- 10 Eylül 2011
- 5.618
- 22.541
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Bunu hiç düşünememiştim aşırı rahatladım şuan.Işten ayrılın bana tek çözüm bu geldi çünkü bi tek siz rahatsizsaniz pekte bir şey mümkün değil gibi.
kulaklıklar işe yarıyor da çok daha ucuz bir çözüm olarak turuncu sünger kulak tıkaçlarını öneririm. en dibe kadar itin, dünya yansa farketmezsiniz.Son günlerde komşu gürültüsü konularını görünce benim de aklıma bu geldi. Açık ofiste çalışıyorum ve çok gürültülü işten dolayı değil bu gürültü şöyle ki, arkadaşlar inanılmaz derecede konuşmayı seviyorlar tüm günlerini anlatmak istiyorlar, bu bitiyor görümcelerini, baldızlarını, eltilerini arayıp saatlerce muhabbet ediyorlar. Derin siyasi analizler yapıyolar sonra keko arkadaşları bunlara kahve içmeye geliyor bir de onları dinliyorum falan iyice çekilmez oldu benim için. Bu sisteme yeni geçtik öncesinde böyle bir durumum yoktu.
Böyle ortamlarda çalışanlarınız varsa nasıl çözüm buldunuz? Ben bunlara maruz kalmak istemiyorum açıkcası. Noise cancelling kulaklıklar işe yarıyor mu?
Işten ayrılın bana tek çözüm bu geldi çünkü bi tek siz rahatsizsaniz pekte bir şey mümkün değil gibi.
Aslında arkadaş sizin için yapılabilecek en mantıklı yorumu yazmış. İsminizi iş yerinden sürekli şikayet eden kişi olarak biliyorum.Bunu hiç düşünememiştim aşırı rahatladım şuan.
Müdür de aynı ortamda zaten en çok gürültü yapanlardan biri o tüm hayatını anlatıyor(çocuğu şu okula yazdırdım, şu yemeği yaptım, şöyle harikayım böyle dövdüm adamı) ulusa sesleniş konuşmaları yapıyor sanki fikirleri çok önemliymiş gibi.uyaran yok mu ya müdür falan
Zaten iş değiştirmek orta vadeli hedefim ama bu 2 günde olacak birşey değil ki. Ben başka hedefleri olan biri olduğum için zorlanıyorum zaten çünkü boş vakitlerimi değerlendirmek istiyorum. Ayrıca genel olarak insanlar konuşmayı dedikodu çok sevdiği için bu durumlardan rahatsız olan az ama bu durumu normalleştirmiyor ki.Aslında arkadaş sizin için yapılabilecek en mantıklı yorumu yazmış. İsminizi iş yerinden sürekli şikayet eden kişi olarak biliyorum.
Her iş yerinde gıcık, kıl, kuralları bozan, kendine göre oynatan ... vs birileri vardır, dört dörtlük yer çok azdır ancak siz hep memnuniyetsizsiniz, hep bir şeylerden şikayet ediyorsunuz. Belki alanınızla ilgili bir sıkıntı var, bilemiyorum, başka alanda belki daha huzurlu olursunuz.
Siz hep memnun değilsiniz ama ofisin geri kalanı acaba sizin için ne düşünüyor...
Yarattığınız imaj onu bunu şikayet eden, uzlaşma yoluna gitmeyen bir kişi.
Arada kaçırdığım konularınız var mı bilmiyorum ama, son 3-4 konunuz sanki bu şekildeydi.
Arkadaşım normal olan sizsiniz. Nefret ediyorum işyerinde laubali muhabbetlerden. Hele yüksek sesle olursa cidden can sıkıcı. Bu aslında toplu taşımada bağırarak telefonla konuşan görgüsüzlerin yaptığı davranışla aynı.Zaten iş değiştirmek orta vadeli hedefim ama bu 2 günde olacak birşey değil ki. Ben başka hedefleri olan biri olduğum için zorlanıyorum zaten çünkü boş vakitlerimi değerlendirmek istiyorum. Ayrıca genel olarak insanlar konuşmayı dedikodu çok sevdiği için bu durumlardan rahatsız olan az ama bu durumu normalleştirmiyor ki.
