Ofis histereskopi sonrası?

Glz1

Sabır,Dua,şükür🌸🤲
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2021
1.559
1.146
83
Merhabalar tüp bebek sürecindeyiz.
ofis histereskopi olali 19 gün oldu adetimj bekliyorum hala olmadim.
Lekellenme seklinde kanamam oluyor çok az sürekli
Günümden 3 gün geçti .
Lekelnme seklinde kanama olması normal mi o kadar gün geçti
Histereskopiyi rahimde darlık,yapisiklik için oldum .
Rahime de çizik atılmıs .

Bende bu ay oldum doktorum 15 20 sonra regli gelir dedi kimi konustuguma doğum kontrol vermis bu bitmeden gelmez bana da estrofem verdi günde iki yani farklı bı ilaç verdimi bide kanama hala sürmesi benim dört besgun sürdü ama hala yerleri belli agrio banada çizik atıldı kontrol amacliydi bence kanama varsa sor yada ne kadr kanama ol ur dedi belki işleme göre geliyordur

Merhabalar tüp bebek sürecindeyiz.
ofis histereskopi olali 19 gün oldu adetimj bekliyorum hala olmadim.
Lekellenme seklinde kanamam oluyor çok az sürekli
Günümden 3 gün geçti .
Lekelnme seklinde kanama olması normal mi o kadar gün geçti
Histereskopiyi rahimde darlık,yapisiklik için oldum .
Rahime de çizik atılmıs .
4 kere oldum canım cok normal geçikmesi bir kaç ğüneolursun merak etme

Bende bu ay oldum doktorum 15 20 sonra regli gelir dedi kimi konustuguma doğum kontrol vermis bu bitmeden gelmez bana da estrofem verdi günde iki yani farklı bı ilaç verdimi bide kanama hala sürmesi benim dört besgun sürdü ama hala yerleri belli agrio banada çizik atıldı kontrol amacliydi bence kanama varsa sor yada ne kadr kanama ol ur dedi belki işleme göre geliyordur
Gunde 2 defa estrofem kullaniyorum .
Rahimde darlik ve yapisiklin varmis o acildi ,sekil de bozukmus o duzeltildi .bide cizik atildi ama doktor zor bir ameliyatti dedi ona mi bagli bilemiyorum artik.
Kasinti da oluyor. Ara kanamam oluyor ama cok az leke gibi acik kahve akintim oluyor .
Doktorumla gorustum yarinda adet olmazsam gidicem.

4 kere oldum canım cok normal geçikmesi bir kaç ğüneolursun merak etme
Insallah canim bekliyorum bir sorun olmasin da 🤲
Histereskopiden sonra hic dinlenemedim hep kosturmaca gecti dinlenmem mi gerekiyordu artik o yuzde mi boyle oldu diye dusunuyorum bi yandan .

Sen neyden olmustin canim?

Gunde 2 defa estrofem kullaniyorum .
Rahimde darlik ve yapisiklin varmis o acildi ,sekil de bozukmus o duzeltildi .bide cizik atildi ama doktor zor bir ameliyatti dedi ona mi bagli bilemiyorum artik.
Kasinti da oluyor. Ara kanamam oluyor ama cok az leke gibi acik kahve akintim oluyor .
Doktorumla gorustum yarinda adet olmazsam gidicem.
Anladım canım ya benim aklıma takılan bak sende estrofem iciomussun bunu içince adetim geçen transfer hazırlığı olduğunda ikinci günü adetimi kesti yada gebelik transferde de bunu içince regli olunmas denio benimde aklıma bu takilio sana ne için verdi estrofeni canım

Bide benimde kan gelirken haraket halinde olduğumda geldi yatınca bı kaç gün geçti mesala geçen gün yürüdüm hareket halindeydim sızladı ki 11 nde oldum histereskobi

Anladım canım ya benim aklıma takılan bak sende estrofem iciomussun bunu içince adetim geçen transfer hazırlığı olduğunda ikinci günü adetimi kesti yada gebelik transferde de bunu içince regli olunmas denio benimde aklıma bu takilio sana ne için verdi estrofeni canım
Ofis histereskopi sonrasi icin verdi canim rahim toparlanmasi icinmis sanirim .
Transfer gunumu bekliyorum bende suan adetime göre embryo transferi olacak.
21 gun kullanacaksin dedi doktor bu hapı.
19 gun olmus ofis histereskopi olali.

Bide benimde kan gelirken haraket halinde olduğumda geldi yatınca bı kaç gün geçti mesala geçen gün yürüdüm hareket halindeydim sızladı ki 11 nde oldum histereskobi
Hic dinlenemedim canim yillik izne ciktik hep kosutrmaca gecti .
Aslinda ilk 3 gun pek kalkmadim ayaga kanamam yoktu pek .izin den sonra kanamam oldu hep.az az sızıntı seklinde .

