Offfffffff

Dogu-Bati cografyasiyla ne alakasi var bu kadar uykunun ilgisizligin.
Turkiye zaten hala feodal baglari yogun olan bir cografya.
Yakin tarihe kadar zaten ev ustune ev evlilik kuruldugundan iç içe bir yasam tarzi mevcuttu.
Genc insanlar da büyüklere saygi görgü diyerek büyüdüklerinden kendi cocuklarina eslerine sevgilerini gosteremezlermis onlarin yaninda.
Batidan ya da buyuk sehirlerden farkli olarak doguda geleneksel yapi hala cok güclü oldugundan turkiye cografyasinin diger bolgelerine gore bir tık farkli olmasi da olağan.
Avrupaya ya da diger kitalara da bakarsak anne babanin aile bireylerinin yaninda öpüsnek siradan bir eylem:KK48:
Genelleme yapmadım

Uykuya düşkün bir kocanız var mı Allah aşkına uyumamasi için neler yapıyorsunuz işi öyle zor bir işte değil ki ilçedeyiz küçük bir yer zaten nüfusu çok az sabah 9 akşam 5 çalışıyor hatta 4 de oluyor evde geliyor yatıyor hemen TV karşısında burda kimsem yok sıkılıyorum evde iki aylık oğlumuz inanın o olmasa cildiricam çay yapıyorum diyorum uykulu tamam diyor yapıyorum tek içiyorum kalk sıkılıyorum diyorum offf pufff diyor bak şu film var izleyelim diyorum tamam diyor yine kalkmıyor neler denedim ama yok yok yok

Ahaha tıpkı ben. Dokunmayın adama yahu.
Şaka bir yana kan değerlerine baktırın. Eksik bir şey varsa o da uyku yapar.

Ne kadar cok uzman doktor var masallah sitede.Herkes oturdugu yerden tanıyı koymuş.
Ama gercekten yoruma ihtiyaci olan konulara cevap yok.
Belki adam isyerinde gercekten yoruluyor,vucut olarak olmayabilir ama belki kafa olarak yoruluyordur?Olamaz mi?Cok mu imkansiz.

ben de uykuyu çok severim ama adamın hiçbir şey yapmadan sadece uyuması ya fizyolojik ya psikolojik bir sıkıntısı olduğunu düşündürüyor.
adamın uykuya tercih ettiği hiç bir şey yok ve bu hiç normal değil.

Ne kadar cok uzman doktor var masallah sitede.Herkes oturdugu yerden tanıyı koymuş.
Ama gercekten yoruma ihtiyaci olan konulara cevap yok.
Belki adam isyerinde gercekten yoruluyor,vucut olarak olmayabilir ama belki kafa olarak yoruluyordur?Olamaz mi?Cok mu imkansiz.
Ya biz de çalışıyoruz biz de yoruluyoruz ama bu kadar da uyunmaz ki. Adam bebeğiyle bile ilgilenmiyormuş.

ben de uykuyu çok severim ama adamın hiçbir şey yapmadan sadece uyuması ya fizyolojik ya psikolojik bir sıkıntısı olduğunu düşündürüyor.
adamın uykuya tercih ettiği hiç bir şey yok ve bu hiç normal değil.
Ben evde sıkılıyor diye düşünüyorum artık yoksa kafayı yicem

Ben onunla evlenirken bütün arkadaşları herkes çok iyi çok iyi diyorlardı şimdi anlıyorum adam herkese gülüyor aşırı rahat gamsız takmaz sorumsuz bu huyu yüzünden de herkes iyi diyor sessiz kendi halinde ya beyefendi.
Bakın eşinizin hatalarını sıralamışsınız peki neden düzelmesini beklemeden çocuk yaptınız.

Uykuya düşkün bir kocanız var mı Allah aşkına uyumamasi için neler yapıyorsunuz işi öyle zor bir işte değil ki ilçedeyiz küçük bir yer zaten nüfusu çok az sabah 9 akşam 5 çalışıyor hatta 4 de oluyor evde geliyor yatıyor hemen TV karşısında burda kimsem yok sıkılıyorum evde iki aylık oğlumuz inanın o olmasa cildiricam çay yapıyorum diyorum uykulu tamam diyor yapıyorum tek içiyorum kalk sıkılıyorum diyorum offf pufff diyor bak şu film var izleyelim diyorum tamam diyor yine kalkmıyor neler denedim ama yok yok yok
Kötünün kötüsü varmış demek .. Benim eşim bu kadar değil ... mesela eşiniz 5 geliyor ya 5 de uyuyacak hali yok ya .. 5 den sonra birşeyler yapın saat 10 falan da uyur

Isterseniz bi kan değerlerine baktirin. Bunyesini kuvvetlendirecek bir vitamin alın. Ama ben alakasi olduğunu sanmıyorum. Içi tembel sanırım. Ilgisini çekecek birseyler illa ki vardir. Ne bileyim, oyun konsolu olabilir, aklima baska birşey gelmedi su an. Onun ilgisini çeken şeylerle ilgili programlar yapın bir süre. Sonra kendi ilgi alanlarinizi da yavas yavas araya katarsanız. Çocuğunuzu yikayin beraber. Bir kac ay sonra aktiviteler yapın. Bugun cocuk sıkıldı, hadi bebek arabasina koyup biraz yuruyelim deyin.

Benim eşim aşırı uykucu. Sizde Bizim gibi yapın 6 da yemeği hazrlıyorm 6 30 dan 8 e kadar fln yatağa girip uyuyor. Çay yapıp uyandırıyorum. Bi iki saat uyku çok ii geliyor 2 de fln yatıyor dinç oluyor .

Valla zor birşey haklısınız evde annemle tek kalıyorm genelde oda uyuyor bnde sıkılıyorm sizi çok iyi anlıyorum yavaş yavaş alistirin kahve icirin ve bu sıkıntınızı anlatn zor ya öyle hayat geçmesi

Back
X