Ayrıca gerçekten hep en problemli amirlere ben denk geldim bu yaşadığım şansızlık veya başka bişe bilmiyorum. Normalde birim değişikliği vs kolay ama ben branşından ötürü burda çalışmak zorundayım.
Ayrıca bana uzlaşmayan kişi diyorsunuz bahsettiğiniz konular da müdürüm odada sigara içiyordu ve bana istediğin yere şikayet et diyordu bunun neresinde uzlaşmayan kişi benim? Neyse kusura bakmayın bu konuda hassasım oldukça
Ya ben de onu anlamıyorum görüntülü yüksek sesle muhabbet çok çağ dışı değil mi nasıl kendileri de rahatsız olmuyor...Öyle bir iştahla muhabbet ediyorlar ki sanırsın birbirlerini uzun süredir görmeyen çok özlemiş kişiler kapıdan çıktıktan sonra birbirlerinin dedikodusunu yapmıyor olsalar buna ihtimal vericem ya da evde aileleriyle hiç konuşmuyorlar başka açıklaması yok.Arkadaşım normal olan sizsiniz. Nefret ediyorum işyerinde laubali muhabbetlerden. Hele yüksek sesle olursa cidden can sıkıcı. Bu aslında toplu taşımada bağırarak telefonla konuşan görgüsüzlerin yaptığı davranışla aynı.
Kimse kimseyi dinlemek zorunda değil
Dedikodularını fısıltıyla gizli gizli yapsın kim nasıl isterse konuşsun ama etrafı rahatsız etmeden
Bunun bir versiyonu da şu, işyerinde görüntülü çocuklarını arayıp ortalığı inleterek konuşan güruh
Çok sinir bozucular gerçekten
Size çok hak verdim.
Böyle değil 8-9 metrekarelik klasik bir odada 5 kişi çalışıyoruz böyle modern de değil yani : D vizyonlarının gelişmesi benim amerikaya taşınmamdan bile daha zor :)))Ofiste çalışıyorum deyince biri aklıma böyle bir ortam geliyor hayal edemiyorum
Eki Görüntüle 2778328 Böyle bir yerde mi çalışıyorsunuzbu kısmı magazin forever dı, meraktan sordum. Ses için hiçbir çözüm yok bence. Çalışanların vizyonlarının gelişimine dua edelim hep beraber.
Aynen bu sekilde ben bu kadar uzun yazamazdım sağ olunAslında arkadaş sizin için yapılabilecek en mantıklı yorumu yazmış. İsminizi iş yerinden sürekli şikayet eden kişi olarak biliyorum.
Her iş yerinde gıcık, kıl, kuralları bozan, kendine göre oynatan ... vs birileri vardır, dört dörtlük yer çok azdır ancak siz hep memnuniyetsizsiniz, hep bir şeylerden şikayet ediyorsunuz. Belki alanınızla ilgili bir sıkıntı var, bilemiyorum, başka alanda belki daha huzurlu olursunuz.
Siz hep memnun değilsiniz ama ofisin geri kalanı acaba sizin için ne düşünüyor...
Yarattığınız imaj onu bunu şikayet eden, uzlaşma yoluna gitmeyen bir kişi.
Arada kaçırdığım konularınız var mı bilmiyorum ama, son 3-4 konunuz sanki bu şekildeydi.
Belki de iş yerinde mutsuz olduğunuz için böyle. O yüzden alan değişikliği dedim. Normalde kim bilir böyle bir insan değilsiniz ama iş yerinde mutsuz olduğunuz için böyle davranıyorsunuzdur.
Aklınıza gelmiştir , yapmamissinizdir .Bunu hiç düşünememiştim aşırı rahatladım şuan.
İyi de önce siz laubali yorum yapmışsınız. İşi bırakmamıştır ama bırakamadığından, keyfinden değildir yani.Aklınıza gelmiştir , yapmamissinizdir .
Hem fikir olmak zor olanı yapmaya cesaret verir .
Bi de benden duyun istedim.
Her ne kadar laubali cevap verseniz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?