• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öfke, nefret ve gözyaşı...

az önce mesaj attı.
"Daha kızgınlığm geçmedi haberin olsun askim "
diye...
karşılık vermedim.
"seninde geçmedi demi ?"
dedi.
evet yazdım.
"tmm..geçince haber ver" diyo.

ne demek şimdi bu ?:26:

Ne demek mi?:26:
"Özürdilerim aşkım,senin de sinirlerin geçince bana güzel bi msj at da daha fazla kırılmayalım" demek..

Eşinizin asabiyetnden bahsediyosunuz ama sizinde ondan aşağı kalır yanınız yok gibi..
Sİz nasıl onun damarına basmak için sigara yakıyosanız o da sizin üstünüze başka şekilde geliyo,,eşya fırlatıyo filan..

Evlilik çıkarkenki davranışlarınızla yürümez mümkün değil..
Eşiniz de siz de bunu kabullenmelisiniz..
Sürekli iletişim gerekli.
Konuşarak,usulunce tartışarak,anlayışlı davranarak halledebilirsiniz bu sorunlarınızı..
Parmağında oynatma meselesi de çok saçma geldi bana..
Adam rahat bi yapıya sahip olduğundan,eşofmanı yüzünden arabadan inmem içeri girmem niye geldik buraya dye söylenen bi eş yüzünden ,mükemmel başlayan akşamlarının asık suratla süslenmesine fena bozulmuş...
Sırf o mutluluk bozulmasın diye iki dakka bi kereleğine mahsus eşofmanla dondurma alıp evinize dönüp,birbirinizle oynaşa oynaşa dondurma yiyebilirdiniz..
Hoşgörü şart...
İletişim, olmazsa olmazlarından evliliğin...

eşiniz sinirli bir adam, özellikle sinirlendiği belli noktalar var.
sakin bir anında onu suçlamadan üzüldüğünüzü anlatmayı deneyebilirsiniz, ama "başlama dırdıra gene öfff" şeklinde bir tepki de alabileceğinizi göz önünde bulundurun.
neyse, en ama en önemli nokta, hangi çözümü denerseniz deneyin, aklınıza hangi fikir gelirse gelsin eşinizin fiziksel darp tehlikesinden kendinizi koruyun. sigaraya tekme atma, telefonu kırma aşamasında bu sorunu çözebilirsiniz. tam değilse de önemli bir ölçüde çözersiniz.
ama eşiniz bir gün sigara yerine size dalarsa o zaman işler çözümsüz hale gelebilir üstelik eşiniz sonradan pişman olsa bile. o yüzden baktınız adam kontrolünü kaybetmeye başladı, uzaklaşın.

işteyken "daha kızgınlığım geçmedi haberin olsun aşkım" diye mesaj atması bile aslında sizin için kafa yorduğunun kanıtı. inşallah en kısa sürede aşarsınız bu sorunları.

bilmiyorum belki yanılıyorumdur ama "kendini kime beğendiricen git eşofmanla" çıkışında da hafif bir kıskançlık sezinledim gibi geldi. böyle bir özelliği var mıdır eşinizin?

"Özürdilerim aşkım,senin de sinirlerin geçince bana güzel bi msj at da daha fazla kırılmayalım" demek..

Eşinizin asabiyetnden bahsediyosunuz ama sizinde ondan aşağı kalır yanınız yok gibi..
Sİz nasıl onun damarına basmak için sigara yakıyosanız o da sizin üstünüze başka şekilde geliyo,,eşya fırlatıyo filan..

Konuşarak,usulunce tartışarak,anlayışlı davranarak halledebilirsiniz bu sorunlarınızı..
Adam rahat bi yapıya sahip olduğundan,eşofmanı yüzünden arabadan inmem içeri girmem niye geldik buraya dye söylenen bi eş yüzünden ,mükemmel başlayan akşamlarının asık suratla süslenmesine fena bozulmuş...
Sırf o mutluluk bozulmasın diye iki dakka bi kereleğine mahsus eşofmanla dondurma alıp evinize dönüp,birbirinizle oynaşa oynaşa dondurma yiyebilirdiniz..
Hoşgörü şart...

katılıyorum cnm sana ewlilik çok farklı bn olsaydım asla bi eşofman için gecemi mahfetmeye izin wermezdim ne gzl gzl gzl dondurma yenirdi
cnmm sende gzl bi msj atda daha fazla uzamasın tatsızlık...

