Sevgilimin öfke kontrolsüzlüğü var bana şifdet uygulamadı hiç bir zaman ama küfür etme, eşyaları yıkma, onlara vurma,şeklinde bir anda geliyor öfkesi... 3 yıllık tanıdığım süreçte 3-4 kere şahit oldum çok üzülüyor sonrasında pişmanlık yaşıyor özürler diliyor sanki o an o değil gibi... Ayrılık süreçleri de geçirdik uzun bir ayrılık sonrası tekrar deniyorduk o kadar seviyor ki beni normal zamanı görseniz anlatılması mümkün değil. Psikoloğa gitmeye başladı 2-3 seans oldu henüz ama iki gün önce üstelik kendi hatası yüzünden kendi bu yaptığını kendine yakıştıramamış o an ve yakıp yıktı her şeyi küfürler etti o an beni suçluyordu ama 1 saat sonra aşırı pişman olan bir adam vardı kapıda neler yazmıştı beni affedebilecek misin diye ama ben de bitmiştim dünyam başıma yıkılmıştı artık üzülmekten ağlamaktan kahroluyorum onu bırakmak istemiyorum.Onun ne kadar sevdiğini biliyorum ama dün yaşadığım çok kötü bir travma yarattı üstümde çok üzülüyorum bu gün yakıp yıktığı her şeyi tamir etmek için geleceğini söyledi Affetmen beni mucize ben bile kendimi affedemiyorum diyor o hayatımdan gitsin istemiyorum hiç ama bu yaşadıklarım da beni mahvediyor... Asıl mucize keşke o canavarı içinden alsalar