne yazıyordu napıyosun ıyım soda ıcıom gıbı yazı vardı bende suphe duydum ve aradım gızlıye kapalıydı kendı nmramdan aradm bı erkek cıktı snra kapadm msj geldı kmsn dıe pardon yanls oldu dedım bende hadı ya pekı tmm yazmıs bdaha da atmadı zaten smdı gıdıp esıme sölese durduk yere sohbet arasında nmarayı sölese dırek esım gelıp dıcek sen nıe mesaj atıosun bende kızdım ona sölemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…