- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Hanımlar, sinirlendiğiniz zaman bağırmamayı nasıl başarıyorsunuz? Çünkü ben başaramıyorum. Sinirlendiğim an sesim yükseliyor, bağırıyorum. Bir de saman alevi gibi bir öfkem var bir anda sinirleniyorum ama 5 saniye sonra geçiyor sonra bağırdığıma pişman oluyorum. Sevgilime de sinirlendiğim zaman bağırıyorum sonra o bağırmadan cevap veriyor bu sefer vicdan azabı duyuyorum. Siz öfkenizi nasıl kontrol ediyorsunuz?
Bir de şu normal mi, çok merak ediyorum: mesela sevmediğim ve hatta nefret ettiğim bir insan var(vakti zamanında bana kötülük etmişti) o kızı gördüğüm yerde sürekli “gitsem şuna bi çaksam, saçını çeksem elimde kalsa, kafa atsam burnu kırılsa, yumruk atsam çenesi düşse” gibi aşırı agresiflik içeren şeyler düşünüyorum. hayır şimdiye kadar da hayatımda hiç şiddete meyilim olmadı ama o kızı görünce sinirim öyle bir oynuyor ki gerçekten ama gerçekten başımın derde girmeyeceğini bilsem kızın ağzını burnunu kırmak isterim..
Neyse işte siz nasıl başa çıkıyorsunuz sinirinizle?
Bir de şu normal mi, çok merak ediyorum: mesela sevmediğim ve hatta nefret ettiğim bir insan var(vakti zamanında bana kötülük etmişti) o kızı gördüğüm yerde sürekli “gitsem şuna bi çaksam, saçını çeksem elimde kalsa, kafa atsam burnu kırılsa, yumruk atsam çenesi düşse” gibi aşırı agresiflik içeren şeyler düşünüyorum. hayır şimdiye kadar da hayatımda hiç şiddete meyilim olmadı ama o kızı görünce sinirim öyle bir oynuyor ki gerçekten ama gerçekten başımın derde girmeyeceğini bilsem kızın ağzını burnunu kırmak isterim..
Neyse işte siz nasıl başa çıkıyorsunuz sinirinizle?