Öfke kontrol bozukluğu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gozdeee34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
9
0
86
İstanbul
Sevgilimin öfke kontrolsüzlüğü var bana şifdet uygulamadı hiç bir zaman ama küfür etme, eşyaları yıkma, onlara vurma,şeklinde bir anda geliyor öfkesi... 3 yıllık tanıdığım süreçte 3-4 kere şahit oldum çok üzülüyor sonrasında pişmanlık yaşıyor özürler diliyor sanki o an o değil gibi... Ayrılık süreçleri de geçirdik uzun bir ayrılık sonrası tekrar deniyorduk o kadar seviyor ki beni normal zamanı görseniz anlatılması mümkün değil. Psikoloğa gitmeye başladı 2-3 seans oldu henüz ama iki gün önce üstelik kendi hatası yüzünden kendi bu yaptığını kendine yakıştıramamış o an ve yakıp yıktı her şeyi küfürler etti o an beni suçluyordu ama 1 saat sonra aşırı pişman olan bir adam vardı kapıda neler yazmıştı beni affedebilecek misin diye ama ben de bitmiştim dünyam başıma yıkılmıştı artık üzülmekten ağlamaktan kahroluyorum onu bırakmak istemiyorum.Onun ne kadar sevdiğini biliyorum ama dün yaşadığım çok kötü bir travma yarattı üstümde çok üzülüyorum bu gün yakıp yıktığı her şeyi tamir etmek için geleceğini söyledi Affetmen beni mucize ben bile kendimi affedemiyorum diyor o hayatımdan gitsin istemiyorum hiç ama bu yaşadıklarım da beni mahvediyor... Asıl mucize keşke o canavarı içinden alsalar

Psikologa gidiyorsa gerçekten bir şeyleri değiştirmeye çalışıyordur. Bir süre zaman ver, gözlemle ona göre karar verirsin.

Ben de öyle yapmak istiyorum ama nasıl unutacağım bu defa bilmiyorumEvde zorunlu kaldığımız şu günlerde o şiddet içeren olay nereye baksam huzuru aldı evimde...

Ofke kontrol problemi çoğu insanda var..umarım iyi bir psikoloğa/psikiyatr a denk gelmiştir. Demek ki durumun farkında,bu iyi birsey. Kendinizi üzmeyin olmazsa olmaz zaten bazı şeyler.

Ofke kontrol problemi çoğu insanda var..umarım iyi bir psikoloğa/psikiyatr a denk gelmiştir. Demek ki durumun farkında,bu iyi birsey. Kendinizi üzmeyin olmazsa olmaz zaten bazı şeyler.
Ben de onu düşünüyorum gerçekten etkili bir psikolog mu acaba diye gerçi 3 kere gitti ama çok daha beterini yaptı bu defa 2 haftadır her şey çok düzgün ilerliyordu ve umutlanmıştım. Hiç beklemediğim bir anda dünyam başıma yıkıldı...

Böyle birisini tanıyorum. Eşi uzun süre mücadele etti. Adam dünyalar iyisi biri ama cinnet geçirdiği zamanlar oluyordu. Biz de denk geldik bir gün. Kadin kapıyı kapatmış ve anahtarını kapısının arkasında unutmuş. O an kocası geldi. Kapı açılamadı vs vs. Kapı açılsın diye biri çağırıldı. O an adam kendisini kaybetti öyle hakaretler ki inanılmaz. Duvarı yumrukladı kadın titriyor dudakları morardı. O hakaretlere kimse katlanamaz. Sonunda bir cinnet anında kadının burnunu kırmış. Deli gibi ağlayip özür diliyordu her seferinde ve boşandılar. Sözde tedavi oluyordu ama olmadı işte. Uzun süre gözlemle ve sevgi ask ta bir yere kadar. Her an acaba ne olacak diye korkuyla hayat yaşanmaz. Ben olsam hemen terkederdim çünkü bunlar düzelmiyor .

Sizin yerinizde olsam asla affetmezdim. Her gün onlarca kadın katledilirken şiddete eğilimli bir adamla beraber olmak çok büyük bir hata. Siz rehabilitasyon merkezi değilsiniz, sorunlu insanları hayatınızda tutmayın

İşte benim de korkum bu...Böyle bir şey için asla öfkelenmedi ama yine de sebep ne olursa olsun karşı tarafı hatalı görsen de bu gün kendini hatalı görsen de eşyalara uyguladığın şiddet sözlü şiddet yüzüne yumruk yemiş gibi hissettiriyor insanı...

Sizin yerinizde olsam asla affetmezdim. Her gün onlarca kadın katledilirken şiddete eğilimli bir adamla beraber olmak çok büyük bir hata. Siz rehabilitasyon merkezi değilsiniz, sorunlu insanları

Cahil biri de değilim.Kadına şiddete karşı çok hassasım... Bunlar da sana şiddet diyorum sözlü şiddet eşyaya şiddet hazmedemiyorum... Farkına varmadan yaptığı ve beni çok sevdiği için bir tedavi yolu yok mudur diyorumBurada duygusal davranıyorum biliyorum

Sinirden gözü dönüp sağa sola zarar veriyorsa yarın bir gün size de zarar verir. Bu konuda duygularınızdan çok mantığınız ağır basmalı

Şiddet uygulayanlar da sevgililerini eşlerini çok seviyorlar. Önceleri küfür eşyayı vurup kırmak sonrasi kadına küfür sonrası kadını dövmek. Anlayın Allahaskina. Hasta ruhlu bu adamlar. En nefret ettiğim şey beni çok seviyor lafı! Sevse ne sevmese ne sana yarattıklarına baj kardeşim. Bu adamla hayat boyu tetikte yaşarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…