• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öfke problemi

ahh canim ya demekki sende benim gibi sadece cocuklarim diyorsun bende ole diyorumm artik hamilesin sanirim benim gibi benimde.bi kizim var ikibucuk yasinda birde oglum olacak nasipse keske bende umursamaz biri olsam diyorum ama olmuyo maalesefki

ewet cnm ama beterin beteri var buraya takılıp halime şükrediyorum ama çocujlarm için yasıorm bende intihar girişimnde bulundm tövbe ettm pişmn oldm her defasnda kendimi anlatamayıp kendime zarar verdm şimside saldım artk çarem yok napim bazen bir arkadasm olsa beni dinlese sakinlştrse yanımda olsa her sıkıntmda aileden dost olmyo çünkü insanlrdn sogudm arkadasta tutamıorm hayata dünya yalan olmuş çıkar dünyasıolmş vay vay

evet haklisin hayatimi mahvetmeye degmez ama gelgelelim iki cocugum var canim bilmiyorum ilerde ne olur ama ben ayrilmayi dusunuyorum allah islah etsin esimide ben cok denedim firsat tanidim ona ama olmayinca olmuyo demekki

allah o dogmamış sabının yüzüne baksn o adama akıl versn çok zor dayak ve aldatma bnm öle bi durumm yok şükür ilk aylatda bi tokat yedim ondada sigarayı bırakıodu acaip sinirlydi ben naptm babasını aradm akşm ewe çgırdm azının payını verdrdm bidaha öle girişşmde olmadı şükür bnmde ikinci evlilim onunda ben çaredzsem oda çaresz herkes bilecek yerini birdaha o kol kalkarsa iki yanına döker kalkmz ederm dedm yinede erkk milleti güve

oo adam daha napsın çalıştırmıyor alttan alıyor sürekli kaprislerinizi çekiyor yas farkı var evet ama sonuçta evlenmıssınız.bence artık süprizler yapın ona yemek hazırlayın romantık ortamlar filan onu sevdiğinizi gösterin mutlu olsun.kendinde derslerine calıs hobiler edin takı yapabılırsın el işi yapabılırsın ev işi temizlik yemek vb.yoksa ayrılık olur demedi deme.

bende buraya takiliyorum canim surekli kizimla zaman geciriyorum ev isi yemek falan derken bi bakmisim aksam olmuss esim denen o odunuda takmamaya calisiyorum yemege beklemiyorum onun yaninda oturmuyorum cok gerekmedikce konusmuyorum icim almiyo cunku bu yaptiklarindan sonra keske gaziantepte olsaydin ne guzel olurdu gorusurduk cunku bi insani sadece yasadiklarini yasayan biri anliyo yoksa baskasi anlamiyo hani bi tabir vardir ya biraz kaba ama esekten dusenin halinden tipki esekten dusen biri anlar diyee tipki oylee demekki hayattan bize dusen payda buymus ne yapalim cok sukur yinede elimiz ayagimiz tutuyo gozumuz goruyo kulagimiz duyuyo ben bazen bunlara cok cok sukrediyorum valla

ben hayattı hızlı yasıyorum cnm erkn evlndm üç yılda boşndm kendimi toparlamadn ewlndm ewlndm ilk gün hamile kaldm bebegm bir yasadı bidaha hamile dm önceki ewlilimdn olan oglma hasretm ayrı cnm çok yanıo esim anlayışsz basta anlıodu artk anlamıo ben bagırsam saldrsam beni pencereden atar ama şükür yinede a iş istednde yaklasıo baska zamn tv uyku kitap okuo sohbetedemioz hiç iyiki oglm var bide kızm olxk rabbm benide umursamz eder inş çünkü sadece evlatlarm için yasıorum

