aaaa bi an konu actimda hatirlamiyorum sandim tipki benim hayatimm cunku benimde senin.gibi ailem uzakta yurt disinda.benim kv bi semt uzagimda ama ne arar ne sorarlar esimle kizimi.yemege cagirir ama beni istemez esimle severek evlendim benim de yakinimda gidip zaman gecirebillecegim bi yer yok olsada esim yalniz gitmeme izin vermez zaten akrabamda yok buraya tasinalida daha kimse bi hosgeldin bile demis degil komsuluk olmus tek bidefa caya geldiler evime oda binanin.bi sorununu solemek icinn esimin.isyeri yakin bisey eksikse o alip geliyo bakkala markete gidemem ben onlarda oyleymis kadin gitmezmis evde ikibucuk yasinda bi kizim var oda benim gibi bi yeri goremiyo cocuk surekli evde ustelik bende hamileyim sikiliyorum evde gecen sene beni cok bunaltti artik dayanamayip seninn gibi intihar girisiminde bulundum 1 hafta yogun bakimda yattim sonra pskolojik tedavi vs vs yine senin esin sen ofkeliyken karismiyormus sana ben biseye kizip ofkelenince daha bide bu hamile halimde dayak yerim esimden benimde esimle aramda 15 yas var ve bana surekli hala cocuksun der bunlarda yetmezmis gibi gecen aldatti beni eski.konularimda varr dogumdan sonra ayrilmayi dusunuyorum benn bakalim ne olacak simdi sana gelince evet bal yiyen birgun bakdanda usanir o yuzden bu ifke problemin icin bi pskologa gorun cocuk icinde eger istiyorsaniz doktora gidip tedavi ol derim ben eger araniz bi kere sogursa o eski duzen geri gelmez aslaa allah yardimcin olsun insallah