Öfke kontrol problemi

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Merhaba kızlar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama, bir kaç senedir öfke kontrol problemi çekiyorum. Aslında psikologa gitmek istiyordum ama araştırdım ve çok fazla geldi, yani gidebilecek durumum yok, birde bi seansla bitmez sonuçta kim bilir kaç kere gitmem lazım.
Bu yüzden devlet hastanesine gittim, doktor da iki tane hap verdi, araştırdım ve hep sürekli uyku yaptığı yazıyor, klasik antidepresan hapları gibi. Ailem kesinlikle kullanma dediği için kullanmadım.
Ama bu sinir sorunundan aşırı rahatsız olmaya başladım. Bazen küçücük bir şeye öyle bir sinirleniyorum ki kendimi kaybediyorum . Sizce hapları kullanmalı mıyım? Ya da daha önce atlatan varsa nasıl atlattı?

ben bir dönem yaşadım. yani tam adı bu mu bilmiyorum ama ben de böyle hissediyordum. tetikleyen bi sürü şey olmuştu vs. neyse baktım kendime de çevreme de zararım çok kendimi sevdiğim bir konuya odakladım çünkü ben de ilaç taraftarı değilim.

yazmayı seviyorum, bol bol yazıyorum. başlarda çok sert kelimeler çıkıyordu, okuyunca başka birinin gözünden deli gibi göründüğümü anladım. ve bu beni kendiliğinden yumuşatmaya başladı.

belki çok sevmeseniz bile duygularınızı yazmak size ayna olur, çözüm kendiliğinden gelir.

Senelerdir selektra/ lustral içerim çok memnunum. Obsesyon için yazmıştı doktor. Kafam çok rahatladı eskisi kadar takmıyorum herşeyi.
Evimin kapısından çıkamazdım kapattım mı diye, hayatım kolaylaştı.

doktor vermiş siz aileniz dedi diye mi kullanmıyorsunuz?okumuş etmiş doktor, bir şey görmüş de vermiş.uyku yapan ilaçları gece alırsın hem rahat rahat uyumuş olursun.
Daha önce 17-18 yaşlarındayken bir doktorun verdiği hapı kullanıp fenalaşmıştım acile gitmiştik. Orada ki doktor çok kızmıştı, neden içtin bu hapı kim verdi, sen neden gittin psikoloğa gibi gibi baya endişelenmişti, ki o zaman sadece biraz utangaç olduğum için gitmiştim. O hapın adı farklıydı hatırlamıyorum ama o zaman araştırmıştım baya ağırdı, bu yüzden kullanmam taraftarı değiller ailem

Senelerdir selektra/ lustral içerim çok memnunum. Obsesyon için yazmıştı doktor. Kafam çok rahatladı eskisi kadar takmıyorum herşeyi.
Evimin kapısından çıkamazdım kapattım mı diye, hayatım kolaylaştı.

Merhaba, peki bu selectranın bir yan etkisi oldu mu hiç? Sadece selectrayı kullanayım diyorum, en azından daha hafif almış olurum

Aileniz kullanma taraftarı değilse niye doktora gittiniz ki, onların dediğini yapcaksanız.

Aileniz halletsin madem sorunlarınızı. Olmuyor işte herzmaan mantıklı düşünemiyor aileler.

Söylediğiniz ilaçlar hafif ilaçlar ağır değil.

ben bir dönem yaşadım. yani tam adı bu mu bilmiyorum ama ben de böyle hissediyordum. tetikleyen bi sürü şey olmuştu vs. neyse baktım kendime de çevreme de zararım çok kendimi sevdiğim bir konuya odakladım çünkü ben de ilaç taraftarı değilim.
Yazmaya az da olsa ilgim var, hatta buraya bile dertlerimi yazınca rahatlıyorum. Deneyeceğim bu yazma işini teşekkür ederim

yazmayı seviyorum, bol bol yazıyorum. başlarda çok sert kelimeler çıkıyordu, okuyunca başka birinin gözünden deli gibi göründüğümü anladım. ve bu beni kendiliğinden yumuşatmaya başladı.

belki çok sevmeseniz bile duygularınızı yazmak size ayna olur, çözüm kendiliğinden gelir.

Aileniz kullanma taraftarı değilse niye doktora gittiniz ki, onların dediğini yapcaksanız.

Aileniz halletsin madem sorunlarınızı. Olmuyor işte herzmaan mantıklı düşünemiyor aileler.

Söylediğiniz ilaçlar hafif ilaçlar ağır değil.

Mesajınızın ilaçlar ile ilgili olan kısmı için teşekkür ederim ..

Merhaba, peki bu selectranın bir yan etkisi oldu mu hiç? Sadece selectrayı kullanayım diyorum, en azından daha hafif almış olurum

Bende hiçbir yan etki yapmadı. Ama yengem kullandı 3 gün uykusuzluk yapmış. Mide bulantısı. Ölüyorum diye bırakmış kadın.

