- 30 Mayıs 2024
- 272
- 121
- 23
- 30
- Konu Sahibi gunes12306
Arkadaşlar daha önce yaptıran var mı çok tedirginim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim o kadar kötü yorumlar okudum ki kalbim çıkacaktı 2 gün kaldı son özelde 35 bin dediler devlette anestezi vermiyorlarmış ama yine de devlette yaptıracağım tüp bebek için gerekli dediler hayırlısı olsunPolip aldırdm geçen yıl çok basit bir işlem hiç korkma
Merhaba siz ne için olucaksınız acabaÇok teşekkür ederim o kadar kötü yorumlar okudum ki kalbim çıkacaktı 2 gün kaldı son özelde 35 bin dediler devlette anestezi vermiyorlarmış ama yine de devlette yaptıracağım tüp bebek için gerekli dediler hayırlısı olsun
Hiç korkma ya ayağınla kalkıp eve gidiyorsun yeterki bebek olmama sebebi bulunsun uyuştururlar mutlaka muayene gibi düşünÇok teşekkür ederim o kadar kötü yorumlar okudum ki kalbim çıkacaktı 2 gün kaldı son özelde 35 bin dediler devlette anestezi vermiyorlarmış ama yine de devlette yaptıracağım tüp bebek için gerekli dediler hayırlısı olsun
Çarşamba 9.30 da Bilkent şehir hastanesinde olacağımMerhaba siz ne için olucaksınız acaba
Allah razı olsun çok teşekkür ederim amh düşüklügü sebep aslında neden ofis histereskopiye gerek gördüler anlamadım hayırlısı bakalımHiç korkma ya ayağınla kalkıp eve gidiyorsun yeterki bebek olmama sebebi bulunsun uyuştururlar mutlaka muayene gibi düşün
Asla korkutmak istemem ama devlette asla uyuşturmuyorlar ve işlem aşırı ağrılı… benim işlemim yarıda kaldı acıdan dayanamadım hâla da o acıyı yaşadığım için içimde dert kaldı. Psikolojim bozuldu çünkü. İnşallah sizin iyi geçer ama imkanınız varsa özelde yaptırın, ben sonradan özelde anestezili olmuştumAllah razı olsun çok teşekkür ederim amh düşüklügü sebep aslında neden ofis histereskopiye gerek gördüler anlamadım hayırlısı bakalım
Sordum ama yok dediler bakalım yarın ne olacak göreceğim dilerim kolay geçer2021 a da 2022 yılında galiba hatırlamıyorum. Devlette ben oldum üstelik genel anestezi ile
Ofis histeroskipi tanısal amaçlı yapılır polip alma vs gibi bir işlem yapılmaz. Vajinal muayene gibi aynı hiç can yakan bir işlem değil ben devlette anestezisiz yaptırmıştım hiç ağrım olmadı. Eğer ofis histeroskopi esnasında polip vs ameliyta gerektiren bir durum saptanırsa operatif histeroskopi için ayrı bir günde ameliyat gibi işlem oluyor. Ben polibimi özelde aldırdım antestezi altında 15 dk falan sürmüştü işlem sonrası da yine hiçbir şey olmamış gibi çıktım gittim ağrım da olmadi.Arkadaşlar daha önce yaptıran var mı çok tedirginim
merhaba ofis histereskopi işleminizde polip vs. mi alındı acaba bilgi verebilir misinizArkadaşlar yaptırdım korkulacak hiçbirşey yok ki benim rahim filmim darlıktan dolayı çekilememişti bile ona rağmen çok konforlu geçti hiç korkmayın rabbim emeklerimizin karşılığını versin kolaylıkla sağlıkla amin
Ben de hiçbirşey çıkmadı çıksaydı eğer o an işlem yapılacakmış ama inanın korkulacak bişey değil içerden başka çıkanda oldu onda işlem olmuş hiç acımadı dedi oda benim gibi rahim filmi daha acılıydı dedimerhaba ofis histereskopi işleminizde polip vs. mi alındı acaba bilgi verebilir misiniz
İnşallah benim de bu işlemi yaptırmam gerek çok tedirginim içime su serptiniz çok sağolunBen de hiçbirşey çıkmadı çıksaydı eğer o an işlem yapılacakmış ama inanın korkulacak bişey değil içerden başka çıkanda oldu onda işlem olmuş hiç acımadı dedi oda benim gibi rahim filmi daha acılıydı dedi
Dilerim çoook kolay geçerİnşallah benim de bu işlemi yaptırmam gerek çok tedirginim içime su serptiniz çok sağolun