Ofis histereskopi sonrası?

Duymamistim canim 3 cizgiyi duydugum iyi oldu .
çift embryo istiyorum bende insallah olur 🤲🌸

Neler atlatiyoruz neler hemen olacak bitecekbirsey mis gibi geliyor ònce sonradan ek cikacaklari dusunemiyoruz ki🤷‍♀️
Asiri kilo da aldim ilaclardan herhalde pskolojik olarak da cok etkileniyor insan 🤔
Evet canım malesef içine girince öğreniyoruz malesef ilaçlar kilo yaptı bol su içmeye calisiorum etkilenmeyen yoktur hakkımızda hayırlısıni versin Allah im

Merhabalar tüp bebek sürecindeyiz.
ofis histereskopi olali 19 gün oldu adetimj bekliyorum hala olmadim.
Lekellenme seklinde kanamam oluyor çok az sürekli
Günümden 3 gün geçti .
Lekelnme seklinde kanama olması normal mi o kadar gün geçti
Histereskopiyi rahimde darlık,yapisiklik için oldum .
Rahime de çizik atılmıs .
Geçmiş olsun. Ben de olacağım inşallah. Sonrasında çok ağrınız oldu mu

Evet canım malesef içine girince öğreniyoruz malesef ilaçlar kilo yaptı bol su içmeye calisiorum etkilenmeyen yoktur hakkımızda hayırlısıni versin Allah im
Aynen canim rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin.bekleyen herkesin kucaklari dolsun 🤲🌸🙈

Geçmiş olsun. Ben de olacağım inşallah. Sonrasında çok ağrınız oldu mu
Odaya çıkar çıkmaz Baya ağrı hissetim. hemsireyi cağircaaktim kendisi iğneyle geldi odaya kalçadan 1 tane agrı kesici yapti sonra pek ağrım olmadı .
Kolay geçirirsiniz insallah 🤲🌸

Mart ayında 5,5 aylık doğum yaptım, bebeğim vefat etti. Doktor, rahim çok kötü durumda, toparlayıp düzgün dikemedim dedi. Son durumu için bakılacak
Rabbim tekrardan hayirlisini nasip etsin insallah çok üzüldüm .
Insallah Kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz 🤲🌸

Insallah canim bekliyorum bir sorun olmasin da 🤲
Histereskopiden sonra hic dinlenemedim hep kosturmaca gecti dinlenmem mi gerekiyordu artik o yuzde mi boyle oldu diye dusunuyorum bi yandan .

Sen neyden olmustin canim?
yok canım onunla İilğisi yok olursun merak etme,ben 5 kere rahim duvarı kalınlaşmsından dolayı para aldırdım,3 kere de yapışıklık vardı:)) yukarda sayıyı yanlış yazmısım:)

yok canım onunla İilğisi yok olursun merak etme,ben 5 kere rahim duvarı kalınlaşmsından dolayı para aldırdım,3 kere de yapışıklık vardı:)) yukarda sayıyı yanlış yazmısım:)
Cok sagol canim sana da şifalar diliyorum birdaha olmazsin insallah 🤗🌸

Merhabalar tüp bebek sürecindeyiz.
ofis histereskopi olali 19 gün oldu adetimj bekliyorum hala olmadim.
Lekellenme seklinde kanamam oluyor çok az sürekli
Günümden 3 gün geçti .
Lekelnme seklinde kanama olması normal mi o kadar gün geçti
Histereskopiyi rahimde darlık,yapisiklik için oldum .
Rahime de çizik atılmıs .
Histereskopi bana da dendi.Cok korkuyorum.Siz bir sıkıntı yaşadıniz mi genel anestezi ile mi oldu

Histereskopi bana da dendi.Cok korkuyorum.Siz bir sıkıntı yaşadıniz mi genel anestezi ile mi oldu
Rahat gecti birsey hissetmedim genel anesteziyle oldugu icin.
Ama hala adet olmadim niye olmadigimi bilmiyorum .
Duphaston kullanmaya basladim insallah bir sknti ykktur.
Kontrol etti doktorum ama oda bir sikinti gormuyor .

Merhaba arkadaşlar benim olumsuz 3. Olumsuz tüp Bebek sonrası doktorum histereskopi yapalım dedi ve takip eden adet tarihinde 4. Transferi yapicaz. Benim gibi olan var mı..

Back
X