Her ilaç her bünyede farklı etki eder. İçmeden bilemezsini.

Ben çok faydasını gördüm. Depresyon ve takıntı için kullanılıyor genelde. Rahatlama ve kafaya takmamayı sağlıyor.

Bende hiçbir yan etki yapmadı. Ama yengem kullandı 3 gün uykusuzluk yapmış. Mide bulantısı. Ölüyorum diye bırakmış kadın.

Her ilaç her bünyede farklı etki eder. İçmeden bilemezsini.

Ben çok faydasını gördüm. Depresyon ve takıntı için kullanılıyor genelde. Rahatlama ve kafaya takmamayı sağlıyor.
Teşekkür ederim deneyeceğim

Bende de zaman zaman oluyordu. Şimdi kontrol edebiliyorum ancak uzun süredir psikoterapi alıyorum. Kontrol edemeyeceğimi anlayınca kısa süreli dr kontrolünde ilaç kullanıyorum. Terapiye gidemiyorsan da devlet hast. veya sgk anlaşmalı özel hastanedeki psikiyatristlere gidebilir misin sık sık kontrole?
Bir de öfke hissettiğinde aslında neye ve kime öfkelendiğini düşününce, çağrışım yapan bir anı varsa üzerine düşününce belki anlayabilirsin asıl sorunu. Ancak bunu bir uzmanla yapmak işini çok kolaylaştırır. Kolay geldin canım...

Bende de zaman zaman oluyordu. Şimdi kontrol edebiliyorum ancak uzun süredir psikoterapi alıyorum. Kontrol edemeyeceğimi anlayınca kısa süreli dr kontrolünde ilaç kullanıyorum. Terapiye gidemiyorsan da devlet hast. veya sgk anlaşmalı özel hastanedeki psikiyatristlere gidebilir misin sık sık kontrole?
Bir de öfke hissettiğinde aslında neye ve kime öfkelendiğini düşününce, çağrışım yapan bir anı varsa üzerine düşününce belki anlayabilirsin asıl sorunu. Ancak bunu bir uzmanla yapmak işini çok kolaylaştırır. Kolay geldin canım...
Canım teşekkür ederim, o ilaçları veren doktor bir ay sonra kontrole gel demişti, ama kullanmadığım için gitmedim. Yarım ya da çeyrek olarak denemeyi düşünüyorum. Çünkü internette bayaa yan etkisi olduğunu okudum. Aslında genelde o an ne olduysa ona sinirleniyorum ama eski olaylar da geliyor aklıma. Bunu sinirlendiğim zaman gözden geçireceğim.
Senin adına çok sevindim. Umarım bende atlatabilirim teşekkür ederim çok

Bir yakınım benzer bir ilaç kullanıyor adını bilmiyorum. Hep menopozdan falan sanıyorduk ama alakası yok. Eşine çocuklarına sürekli sinirlenir en ufak şeyde hayatı dar ederdi. Sürekli mutsuz olup geçmişe takılıp ağlayan bir tip. İlaçla birlikte hem kendi hem yakınları rahat. Sadece terapi yetmiyor sanırım. o yüzden ilaç veriliyor. Gece için deneyin. En azından kendinizi nasıl hissedeceğinizi anlarsınız. Öfke hem size hem sevdiklerinize zarar verir.

Bir yakınım benzer bir ilaç kullanıyor adını bilmiyorum. Hep menopozdan falan sanıyorduk ama alakası yok. Eşine çocuklarına sürekli sinirlenir en ufak şeyde hayatı dar ederdi. Sürekli mutsuz olup geçmişe takılıp ağlayan bir tip. İlaçla birlikte hem kendi hem yakınları rahat. Sadece terapi yetmiyor sanırım. o yüzden ilaç veriliyor. Gece için deneyin. En azından kendinizi nasıl hissedeceğinizi anlarsınız. Öfke hem size hem sevdiklerinize zarar verir.
Selectrayı bir dönem arkadaşım kullandı. Kızı pamuk gibi yaptı resmen.
Kızlar kullanmak istiyorum ama internette yan etkilerinin kötü olduğunu gördüm aşırı korktum, size saçma gelicek bu kadar korkmam ama bende panik de var sanırım çeyrek olarak denemek istiyorum ilk önce umarım anlamama yeterli olur.

Kızlar kullanmak istiyorum ama internette yan etkilerinin kötü olduğunu gördüm aşırı korktum, size saçma gelicek bu kadar korkmam ama bende panik de var sanırım çeyrek olarak denemek istiyorum ilk önce umarım anlamama yeterli olur.
İlk hafta yarın kullanmıştı arkadaşım. İlaca alışma açısından. Birden bire tam ilaç tutunca tabii bütün yan etkilerini yaşarsın. Doktoruna sor mutlaka.

Back
X