Ofiste birinden hoşlanıyorum.

Ayse969

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
117
29
13
Çalıştığım yerde başka ekipten biri bir süredir dikkatimi çekiyor hani hep ordaydı aslında ama çok sık karşılaşınca vs dikkatimi çekmeye başladı. Hatta daha önce nasıl görmemişim diye de şaşıyorum kendime. Neyse gel zaman git zaman ben nereye otursam bana yakın ya da tam karşıma oturuyor. Ben mutfağa gidiyorum bi bakmışım o da orda. Benim olduğum tarafa sürekli geliyor ve ekip arkadaşlarıyla baya mutlu mutlu sohbet ediyor. Hoş da biri olunca öyle birden radarıma giriverdi. Ama hiç konuşma girişiminde bulunmuyor. Biraz mesafeli ve çekingen birine benziyor da. Bu yukarda saydıkların benim kuruntum da olabilir tabi ama işte hisler bana acaba mı diyor:) Siz olsanız bu kişiyle nasıl tanışır, sohbeti ilerletirdiniz?

İş yeriniz çalışanların ilişki yaşamasını etik buluyor mu?ona gore adım atabalırsınız. Gunaydınlasma, ortak arkadaş bulup aracı kılmasını saglayabılır

Tanışmak, sohbetten önce adamın medeni durumunu öğrenmek insanlara davranış şekline bakmak,flörtöz mü değil mi anlamak.Onun hakkında küçük Bir araştırma yapmak gerekir.Malum doğru adamı mumla arıyoruz .Memlekette elimizi kolumuzu sallasak kadına şiddet uygulamış, canına kast etmiş tiplere çarpar duruma geldik.Eğer iyi biriyse biraz daha takipte kalın zaten ilgisi varsa adım atar.....

Sizin dikkatinizi çekmeye başladığı için algıda seçicilik olmuş. Aynı iş yerinde olmanız ileride sıkıntı yaratabilir. Bunu göze alıyorsanız ortak arkadaş bulmaya, mutfakta kahve var mı ya gibi bir cümleyle sohbet açmaya veya sosyal medyadan eklemeye çalışabilirsiniz

Sosyal medyası yok sanırım. Evet ortak alanlarda bahaneyle konuşma daha yapılabilir duruyor

Evet ben de dediğinizi yapıyorum gözlemliyorum çok beyefendi birine benziyor ve de ağırbaşlı dışarıdan. Aslında yeni dahil olduğum projede adı da geçiyor ama ortak konuşacağımız bir konu tam olarak henüz yok. Kader ağlarını mı örüyor ben mi enerjimle çekiyorum bilemedim

Tavsiyem acele etmeyin,şu an sizdeki hafif beğeni ,daha olgunlaşmış kesin bir duygu yok olursa olur olmazsa sıkıntı yok Bırakın adım atan o olsun,ilişkide çabalayan erkek iyidir ....

Bence siz adamdan hoşlandığınız için -aynı iş yerinde mutfakta karşılaşmanız ya da bir yere otururken denk gelmeniz normal- bu şekilde kendinizce yorumluyorsunuz ve o sizden zaten bu kadar çok hoşlanıyorsa size yönelik bir adım atmak istiyorsa gelip sizinle konuşur çekingen değil gibi diğerleriyle sohbet edebildiğine göre. Olmadı siz de o ortak sohbete dahil olun ya da sabahları günaydın falan diyin belki bişiler olur ama o adım atsın o sizinle konuşsun :)

Algıda seçicilik,biz birini fark ettiğimizde o da bizi farketti zannederiz,her hareketi kendimize yormaya başlarız,bence bekleyin ilk adım önemli siz hoşlanıyorsunuz tmm o cepte karşınızdakinin duygularıda o yöndeyse bırakın o meyletsin,değilse zaten uzak durur.

Saçma olcak belki ama mesela ben de adım atmam atamam yani. Erkeklerde de benzer durumda olan yok mudur? Yani bir erkek mi hep ilj adımı atmalı her durumda?

Isyerinden biriyle çıkmazdım.once ekmek.

Saçma olcak belki ama mesela ben de adım atmam atamam yani. Erkeklerde de benzer durumda olan yok mudur? Yani bir erkek mi hep ilj adımı atmalı her durumda?
Bencede çok saçma ama ataerkil bir toplumda yaşıyoruz,erkekler özellikle Türk erkekleri çaba sarfetmedikleri kadınlara nedense değer vermiyor bu aslında nasıl olmalıdan ziyade bir taktik,ilişkinin geleceği için temelde bu kontrollü hamlenin kendisi tarafından yapıldığını sanması sizi elde ettiği çaba sarfettiği algısını oluşturacak bu da sizi kolay elde edilecek bir kadından kazanılan bir kadın statüsüne taşıyacak,daha özverili değerli olacak, ilişkiler aslında nasıl başlarsa öyle gider zeki bir kadın o temeli sağlam atar ve bu bütün bir ilişkiyi etkiler,şu şekilde düşünün dünyanın en kıymetli en şahane kadını olun farketmez erkekler somut olarak bakıyor ve o yükledikleri anlamlar zamanla oluşuyor kadın ve erkek yapısı tamamen farklı,siz taktik yaparak bir insanı kandırmıyorsunuz aslında sadece kıymetinizi önceden belirterek gerçekte olan sizi tanımasını sağlıyorsunuz,eğer asla açılmaz diye düşünüyorsanız bir merhabayla başlayın orada bırakın gerisini kendisi getirsin,o bile bir erkek için fırsat baktınızki o fırsatı avantaja çevirmiyor bırakın.

Yooo tabii ki ilk adımı siz atabilirsiniz.

Ama yine de beklemekten zarar gelmez.

Adamın duygularından emin olun,sonra adım atmak kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…