Bence sorunlarınızı öyle arkadaşa falan çok açmayın, sen onu elinde oynatacakken ne demek, İlla birinin oynatması mı gerekiyor:20:.bilmem nedense arkadaşınızı sevmedim :63::63::63::63: ve sırf arkadaşınız öyle dedi diye de evi bırakıp gitmek bana saçma geldi, bence sakın öyle bişy yapma

haklısın cnm bi daha kimseye sorunlarımı açmayacağım..:14: (sizlerin dışında tabi)

merhaba kelemelek kaç yıllık ewlisiniz bilmiyorum ama bn yazılarını okurken kndi yaşadıklarım aklıma geldi
bzde yeni ewliyken bu tip olaylar yüzünden çok kawga ederdik
senin hatan bnce en başta olmuş dondurmacıya giderken anahtarı wer ewe gideyim demeseydin keşke tmm bz kadınlar brz süsümüze düşkünüz bnde öleym eşofmanla fln dışarı çıkmak istemem hç ama eşin için katlansaaydın be arkadaşım bak ewde ne gzl wakit geçiriyomuşunuz snr burnununzdan gelmiş
yeni ewliyken bnde senin gibiydim eşimin dikine giderdim hep ama artık olgunlukmu diyim artık ne bayaa uysallaştım
we gelince yatıp tw izlerken onu daha çok sinir edeceğine gidip sende yanına uzansaydın belki bu kdr uzamazdı
çünkü hakketende mühim bşy yok brzdha sabırlı ol arkadaşım erkekler malesef bu konularda böle oluyolar
bizde yeni evli sayılırız canım daha nerdeyse 1 yıllık evliyiz.ben dikine gitmiyorum aslında o benim dikime gidiyor.hem yolda bana öyle davrandıktan sonra nasıl yanına gidip bende uzanabilirim ki.. o öfkeliyse bende öfkeliydim elimde deil... :85:

Valla ben eşinizin parmağında oynattığı fikrine katılmıyorum sizin olayları anlattığınız kişilerin fesatlıkla cevap vermeyeceğini nerden biliyorsunuz..Bazen öyle insanlar varki bir sıkıntı anlatıldığında dolduruşa getirir ve bunu farkettirmeden yapar.

bunu bana söyleyen kişi en yakınımız. herşeyimizi bilen birisi canım.eşimin kaç yıllık kankası.bende abim gibi severim.iyi günümüzde kötü günümüzde hep yanımızda olan biri. öyle fesatlık düşüneceğini sanmıyorum. ama bu söyledikleri çok koydu bana.. :50: ben kimseyi kırmamaya çalışırım. ben olsam mesela iyi taraflarını göstermeye çalışırdım eşimin. ama o tam tersini yaptı. acayip moralim bozuldu. ki tam burda sizlerin sayesinde biraz rahatlamıştım..yine başa döndüm :59:

eşiniz sinirli bir adam, özellikle sinirlendiği belli noktalar var.
sakin bir anında onu suçlamadan üzüldüğünüzü anlatmayı deneyebilirsiniz, ama "başlama dırdıra gene öfff" şeklinde bir tepki de alabileceğinizi göz önünde bulundurun.
neyse, en ama en önemli nokta, hangi çözümü denerseniz deneyin, aklınıza hangi fikir gelirse gelsin eşinizin fiziksel darp tehlikesinden kendinizi koruyun. sigaraya tekme atma, telefonu kırma aşamasında bu sorunu çözebilirsiniz. tam değilse de önemli bir ölçüde çözersiniz.
ama eşiniz bir gün sigara yerine size dalarsa o zaman işler çözümsüz hale gelebilir üstelik eşiniz sonradan pişman olsa bile. o yüzden baktınız adam kontrolünü kaybetmeye başladı, uzaklaşın.

işteyken "daha kızgınlığım geçmedi haberin olsun aşkım" diye mesaj atması bile aslında sizin için kafa yorduğunun kanıtı. inşallah en kısa sürede aşarsınız bu sorunları.

bilmiyorum belki yanılıyorumdur ama "kendini kime beğendiricen git eşofmanla" çıkışında da hafif bir kıskançlık sezinledim gibi geldi. böyle bir özelliği var mıdır eşinizin?

evet canım haklısın. temelde kıskançlıkta var tabii.. acayip kıskanır beni. ama bu kadar ikimizde uzatmamalıydık. biraz alttan alıp daha sakin davranabilirdi.. orayı burayı kıracağına olumlu yaklasıp konuşmayıo deneyebilirdi demi?:85::85:

Hoşgörü şart...