allahım yardımcın olsun canım çok üzüüldüm

aaaa bi an konu actimda hatirlamiyorum sandim tipki benim hayatimm cunku benimde senin.gibi ailem uzakta yurt disinda.benim kv bi semt uzagimda ama ne arar ne sorarlar esimle kizimi.yemege cagirir ama beni istemez esimle severek evlendim benim de yakinimda gidip zaman gecirebillecegim bi yer yok olsada esim yalniz gitmeme izin vermez zaten akrabamda yok buraya tasinalida daha kimse bi hosgeldin bile demis degil komsuluk olmus tek bidefa caya geldiler evime oda binanin.bi sorununu solemek icinn esimin.isyeri yakin bisey eksikse o alip geliyo bakkala markete gidemem ben onlarda oyleymis kadin gitmezmis evde ikibucuk yasinda bi kizim var oda benim gibi bi yeri goremiyo cocuk surekli evde ustelik bende hamileyim sikiliyorum evde gecen sene beni cok bunaltti artik dayanamayip seninn gibi intihar girisiminde bulundum 1 hafta yogun bakimda yattim sonra pskolojik tedavi vs vs yine senin esin sen ofkeliyken karismiyormus sana ben biseye kizip ofkelenince daha bide bu hamile halimde dayak yerim esimden benimde esimle aramda 15 yas var ve bana surekli hala cocuksun der bunlarda yetmezmis gibi gecen aldatti beni eski.konularimda varr dogumdan sonra ayrilmayi dusunuyorum benn bakalim ne olacak simdi sana gelince evet bal yiyen birgun bakdanda usanir o yuzden bu ifke problemin icin bi pskologa gorun cocuk icinde eger istiyorsaniz doktora gidip tedavi ol derim ben eger araniz bi kere sogursa o eski duzen geri gelmez aslaa allah yardimcin olsun insallah

ay canım benm çok üzüldüm geçmiş olsun allh evlatlarına bağışlamış seni

dayakmı elleri kırılsın yok benm eşim çok şükür kötü bir eş değil tek sorunumz kıskançlık buda beni bunaltıyor yoksa ben eşime kurban olurum

kaynananıda allh ıslah eylesin benmde görümcem var yakın oturan ama konuşmyrz

aldatmakmi canım yanlış anlamada kabuledilir birşey değil aldatılmak benm intihar sebeblerim aileviydi ve eşimle evlenmeden önceydi şimdide snirkrizi anında ölmek istyorm bazen oda kendime kzıdığımdan neden bu hale geliyorm eşiemde hayatı zindan ediyorum diyorum eşimden allh razı olsun bana hep destek olur çok şükür canım benm eşimle 14 yaş var ama bizim sorunmz yaşla alakalı değil eşim genel anlamda kıskanç zaten belki yaş faktörüde etkiliyrdur bilmiyorm aama hayata birdaha gelsem yine eşimle evlenmek isterdim

çok şükür aramız düzeldi ebn suçlu olduğum halde alttan aldı bende artık kendime çeki düzen verecm eşimn kıymetini bilmem lazım helede burdaki eşleri okuduktan sonra allh yardımcın olsun eşini ıslah eylesin ,

canım yanlış anlamada eşinn huyunu öğrenmişsin nedne 2. çocuğu yaptınki onlarada yazık sanada

amin pofuduknazim cocuklarim benim herseyim bu hayatta allah acilarini gostermesin insallah cumlemize evet basimiza gelen hersey rabbimin.imtihani buna inaniyorum ama ben sadece esim.ve esim tarafini bana yaptiklarini kaldiramiyorumm allah islah etsin onlarida ne diymm

allahım yardımcın olsun canım

ewet cnm ama beterin beteri var buraya takılıp halime şükrediyorum ama çocujlarm için yasıorm bende intihar girişimnde bulundm tövbe ettm pişmn oldm her defasnda kendimi anlatamayıp kendime zarar verdm şimside saldım artk çarem yok napim bazen bir arkadasm olsa beni dinlese sakinlştrse yanımda olsa her sıkıntmda aileden dost olmyo çünkü insanlrdn sogudm arkadasta tutamıorm hayata dünya yalan olmuş çıkar dünyasıolmş vay vay

kızlar sizleri okuyunca halime birdaha şükrettim sırf sıkılıp bunalıma giriyorm diye kendime kızıyrm

ama benm eşimden önceki yaşantımdan kaln izler hep bu sinirkrizleri

keşke sizle komşu olsaymışım güzel dost olurduk birbirimize allh yrdmcnz olsun

Son düzenleme:
oo adam daha napsın çalıştırmıyor alttan alıyor sürekli kaprislerinizi çekiyor yas farkı var evet ama sonuçta evlenmıssınız.bence artık süprizler yapın ona yemek hazırlayın romantık ortamlar filan onu sevdiğinizi gösterin mutlu olsun.kendinde derslerine calıs hobiler edin takı yapabılırsın el işi yapabılırsın ev işi temizlik yemek vb.yoksa ayrılık olur demedi deme.

