Öfke aşırı kıskançlık saplantı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ftsdinc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Aşırı öfkeli ve sinirli ve saplantılı bir halim vardı kendimi tanıyamaz hale geldim hırsımı başka şeylerden çıkarır oldum bağırcak bişe yok ama biri bişe dese batıyor du bana zamanında eşim tarafından çok aşağılandım istenmeyen gelin oldum görülmek duyulmak istiyordum sonra bir tesadüf üzerine ipek hocamla tanıştım eşimle ailemle aramdaki problemi çözdü hemde kısa bir sürede nasıl demiştim inanmadım ama inanmakta başarmanın yarısıdır kızlar ben faydalandım sizde faydalanın düşünsenize 3 psikoloğa gidiyorsunuz randevu alın size 3 5 seans dio ve 1 günde gerçekten mucize şekilde şifa buldum iyiki yollarımız kesişmiş bilgi almak isteyen olursa severek yardımcı olurum

hicbir psikolog dunyanin sirrini vermediyse bir seansta kimseyi iyi edemez
hicbir kimse de konu acip ilk mesajinda kendini kötüleyip psikologunu övüp önermez.
hicbir psikolog da "3-5 seansa duzelirsin" demez.
sevgili ipek hanim, reklam yapmak istiyorsaniz da önce konular acin, yorumlar yapin gercek insan gibi. zamanla gizli reklam yaparsiniz - deneyim zannederler. boyle olunca cok kabak gibi oluyor. bir psikolog bunu nasil bilmez?

hicbir psikolog dunyanin sirrini vermediyse bir seansta kimseyi iyi edemez
hicbir kimse de konu acip ilk mesajinda kendini kötüleyip psikologunu övüp önermez.
hicbir psikolog da "3-5 seansa duzelirsin" demez.
sevgili ipek hanim, reklam yapmak istiyorsaniz da önce konular acin, yorumlar yapin gercek insan gibi. zamanla gizli reklam yaparsiniz - deneyim zannederler. boyle olunca cok kabak gibi oluyor. bir psikolog bunu nasil bilmez?
İnanmamakta özgürsün psikoloklar durduğu yere psikolog olmuyorlar ki lafım onlara asla değil ipek hanım ben değilim bu tamamen inanç meselesidir sen aşırı öfke kontrolüm var bunu sana 3 5 seans düzelirsin demedim zaten tahmini söyledim ben deneyimlediğimi söyledim amacım reklam değil ki reklam olsaydı bile bu en doğal hakkım herkes düşüncelerinde özgür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X