Ben 4 eylul de oldum

Hic dinlenemedim canim yillik izne ciktik hep kosutrmaca gecti .
Aslinda ilk 3 gun pek kalkmadim ayaga kanamam yoktu pek .izin den sonra kanamam oldu hep.az az sızıntı seklinde .
Endişe etme bence doktorun iyisini bilir ama hem gecikme olabiliormus araştırmıştım olmadan önce hemde birinde okumuş tum burda reglide n çok bı ay geldi ondan hatta bende doktoruma yazmistim çok gelmediği sürece gelir bı sure dedi ondan bünye yapılan işlem le alakalı bak benimde ağrısı oluo hareket ettikçe hala

Endişe etme bence doktorun iyisini bilir ama hem gecikme olabiliormus araştırmıştım olmadan önce hemde birinde okumuş tum burda reglide n çok bı ay geldi ondan hatta bende doktoruma yazmistim çok gelmediği sürece gelir bı sure dedi ondan bünye yapılan işlem le alakalı bak benimde ağrısı oluo hareket ettikçe hala
Anladim canim zaten doktorum bakacak yarinda adetim gelmezsse. enfeksyion vs. Olmasindan korkuyorum biraz da ben

Anladim canim zaten doktorum bakacak yarinda adetim gelmezsse. enfeksyion vs. Olmasindan korkuyorum biraz da ben
Yoktur bence iyi düşün iyi olsun canım 🥰 ilk reglide mi transfer e baslicaksinix bana öyle dedi yine iptal olmasından korkuorum bende

Yoktur bence iyi düşün iyi olsun canım 🥰 ilk reglide mi transfer e baslicaksinix bana öyle dedi yine iptal olmasından korkuorum bende
Insallah canim 🤲
Ilk reglnle gel dedi ona gore karar verecegiz dedi bende hemen istiyorum artik canim kac aydir bekliyoruz 🤗
Dondurulmus 4 tane 3. Gun embryomuz olustu donduruldu bekliyorlar 🌸
Dondurulmus embryo Reglm le mi transfer oluyor canim bj bilgin var mi ?
Nasil olacak hic bimmiyorum da bende 😊

Insallah canim 🤲
Ilk reglnle gel dedi ona gore karar verecegiz dedi bende hemen istiyorum artik canim kac aydir bekliyoruz 🤗
Dondurulmus 4 tane 3. Gun embryomuz olustu donduruldu bekliyorlar 🌸
Dondurulmus embryo Reglm le mi transfer oluyor canim bj bilgin var mi ?
Nasil olacak hic bimmiyorum da bende 😊
Canim benim Haziran ayında 2 embriyom oldu biri 3.gun diğeri 6.gun o yüzden tek transfer olucak geçen ay sole oldu reglinin ikinci günü kan verdim ilaçlarımı verdi dediki sonuca göre ilaçlara basla bı hafta sonra sanırım cagirdu bı torba ilaç kalınlaşma ya baktı o güzeldi fakat bende rahimde istenilen 3 çizgi oluşmadı polip olabilir dedi transfer iptal edip histereskobi oldum adetle şimdi adet bekliorum eğer çizgi olussaydi yine kan verip 3.4 içinde transfer olucaktim kısmet hayırlısı prova gbi oldu banada😂

Benim ondan önceki ayda iptal oldu oda kan sonucum kötüydü 😔ondan bu ay da iptal olmasın inşallah dedim🙂

Benim adet olana kadar nerdeyse 15 gün lekelenme oldu Histereskopı den sonra, adet olunca kesildi.Bence normal ama tâbi yine de doktorunuza sormakta fayda var

Canim benim Haziran ayında 2 embriyom oldu biri 3.gun diğeri 6.gun o yüzden tek transfer olucak geçen ay sole oldu reglinin ikinci günü kan verdim ilaçlarımı verdi dediki sonuca göre ilaçlara basla bı hafta sonra sanırım cagirdu bı torba ilaç kalınlaşma ya baktı o güzeldi fakat bende rahimde istenilen 3 çizgi oluşmadı polip olabilir dedi transfer iptal edip histereskobi oldum adetle şimdi adet bekliorum eğer çizgi olussaydi yine kan verip 3.4 içinde transfer olucaktim kısmet hayırlısı prova gbi oldu banada😂
Duymamistim canim 3 cizgiyi duydugum iyi oldu .
çift embryo istiyorum bende insallah olur 🤲🌸

Neler atlatiyoruz neler hemen olacak bitecekbirsey mis gibi geliyor ònce sonradan ek cikacaklari dusunemiyoruz ki🤷‍♀️
Asiri kilo da aldim ilaclardan herhalde pskolojik olarak da cok etkileniyor insan 🤔

Benim adet olana kadar nerdeyse 15 gün lekelenme oldu Histereskopı den sonra, adet olunca kesildi.Bence normal ama tâbi yine de doktorunuza sormakta fayda var
Normal dedi asiri yogun bir kanama yoksa dedi sızıntı seklinde benim .
Asil aklima takilan adet olmamam insalah olurum en kisa zamanda 🤲🌸

Back
X