• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

offfffffffffff

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
canım çook sıkulıyo ya ben lise 10. sınıf öğrencisiyim yarın tarih kurtarmamız var ama benim canım çalışmak istemiyo:19: 2 gübdür toplam 20saat ders çalıştım :ssz: tarih dersini de çook seviyorum ama içimden şuan gelmiyor herkes 9. sınıfta batar ben 10. sınıfta battım 9. sınıfta 2 dönem taktir aldım sınıf 1. siydim ama şimdi teşekkür alamazsam diye korkuyorum bide tarih hocası çok kazık yapacak bu sınıvı eminim çünkü kurtarma bu 1. sınavım 93 performans ödevi 75 ama hocamın gözünden düşmekte istemiyorum bu sene çook b unaldım :2:

1.sınavın çok yüksekmiş neden takıyorsun ki :27: salla :52::52:
ay çok kötü örnek oldum sanırım
git ders çalış canım bakma sen bana

1. Sınavdan 93 almıştın 2. Sınavdan kaç aldın eger yüksek aldıysan kurtarma sınavına girmene gerek yok ki.2. Sınavı olmadan mı kurtarma sınavı olacaksınız.

ben benim sınıfa çalışma soruları verdiğim haldeki on soru verdim 6 sı sınavda çıktı isteyen elliyi geçerdi,benim afacanlar boş kağıt verdiler,kendileri faceden ekli bende aralarında "boş kağıt verelim hoca sınavı tekrarlasın" diye konuşuyorlardı.zahmet edip soruları dahi çözmedikleri gibi hocam cevaplarıda verseydiniz diyecek kadarda tembeller.
beş sınıfı kurtarma yazılısı yapacağım, zor soracak da değilim ancak bu kafayla neyi kurtaracağız anlamadım.
bence sen git otur dersini çalış, her koyun kendi bacağından asılır.

ben benim sınıfa çalışma soruları verdiğim haldeki on soru verdim 6 sı sınavda çıktı isteyen elliyi geçerdi,benim afacanlar boş kağıt verdiler,kendileri faceden ekli bende aralarında "boş kağıt verelim hoca sınavı tekrarlasın" diye konuşuyorlardı.zahmet edip soruları dahi çözmedikleri gibi hocam cevaplarıda verseydiniz diyecek kadarda tembeller.
beş sınıfı kurtarma yazılısı yapacağım, zor soracak da değilim ancak bu kafayla neyi kurtaracağız anlamadım.
Aha aynen benim veletler :) bu kurtarma sınavını resmen kullanmaya başladılar. Kolay sormaya niyetli değilim şahsen.

1. Sınavdan 93 almıştın 2. Sınavdan kaç aldın eger yüksek aldıysan kurtarma sınavına girmene gerek yok ki.2. Sınavı olmadan mı kurtarma sınavı olacaksınız.

Aha aynen benim veletler :) bu kurtarma sınavını resmen kullanmaya başladılar. Kolay sormaya niyetli değilim şahsen.

benim normalde tarihim çook iyi biz 2 . sınavda yapmam gereken soruyu karıştım hocayada sordum sınavnotum kaç diy ya50 ya 55 dedi sınavdan önceki ders kurtarmaya kalanların 50 almamsını sağlıcam dedi zynpsgl sanırım sizde tarih öğretmenisiniz siz olsanız ne orardınız hemde dedimya hocamın gözümden düşmek istemiyorum normalde öğrenciler pek iltifat etmez ama geçenleerde babam atarihe mneraklı dedi bende uçtum havaya şimdi çakılca benim mat=3 geo=3 9. sınıfta 5ti bunlar ben bari tarihi kurtarayım

Ben lisedeyken tarih hocasi kitaptan onemli konularin altini cizdirip sorardi.Zaten her dersin oyledkr belli basli seyler sorulur hep.Stres yapma,onceki sinav konularina gore kafanda sablon olustur ve onemli yerleri YAZARAK calis

Ben lisedeyken tarih hocasi kitaptan onemli konularin altini cizdirip sorardi.Zaten her dersin oyledkr belli basli seyler sorulur hep.Stres yapma,onceki sinav konularina gore kafanda sablon olustur ve onemli yerleri YAZARAK calis

teşekkür ederim canım ama bu kurtarmaya neyse biyerden başlamak lazım ghepinize teşşkür ederim allah razı olsun derjarj oldum :40:

teşekkür ederim canım ama bu kurtarmaya neyse biyerden başlamak lazım ghepinize teşşkür ederim allah razı olsun derjarj oldum :40:

Canim kazik yapacaz derler cunku korkup cok calissinlar diye :D Yavastan basla ne olacak alt tarafi tarih..Senden izafiyet teorisini kanitlamani istemiyolar ki :D Hem bak sinif birincisiymissin ne guzel,iktidarini korumanin tek yolu stres yapmadan calismak:D

Bende 1o. sınıfa gidiyorum bence tarih çok basit 1.notunda gayet iyi bundanda yüksek bişey alırsın gerçi 7 alsan geçiyosun ama :D:s

Canim kazik yapacaz derler cunku korkup cok calissinlar diye :D Yavastan basla ne olacak alt tarafi tarih..Senden izafiyet teorisini kanitlamani istemiyolar ki :D Hem bak sinif birincisiymissin ne guzel,iktidarini korumanin tek yolu stres yapmadan calismak:D

Bende 1o. sınıfa gidiyorum bence tarih çok basit 1.notunda gayet iyi bundanda yüksek bişey alırsın gerçi 7 alsan geçiyosun ama :D:s

ilk sınavda 67 almışım kurtarma gerçekten kolaydı ama yüksek beklemiyorum notum 4 oluyo ama heralde hoca beş yapar dün benimle yaptığım hatyla ilgili dalga geçmişti ama olsun bu gün sınavlar bitti çoooook mutluyum mutluyum ben mutluyum :46: :1:

Back
X