öfke doluyum..Allah askına empati yapın haksızsın dıyın..!!

blackberry__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
674
0
0
Antalya
kızlar suan cok ofkelıyım. allah askına soyleyın. esınız/ nısanlınız bır gun once ertesı gun aksam bulusucaz dese gunduz ki isi icin gecerlı bir sebebi olsa ama gun aksam olsa ne bır ses ne bir soluk vermemıs olsa ustune sadece(!) sacma bır telefon gorusmesı yapsanız. ustunede, isini yarım yamalak yapmıs olup sızı delirtse!! ayrıca ve ayrıca bugunde aksama sızı gene bırakıp gonlunuzu almayıp kendını cook haklı sanıp sevgılı ablasının pesıne dusse sız burda delırırken o soylesem anlayıs gostercekmıydın bılmem ne sacma sapan cevaplara sıgınsa ve haklı olduguna ınansa. sızde sinirinizden olseniz ne yapardınız??

Blackberry biraz sakinleşmeye çalış, senin bir önceki konun ev seçimi için yardım istiyordun yanlış hatırlamıyorsam, ailene mi yakın yoksa uzak mı diye...Şaşırdım birden bu konuyu görünce..Ama tam da anlayamadım, çok sinirlisin belli...biraz daha sakin anlatır mısın?

Sevdiğin insan yarın akşam buluşacağız diyip sözünde durmuyor ve ertesi gün de bunu onarmaya çalışmıyor mu sorun? Doğru mu anlamışım?

İkincisi telefonda saçma sapan görüşme ne? Bahaneleri neydi?

Valla canım bu birazda ilişkinin yapısına bağlı
Kimisinin 5 dk gecikmeye lüksü yoktur
Kimisi eker haber verme tenezzülünde bile bulunmaz...
Yani birazda karşısındakinden aldığı hadde bağlı
İlişkinde otoriten ve adamın sana saygısı varsa böyle bir odunluk yapmaz heralde diye düşünüyorum.
Aynısı sende ona yaparsın hatasını anlar beyfendi:)

anlamıyor sorun orda sankı hatalı benmısım dır dırcı konumuna gelıyorum.
normalde boyle yapmaz. ama boyle kacıs yontemlerı gelıstırmesı canımı sıkıyor.

evet cok haklısın sinirle ne yapıcagımı bılemedım. anlasılmaz yazmısım kusuruma bakmayın.
aynen o konuda yardım ıstıyordum. dun bu konu vardı ama ben belkı haklı oldugumu anlar gonlumu alır dıye dusunmustum.
yanılmısım.evet sozunde durmuyor bana haber vermıyor. bırde merak ettım ısıni hal ettımı dıye onuda edememıs.
onarmayı gectım bugunde benımle ılgılenme zahmetıne gırmıyor. haklı goruyor kendını. telefonla aranıyorum gec kaldıgı gelmedıgı ıcın zerre acıklama yok.

Olayi biraz daha acsan?

Adami haksiz olduguna inandiramayacagin belli, daha fazla üzme kendini
boşuna.
ınanmazsada bende alttan almayı dusunmuyorum.
msj atıyor cevaplamıyorum zaten. en son telımde kapalıydı actım ama ofkemden sarıcak yer arıyorum.
Olayi biraz daha acsan?

valla acıklıgı ustte yazdıgım cnm.
her gun yenı bır sıkıntım var allah beterınden saklasın.
ama yakın oturmayı 100 kere daha dusunsem ıyı olucak...

Anladığım kadarıyla bir sorumsuzluk örneği sergiliyor sevdiceğin. Hep böyle miydi yeni mi oldu, hep böyleyse biraz daha düşün ne yapabilirsin diye. Yeni olan bir olaysa ona güzelce dersini vermen gerek..Yani sana açıklama yapmayı öğretmen lazım....

birde esım kendılerı. aynı evde olmasakta!!
hemde ne sorumsuzluk ornegı sınırımden delırdım. suan ona hıc guvenmemem gerekıyor gibi hıssedıyorum.
her zaman boyle degıldır hakkını yemıyım. ama bazı olaylar olunca bu hale gelıyor canımı sıkıyor bu durum.
dersını nasıl verebılırım ki suan burnumdan kıl aldırmıyorum tabırı caızse..
bıseyı sormazsan soylemeyen bır yapısı var zaten. oturup kendı kendine anlatmaz ılla kurcalancak.

evt bak negüzel diosun.yakın oturma işini birazdaha düşünsen iyi olcakkk diye..dedrtiolar işte ..en güzeli herkese herşeye uzaklık.. şmdiden abla girmş araya mesela.

bir kız olarak haklısın.
çünkü bende ayın o malum günlerinde o kadar saçma şeylere sarıyorumki
hiç yoktan tartışma çıkıveriyor, adam farkında bile olmuyor yaptığının.
aslında haklı, çünkü ortada incir çekirdeğini bile dolduracak sebep yok.
sonra noluyor dersen, o malum gün geçince, liman duruluyor...

biraz sakin olmayı dene sanıyorum ki konuşsanda beyefendi bildiğini okuyacak.. hatta konusmak isterse susturmayı dene

Son düzenleme:
biraz sakin olmayı dene sanıyorum ki konuşsanda beyefendi bildiğini okuyacak.. hatta konusmak isterse susturmayı dene
hem suclu hem guclu hemde susmuyor ..
malum gun felan yok sekerım ya. normal gunu bozar bunlar.
evt bak negüzel diosun.yakın oturma işini birazdaha düşünsen iyi olcakkk diye..dedrtiolar işte ..en güzeli herkese herşeye uzaklık.. şmdiden abla girmş araya mesela.

aynen oyle sormayın.. araya gırmıs sayılmaz sehırdısında yasıyor zaten. sadece benımkının sorumsuzlugu.
yakında aıle oldugunun farkında olmaz dıye bır suphe dustu ıcıme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…