size katılıyorum hoşgörü-iletişim şart..eşinizin nelere sinirlendiği öğrenecek kadar uzun bir evliliğiniz olmamış anladığım kadarıyla zamanla bribririnizi daha iyi anlarsınız tartışmalarnız azalır buda iletişim ve hoşgörüyle olur...ikinizde hatalsınız ama siz biraz daha hatalı gibisiniz o yüzden msj yazın benim sinirim geçti seninde geçince sende haber evr yazın sonra dondurma almaya gidelimmi diye işveler cilveler yapın çokta uzatmayın ömür kısa paylaşımlar çok olacakmış gibi görünsede zaman kısıtlı ayrı değil beraber geçiri zamanınızı.

cnmmm ama bn sana hak wermiyo değilim ama ilk dondurmayıca girmeden bn girmicem ewe gidicem anahtarı wer demeseydin oda kızmamış olurdu eşin yanında herşwy çok gzl giderken warsın eşofmanla giriwerin içeri....hiçbşy sizin huzurunuzdan önemli değilki...bnm eşmde çok sinirli kızdırdımmı gözü bşyi görmez oyzden bn de onu kızdırmamaya özen gösteririm kızdığı zmnda hiç konuşmam böylece onu haklı duruma düşürmem sakinleşince hatasını anlayıp gelir sırnaşır

cnmmm ama bn sana hak wermiyo değilim ama ilk dondurmayıca girmeden bn girmicem ewe gidicem anahtarı wer demeseydin oda kızmamış olurdu eşin yanında herşwy çok gzl giderken warsın eşofmanla giriwerin içeri....hiçbşy sizin huzurunuzdan önemli değilki...bnm eşmde çok sinirli kızdırdımmı gözü bşyi görmez oyzden bn de onu kızdırmamaya özen gösteririm kızdığı zmnda hiç konuşmam böylece onu haklı duruma düşürmem sakinleşince hatasını anlayıp gelir sırnaşır

ama ben anahtarı ver eve gidicem diye eşofmanla olduğum için demedim ki. öfkeli öfkeli hala önden yürüyo, elimi bile tutmuyo. böyle gideceksek ne anlamı var be aşkım dedim ve o da çocuk gibi eleele mi gitcez yürü şuraya dediği için kızdım da dedim..:85:

Son düzenleme:
ne var sanki eşofmanla gitsen eskimi sökükmü. sende naz yapman gerektiği anları iyi ayarlamalısın böyle yaparsann özelliklede üzerine idersen o dahada hideetlenir. aynısını eşin sana yapsa kızmazmısın sanki erkeği kadını yok bu işin bazı şeyler vardır kızılacak. adam oradaki dükkandan almak istemiş işte erkekler eserldiirler birde akıllarından geçirirler ama söylemek akıllarına gelmez maalesef. o sinirlenmişse bile sen alttan alsaydın tmm hayatım deyip onu sakinleştirseydin keşke. belkide günün stresi çoktu ve senin o hareketinle patladı adam. orta yolu bulmaya çalışmalısın böyle durumlarda eften püften şeylerle birbirinizi kırıp evliliğinizi yıpratmayın.

ama ben anahtarı ver eve gidicem diye eşofmanla olduğum için demedim ki. öfkeli öfkeli hala önden yürüyo, elimi bile tutmuyo. böyle gideceksek ne anlamı var be aşkım dedim ve o da çocuk gibi eleele mi gitcez yürü şuraya dediği için kızdım da dedim..:85:

bn seni çok ii anlıyorum bnde öleydim ewlendim ilk 6 7 ay çok gzldi ama snrr eskisi gibi olmamya başladı yawaş yawaş mesela bnde msj atmıyo diye kızıyodum eskiden ne ggzl her dk msjlaşırdık diyodum eşimde e artık ewliyiz diyodu snr yolda sokakta arabada fln bni öpmüyosun artık diyodum oda e aşkım bz artık ewlendik diyodu demek istediğim erkekler ewlendikten snr sahiplenme psikolojisimidir nedir çoğu alışkanlıklardan wazgeçiyolar e baktım hep tartışıyos bnde kndimi alıştırdım o yapmasa bile bn yapıyodum msj atıyodum halaa daha ölee....
diceğiim o tutmuyosa sen tutu elini yawaş yürü de yada sen hızlan ewlilik böle bşy işte cnmm bz 5. yılımıza girdik ilk yıllardaki kawgalarımız aklıma geliyoda kızıyom kndime ne salakmışım diyorum

eşinin huyunu sewdiği sewmediği şeyleri yawaş yawaş öreniceksin tabii tek taraflı değil oda senin we bu istekler zamanla yerine oturacak emin ol
we canını daha fazla sıkma eşinde şimdi aklı takıktır gönlünüzü alın birbiriniziiin

kocanızı olduğu gibi kabul etmeyi öğrenir ve onun hassas olduğu konularda aklınız sıra inatlaşmayı bırakırsanız bu sorunları da yaşamazsınız.. siz gidin adamın damarına damarına basın sonra hıçkıra hıçkıra ağlayın eziyetinizi yine kendinize yapıyosunuz farkında mısınız?

