Kesinlikle. Bir cinnet gecirip ne halini varsa gor diyecegim ama ne zaman bilmiyorum..Gercekten iyi degilim.Bana anlamsız geldi,önemli bir durum falan olur insan kalır anlarım da 2 haftada bir anne evinde niye kalıyorsunuz,çok meraklıysa evlenmeseymiş eşiniz.Bazı insanlar gerçekten sınırları zorluyor.
Aynen oyle bir mantigi yok yok. Gidelim, gec vakit dahi olsa donelim. Ben milletin evinde neden kalayim evim barkim varken. Uzuluyorum canim gercekten uzuluyorum. Bu fedakarliktan ote bir sey. Istemediğim seylere zorlanmaktan bıktım.Ah o erkek triplerini iyi biliyorum.
Ben eski eş yüzünden çok çektim bu konuda da.
Giderdik koca bayramı annesinde geçirirdik. Hem de evimi 30dakika uzaklıktaydı.
Benden size tek bir tavsiye o üzülmesin diye siz üzülüyorsunuz. Ama asla değmez.
Ben olsam sen kal derim çıkar evime geçerim. Bir kaç kez yapın bakın nasıl akıllanacak.
Sana daha beterini yazayım bayram tatili + yıllık izini nişanlımın annesinin evinde geçiriyorum.Hayirli Cumalar kizlar. Icim ziyadesiyle kabarik ve kendimi gercekten hic iyi hissetmiyorum. Konum șu, mutlu bir evliligim var eşimle gercekten iyi anlasiriz arkadas gibiyizdir. Fakat ailesini sevemiyorum kizlar. Sevemiyorum, yapamiyorum olmuyor çıldıracagim. Gercekten kötü insanlar degiller ama icim isinmiyor...
Surekli gorusmek istemiyorum. Evet eşimin ailesi eyvallah goruselim ama yarim saat mesafede kalmak neden? Daraldim.. Belirtiyorum ama eşimle bu konuda uzlasamiyoruz.. Haftada bir, bazen iki haftada bir gidip kaliyoruz. Neden yahu neden..
Yine benzer bir olay yasandi. Gidelim tamam ama kalmak istemiyorum dedim yine sıkıntı oldu. Gonlumu aliyor, moralimi duzeltmek icin elinden geleni yapiyor, eglendirmeye calisiyor, mutfaga eve islerime yardim ediyor sirf gonlum olsun diye. Ama yine de gidip kalinacak anliyor musunuz?
Kizlar bana bir ferahlik verin Allah için, su Cuma günü icimin darligindan cikamiyorum.
Ve hala evlenmek konusunda kararlısin?Sana daha beterini yazayım bayram tatili + yıllık izini nişanlımın annesinin evinde geçiriyorum.
Hala evlenmek istiyor musun bu adamla? Kusura bakma ama daha nişanlısın fazla ödün verme kendinden.Sana daha beterini yazayım bayram tatili + yıllık izini nişanlımın annesinin evinde geçiriyorum.
Kendinle zorun ney peki?Sana daha beterini yazayım bayram tatili + yıllık izini nişanlımın annesinin evinde geçiriyorum.
Ayni sehirdeyiz, kendi aileme daha yakinimKonu sahibi senin ailen nerede?
Kendince mantikli bir sekilde acikliyor iste ne olacak sanki ertesi gun hemen doneriz onlarin da gönlü olsun vs..Hayırlı cumalar.
Sizi eğlendirmeye çalışmasına gerek yok her hafta yarım saat uzaklıktaki ailesinin yanında kalmanız çok gereksiz.
Ben kendi ailemin yanında bile kalmak istemem her hafta 15 günde bir, ne gerek var ki.
Konuşunca, kalmak istemediginizi söyleyince ne diyor eşiniz ?
Kaç.Sana daha beterini yazayım bayram tatili + yıllık izini nişanlımın annesinin evinde geçiriyorum.
Benim aileme 2 saatlik onunkisine 10 saatlik mesafede yaşıyoruz yılda 3 4 kez görüşebiliyorlar ve ben de ailesini çok seviyorum diye böyle yapalım dedim. Lakin gelmeden önce benim ailemin geleneklerini gereksiz bulamalarıyla ilgili bir kaç ima da bulundular ben de haliyle eskisi kadar değer veremiyorum. Bir de annesi beni aradı sen geliyorsun diye evde durmak zorundayım normalde annemde olmam lazım dedi, annesi rahatsız biraz. Ama ben bu durumu nişanlıma daha önce söylemiştim ısrar etti gidelim diye yine de. Sonra ben biletimi iptal ettireyim dedim nişanlıma yok annem öyle dememiştirw geldi olay. Her zamanki gibi anneler haklı. Saygımı bozmuyorum ama asla eski anne kız ilişkisini de tekrar içim almaz.Kendinle zorun ney peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?