canm yaş farkını sorun etmiyorm ben zaten dünyaya birdaha gelsem yine eşimle evlenirim sedece kıskançlık ve sürekli evde olmak beni boğyr ve eşimle evlenmeden önce yaşadığm sıkıntıların izi kalmış o yüzden tahamül gücüm yok en ufak bişeye snirlerim zıplıyr birde regl olamama sorunu var o da ayrı bir stres eşimden beni gezdirmesini istyrm yorgun oluyor işleri yoğun oluyr bende yalnız biyere çıkamyrm sürekli evde insanın piskolojisi bozulyr haliyle budurumu eşimle paylaşıyrm sonra tartışmaya dönüşüyor tek sorun bu ben eşimden ölsem vazgeçmem o da benden ama işte benm öfke problemimi .çözmem lazım ayrıcı ben kapris yapmıyormki sinrisel bişey bu yaşamayn bilemez

ben haftanın hergünü güzel yemekler yaparım hasta olmadığım sürece bakımlıyımdır sırf evin içinde giydiğim özel elbiselerim vardır vs eşime değer veririm herdurumda bu tartışama anında böyle oluyr yoksa ben eşime bebek gibi davranırım şefkat gösteririm sevgimi fazlasıyla hissetiririm süprizler yaparım

Son düzenleme:
bende buraya takiliyorum canim surekli kizimla zaman geciriyorum ev isi yemek falan derken bi bakmisim aksam olmuss esim denen o odunuda takmamaya calisiyorum yemege beklemiyorum onun yaninda oturmuyorum cok gerekmedikce konusmuyorum icim almiyo cunku bu yaptiklarindan sonra keske gaziantepte olsaydin ne guzel olurdu gorusurduk cunku bi insani sadece yasadiklarini yasayan biri anliyo yoksa baskasi anlamiyo hani bi tabir vardir ya biraz kaba ama esekten dusenin halinden tipki esekten dusen biri anlar diyee tipki oylee demekki hayattan bize dusen payda buymus ne yapalim cok sukur yinede elimiz ayagimiz tutuyo gozumuz goruyo kulagimiz duyuyo ben bazen bunlara cok cok sukrediyorum valla

canım evliliğin bitmiş keşke 2.çocuğu yapmasymışsın keşke yakın otursak görüşürdük sennle eşim beni evden çıkarmıyoda hoşş

ben hayattı hızlı yasıyorum cnm erkn evlndm üç yılda boşndm kendimi toparlamadn ewlndm ewlndm ilk gün hamile kaldm bebegm bir yasadı bidaha hamile dm önceki ewlilimdn olan oglma hasretm ayrı cnm çok yanıo esim anlayışsz basta anlıodu artk anlamıo ben bagırsam saldrsam beni pencereden atar ama şükür yinede a iş istednde yaklasıo baska zamn tv uyku kitap okuo sohbetedemioz hiç iyiki oglm var bide kızm olxk rabbm benide umursamz eder inş çünkü sadece evlatlarm için yasıorum

canım neden evladınla görüşmüyosunki çok üzüldüm

canım neden evladınla görüşmüyosunki çok üzüldüm

haftada bir görüom bendn uzakta büyümesi zoruma gidio ama çareszlk işte şimdi iki çocum var dün esim yittigiyle yatagın kenarına belim üstü düştm kanamm oldu ve hala vijdan yapmıo ne yapacamı sastm yastk degşmyle bas degşmzmş

haftada bir görüom bendn uzakta büyümesi zoruma gidio ama çareszlk işte şimdi iki çocum var dün esim yittigiyle yatagın kenarına belim üstü düştm kanamm oldu ve hala vijdan yapmıo ne yapacamı sastm yastk degşmyle bas degşmzmş

allhı ıslah etsin eşini canım vicdansız adam canım yastık değişmeyle baş değişmiyo doğru değil aslında ama sana kötüler denk gelmiş kuzum allh yardımcın olsun

Yaaaa dimi ama
değmemiş
kocan için oğlundan ayrı kalmaya
hayırlı olsun kucagındakı kızın birde oğlun olacakmıs bak bak
vicdansız ayrıca hiç demogoji yapma kendin ettin kendin buldun o yüzden seni tnaımayanlara anca şikayet edersin

Son düzenleme:
ve güzelkızMS sen bunlara dayanmak zorundamısın
yanlıs anlamadıysam kocan senı yataktan ıtmıs belını vurmususn ve kanaman olmus karnın burnunda :S

Yaaaa dimi ama
değmemiş
kocan için oğlundan ayrı kalmaya
hayırlı olsun kucagındakı kızın birde oğlun olacakmıs bak bak
vicdansız ayrıca hiç demogoji yapma kendin ettin kendin buldun o yüzden seni tnaımayanlara anca şikayet edersin

kızım sülük gibi yapıştın yakama düş yakamdan bu son ikazım yoksa yetkililere grşüp şikayesemsn bnm kaderimi yazanda gelip gidip benıon senmisn bnm çektklerimi çeken

Back
X