Öfke kontrol problemi

Kızlar kullanmak istiyorum ama internette yan etkilerinin kötü olduğunu gördüm aşırı korktum, size saçma gelicek bu kadar korkmam ama bende panik de var sanırım çeyrek olarak denemek istiyorum ilk önce umarım anlamama yeterli olur.
Kaygılarınızı dr ile konuşun. Netteki her bilgiye de inanmayın. Kullanacağınız ilaç muhtemelen kaygı bozukluğuna da iyi gelecektir. Kötü düşünmeyin kötü olmasın. Dr hangi dozu verdiyse onu kullanın. Kullandığımız basit bir ağrı kesicinin bile bir ton yan etkisi var sonuçta.

Adamlar yıllarca okulunu okuyor, yüzlerce hasta üzerinde çalışıyor sonra biri çıkıp içme çocuuum diyor, diğeri yarim içeyim çeyrek içeyim bari diyor. Doktordan daha iyi biliyorsanız siz ve aileniz o zaman doktora niye gidiyorsunuz? Aile hekimi antibiyotiği dayayınca yan etkilerine bakmadan leblebi şekeri gibi yuvarlıyorsunuz ama değil mi?

Adamlar yıllarca okulunu okuyor, yüzlerce hasta üzerinde çalışıyor sonra biri çıkıp içme çocuuum diyor, diğeri yarim içeyim çeyrek içeyim bari diyor. Doktordan daha iyi biliyorsanız siz ve aileniz o zaman doktora niye gidiyorsunuz? Aile hekimi antibiyotiği dayayınca yan etkilerine bakmadan leblebi şekeri gibi yuvarlıyorsunuz ama değil mi?
Siz bütün doktorların mükemmel mi olduğunu düşünüyorsunuz ? Yani yanlış ilaç kullanımından başına bi çok şey gelen insanlar yok değil. Şöyle de bir şey var. Daha iyi bilmiyoruz haklısınız ama ben şu aralar aşırı korkar oldum. yani ailemden çok ben çok korkuyorum bu sinir dışında da sanırım ( ne olduğunu anlayamadığım başka sorunlarım var, panik atak gibi.) Ya da bilmiyorum. Kendi içimde çok kötü bir psikoloji yaşıyorum bunu benden başka da hiç kimse bilmiyor çözemiyorum. Bu uzun yıllardır böyle. O zaman neden psikoloğa gitmiyorsun derseniz de ben doktora gitsem de hiç bir şey anlatamam bundan çok eminim, kendim bile çözemiyorum daha. Yani bu yüzden bu kadar zor ilacı almak benim için. Umarım anlatabilnişimdir..

Merhaba kızlar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama, bir kaç senedir öfke kontrol problemi çekiyorum. Aslında psikologa gitmek istiyordum ama araştırdım ve çok fazla geldi, yani gidebilecek durumum yok, birde bi seansla bitmez sonuçta kim bilir kaç kere gitmem lazım.
Bu yüzden devlet hastanesine gittim, doktor da iki tane hap verdi, araştırdım ve hep sürekli uyku yaptığı yazıyor, klasik antidepresan hapları gibi. Ailem kesinlikle kullanma dediği için kullanmadım.
Ama bu sinir sorunundan aşırı rahatsız olmaya başladım. Bazen küçücük bir şeye öyle bir sinirleniyorum ki kendimi kaybediyorum . Sizce hapları kullanmalı mıyım? Ya da daha önce atlatan varsa nasıl atlattı?
İşin uzmanı doktor verince kullanmadığınız ilacı, konuyla alakasız tanımadığınız bizler tavsiye edince mi kullanacaksınız?

O ilaçlar hafif etkisini görmen için de düzenli kullanman lazım... bugün şu saatte bugün içmiyim unuttum olmaz. Düzenli kullanırsan uyku etkisi de geçer zamanla

Merhaba kızlar. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama, bir kaç senedir öfke kontrol problemi çekiyorum. Aslında psikologa gitmek istiyordum ama araştırdım ve çok fazla geldi, yani gidebilecek durumum yok, birde bi seansla bitmez sonuçta kim bilir kaç kere gitmem lazım.
Bu yüzden devlet hastanesine gittim, doktor da iki tane hap verdi, araştırdım ve hep sürekli uyku yaptığı yazıyor, klasik antidepresan hapları gibi. Ailem kesinlikle kullanma dediği için kullanmadım.
Ama bu sinir sorunundan aşırı rahatsız olmaya başladım. Bazen küçücük bir şeye öyle bir sinirleniyorum ki kendimi kaybediyorum . Sizce hapları kullanmalı mıyım? Ya da daha önce atlatan varsa nasıl atlattı?
Doktoru dinle ve ic benim aneyde dogum kontrol hapina karsi sprail taktir die yedi beni nemiss d. Kontrol hapi kisir yapiyormus eski jenerasyon iste

Back
X