kızlar akşam eşimle konuştuk uzun uzun. ama genel anlamda baktığımda eşimin düşünceleri bana o kadar ters geldi ki. o erkekmiş onun istediği olurmuş. asla eşit değilmişiz. benim her dediğimi yaparsa daha mutsuz olurmuşuz,tepesine çıkarmışım,hep daha fazlasını istermişim. o böyleymiş ben onu öyle kabul edecekmişim, etmiyorsam başka seçeneğim yokmuş. vs.vs.vs. bu olayda da asla pişmanlık, suçluluk duymamış bunuda ekledi tabi.. sonra, bozulduğumu anlayınca da senin istediğinde olur ama ben onaylarsam falan demeye başladı. ama asla onunla kendimi bir tutmamalıymışım. o inatçı biiriymiş sadece beni değil kimseyi dinlemezmiş falan vs.vs.... ne diyeceğimi bilemedim. sadece biraz yapıcı ol aşkım dedim. böyle inatlaşarak bi yere varamayız. evlilikte üstünlük olmaz. bazen senin istediğin olur bazen benim.ama ikimizin de istediği olsa daha güzel dedim. bu konuda sende ben de duyarlı davranalım dedim. kapandı konu. sarıldı, öptü, mıncıkladı yattı bütün gece...
konuşmalarını düşününce yine aynı sorunları hep yaşarız gibi geliyo. bu düşünceleri ve söyledikleri hakkında yorumlarınız neler ? onu bu düşüncelerden nasıl vazgeçirebilirim..