bn seni çok ii anlıyorum bnde öleydim ewlendim ilk 6 7 ay çok gzldi ama snrr eskisi gibi olmamya başladı yawaş yawaş mesela bnde msj atmıyo diye kızıyodum eskiden ne ggzl her dk msjlaşırdık diyodum eşimde e artık ewliyiz diyodu snr yolda sokakta arabada fln bni öpmüyosun artık diyodum oda e aşkım bz artık ewlendik diyodu demek istediğim erkekler ewlendikten snr sahiplenme psikolojisimidir nedir çoğu alışkanlıklardan wazgeçiyolar e baktım hep tartışıyos bnde kndimi alıştırdım o yapmasa bile bn yapıyodum msj atıyodum halaa daha ölee....
diceğiim o tutmuyosa sen tutu elini yawaş yürü de yada sen hızlan ewlilik böle bşy işte cnmm bz 5. yılımıza girdik ilk yıllardaki kawgalarımız aklıma geliyoda kızıyom kndime ne salakmışım diyorum

eşinin huyunu sewdiği sewmediği şeyleri yawaş yawaş öreniceksin tabii tek taraflı değil oda senin we bu istekler zamanla yerine oturacak emin ol
we canını daha fazla sıkma eşinde şimdi aklı takıktır gönlünüzü alın birbiriniziiin

aynı şeyleri bizde yaşıyoruz hep cnm..verilen cevaplar bile aynı maalesef.. ama seninde değdiğin gibi ben atıyorum o atmayınca. tabi eskisi gibi değiliz ama yine nerde ne yapıo hep bana bilgi verir. hala şu arkadaşın dediğine üzülüyorum. yaa allah aşkına ne demek seni parmağında oynatıyo.. bide şaşıyomuş. kadın erkeği parmağında oynatırmış genelde. söylesenize hepiniz eşlerinizi parmağınızda mı oynatıyorsunuzyaa :(

aynı şeyleri bizde yaşıyoruz hep cnm..verilen cevaplar bile aynı maalesef.. ama seninde değdiğin gibi ben atıyorum o atmayınca. tabi eskisi gibi değiliz ama yine nerde ne yapıo hep bana bilgi verir. hala şu arkadaşın dediğine üzülüyorum. yaa allah aşkına ne demek seni parmağında oynatıyo.. bide şaşıyomuş. kadın erkeği parmağında oynatırmış genelde. söylesenize hepiniz eşlerinizi parmağınızda mı oynatıyorsunuzyaa :(

takma kafana bu kdr boşwer anlatma kmseyede bşy....

aslına bakarsan eşinin huyunu bilir we onu ii kullanırsan eşini çok gzl parmağında oynatabilirsin bunu her kadın yapabilir

aslına bakarsan eşinin huyunu bilir we onu ii kullanırsan eşini çok gzl parmağında oynatabilirsin bunu her kadın yapabilir

ya bana biraz akıl verin o zman nasıl oluyo bu parmağında oynatmak. eşim hem inatçı bi insan hemde çok dik kafalı.dediğim dedik tiplerden.istemediği bişeyi de hayatta yaptıramazsın.ben eşime bişey desem canı istemiyosa asla yapmaz. yap diye diretsem inatlaşır kavga çıkar. yapma desem olmaz. sussam zaten anlamaz.ç. nolur akıl verin nasıl yapabilirim bunu :59:

parmakta oynatmak ne demek yaa bu tabir nasıl bit tabirdir ne kadar kaba ne kadar kırıcı eşlerinizi ne kadar küçük düşürdüğünüzün farkındamısınız parmakta oynatmak ne iğrenç bir tabir Allahım korusun bu zihniyetten..siz parmakta oynatmak için değil iyi günde kötü günde hayatı paylaşmak için evlendiiniz..parmakta oynatmayı marifet sanan hanımların vah ki ne vah eşlerine

parmakta oynatmak ne demek yaa bu tabir nasıl bit tabirdir ne kadar kaba ne kadar kırıcı eşlerinizi ne kadar küçük düşürdüğünüzün farkındamısınız parmakta oynatmak ne iğrenç bir tabir Allahım korusun bu zihniyetten..siz parmakta oynatmak için değil iyi günde kötü günde hayatı paylaşmak için evlendiiniz..parmakta oynatmayı marifet sanan hanımların vah ki ne vah eşlerine

