Ofis histeroskobisi

NAZLI28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
39
0
86
İstanbul
NEGATİF TÜP BEBEK DENEMESİNDEN SONRA OFİS HİSTERESKOBİ YAPTIRAN VARMI BU IŞIKLA RAHİME BAKILMASIYMIŞ AMA NEKADAR GEREKLİ NEGATİF SONUÇ SONRASI DOKTORUNUZ NASIL Bİ TEDAVİ YOLU İZLEDİ LÜTFEN TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM
:tomato:

doktorun mu istedi senden yoksa kendinmi yptırmayı düşünüyosun canım?......doktorum benden istedi de ben 2.denememi orda yaptırmıycam diye yaptırmadım....2.denemeye başlaman gideceğim hastaneyle konuşucam inş......

ben 3 tedavimden sonra yaptırdım ofis ve iyikide yaptırmışım rahimde yapışıklık ve bir tüpümde sorun çıktı hemen o ayki adetimle laporoskopi oldum tek tüpüm alındı ve yapışıklıklar açıldı ama ben yolun henüz başında değildim ve dış gebelik vsss yaşadım o yüzden sizin için yorum yapmak güç ama dr istiyorsa herşeyin yolunda istediğindendir.......ve ben ofis histereskopiyi narkozsuz oldum....sevgilerle.....

bende daha ilk tüp bebekten önce oldum bu işlemi biran önce yaptırmak bence çok iyi polip mıyom yada yapışıklık varsa yok ediliyo

bende ilk denemeden önce oldum...dr. um hani rahmin bakılması gerektiğini bebeğin tutunması ile ilgili bi sorun olabilecek beişey var ise o zaman önce onun halledilmesi gerektiğini söylediği için yaptırdım...

bende ilk denemeden önce rahim filmi testi çektirmiştim.....şimdide histeroskopi isitiyor dr....ama tüp bebek yaptığım yerde yapmamıştım rahim testini....

Benden doktorum ıstedı ılk baŞarısız tÜp bebek denemesınden sonra Ücretıde 800 maĞdem gerÇekten bu Çok gereklı neden tÜp bebek denemesınden Önce yaptırarak ıŞını garantıye almıyolarkı yada bızden yıne para koparmak ıÇınmı ıstıyolar pek aklıma yatmadı

peki sen önceden hsg çektirmemişmiydin tüplerde tıkanıklık veya yapışıklık varsa hsgdede çıkıyo nasıl olsa

histereskobi yaptıranlar nereye ne kadara yaptırdınız

ben yaptırmadım ama dr.um fiyat için 1.250 demişti...fakat biz siigortalı olduğumuz için 750 liraydı......ama her hastanede fiyatlar değişik arkadaşım.....burdan başka arkadaş 2 ay önce 300 e yaptırmış...bu arada fiyatlar neden bu kadar değişiyio anlamışda değiim.....hepsi özel hastane sonucunda...fakat hepsi ayrı ayrı fiiyat veriyor....

evet nazlı28 bana iki kez rahim filmi çekildi lakin filimde rahimdeki yapışıklık görülmemişti ve tüpteki sorun ilaç gitti dediler ama iyiki histereskopi olmuşum ben ofisi yaptırdıktan sonra hemen lap yapılması gerekti ve yaptırdım ben ofis laparoskopi ve tedavi histereskopiye toplam 500 verdim kocaelide oldum doktorum eray çalışkandı ve çok memnun kaldım

Kızlar benim sorumda şu ofis histeroskopi yaptıranlar kaç dakika sürdü
bende yaptırdım 4-5 dakika sürdü benimki gen-artta yaptırdım dr.Sarp bey yaptı bana çok kısa geldi süre olarak cevaplarsanız sevinirim

nazlı 28 histeroskopi çekilmesi senin iyiliğin için gerekli onu para tuzağı nolarak görme
devam eden düşükler ve tüp bebek tutmamalarında histereskopi çekiliyor sebeb aramak için ve dr rahime emriyonun tutunması için çizik atıyor genelde hist çekimi sonrası hamiş kalıyorlar bana dr söylemedi kendim istedim çektirmeyi

kızlar günaydın
neden hiçkimse cevap yazmıyorrrrrr
kimse yokmuuuuuuu

merhaba canım.bugün dr.kontrolüm vardı.herşey normal fakat dr.tanısal histeroskopi istedi.benimde bu konu hakkında hiç bilgim yok.memorial fiyat olarak 800 dedi.bence çok fazla ama dr.isteyince yaptırmak istiyorum.

Merhabalar Arkadaslar

ben cuma gunu yani dün ÇAPA'da ofis histeroskopi yaptirdim fakat benim ilac alerjim var diye herhangi bi agri kesici falan vurulmadan dogrudan yapildi ve cok canim acidi gercekten. (herhangi bir ucret odemedim, reglim 1 gun sürüyor ve bebek olmuyor diye istediler

Benden onceki bayana agri kesici vuruldugu icin onun hic acisi olmamis fakat benim canim cok ama cok acidi..

Benim sorum ise, cok zor durumda kaldim yaptiran arkadaslar, sonrasinda devamli karnim agridi ve ufaktan lekelenme tarzi kanamam var ve su anda da 1 gun gecti ve hala agrim devam ediyor bu normalmidir onu soracaktim.. dayanilmayacak gibi degil ama devamli agriyor ve karnimi garip hissediyorum.. bir de bana azitro diye antibiyotik verdiler ve majezik agri kesici kullaniyorum fakat yine de cok cok olmasada bariz bir agrim var, bu normal midir acaba sizde de oldumu?

tesekkurler

Bende dün çapada ofis histeroskopi yaptırdım.
150 tl ücret aldılar artı ilaçlar 20 tl tuttu.
Toplam 170 tl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…