cnmm parmakta oynatmak tabirii yaşamımızda war olan bi tabir sadece eşler içinde geçerli değil biçok şey için kullanılabilir tmm blki kulağa hoş gelmiyo ama kibarcası 'karşı tarafın istemediği ama senin isteyipde ikna edici yollarla yapılmasını ikna etme çabası' demesi bayaa uzun oluyo yada bunun gibi bi çok uzun cümlede kullanılabilir
ewlilik tabiiki karşılıklı uyum iyilikte kötülükte birlikte olma hayat arkadaşı olma...........
ama buda bir gerçekki inatçı aksi sinirli yapılı erkeklerin çoğunluğu,çoğu kadınlarında bu tabir altında bikaç kçk oyunlarla eşlerini idare edebilme çabası işte..

lütfen eleştiri yapmadan önce kırıcı olmamaya özen gösterelim hepimiz kadınız wehepimizin çoğuu ortak noktası war...............

Son düzenleme:
eşorftman konusunda sormaktan ziyade eşin nasıl giymişse ona ayak uydurabilirdin. inatla hiçbirşey olmuyo sadece kendini rahatlatmış oluyorsun yoksa inat olursa tartışma daha da kötü bir hal alıyor. Benim eşim de çok sinirli asla altta kalmam tartışırken bu yüzden de tartışma uzarda uzar... eşini birlikte psikoloğa gitmeyi teklif et herşey düzelebilir. Ben o aşamadayım gidelim diyorum her söylediğimde gülüyor... ama sonunda gidicez bence. Sende dene bence

cnmm parmakta oynatmak tabirii yaşamımızda war olan bi tabir sadece eşler içinde geçerli değil biçok şey için kullanılabilir tmm blki kulağa hoş gelmiyo ama kibarcası 'karşı tarafın istemediği ama senin isteyipde ikna edici yollarla yapılmasını ikna etme çabası' demesi bayaa uzun oluyo yada bunun gibi bi çok uzun cümlede kullanılabilir
ewlilik tabiiki karşılıklı uyum iyilikte kötülükte birlikte olma hayat arkadaşı olma...........
ama buda bir gerçekki inatçı aksi sinirli yapılı erkeklerin çoğunluğu,çoğu kadınlarında bu tabir altında bikaç kçk oyunlarla eşlerini idare edebilme çabası işte..

lütfen eleştiri yapmadan önce kırıcı olmamaya özen gösterelim hepimiz kadınız wehepimizin çoğuu ortak noktası war...............

bu tabiri ilk defa sizden duymadım ne anlama geldiğinide biliyorum..anlamı sizce iyi bir şey ama yazdığınız anlamda değil sınırlamış kendinize göre yontmuşsunuz kırılın diye söylemedim sadece bu cümlenin çok ağır olduğunu söylüyorum ve bu bana göre yanlış seçim bir eş için en son söylenecek cümledir diyorum ve bence insanın kendisini yüceltiyormuş gibi göstersede küçük düşüren kötü bir tabir oynatacağınız kukla olsaydı alkışlarddım sizi ama eşten bahsediyoruz neyse tartışmanın bir anlamı yok tabii anlayışlar farklı bana ağır gelen bu söz sizde bambaşka şeyler ifade ediyormuş burası tartışma fikirleri görüşleri paylaşma yeri benim görüşüm bu sizin görüşünüz o kırıcı olduysamda özür dilerim..

Son düzenleme:
bu tabiri ilk defa sizden duymadım ne anlama geldiğinide biliyorum..anlamı sizce iyi bir şey ama yazdığınız anlamda değil sınırlamış kendinize göre yontmuşsunuz kırılın diye söylemedim sadece bu cümlenin çok ağır olduğunu söylüyorum ve bu bana göre yanlış seçim bir eş için en son söylenecek cümledir diyorum ve bence insanın kendisini yüceltiyormuş gibi göstersede küçük düşüren kötü bir tabir oynatacağınız kukla olsaydı alkışlarddım sizi ama eşten bahsediyoruz neyse tartışmanın bir anlamı yok tabii anlayışlar farklı bana ağır gelen bu söz sizde bambaşka şeyler ifade ediyormuş burası tartışma fikirleri görüşleri paylaşma yeri benim görüşüm bu sizin görüşünüz o kırıcı olduysamda özür dilerim..

estf.
düşünceniz içinde saygılar.....sevgiler.........

cnm bak forumu oku kadınlar eşleri ile ilgili ne sorunlar yasıyor. bu kadar büyütmeyin küçük şeyleri hiç gerek yok. adam zaten msj atarak adım atmış sana . akşam güzelce vakit geçirmek yerine küs oturmak neden olsun

Back
X