Öfke sinir bir türlü hakim olamamak!

ben de böyle biriydim.

karşımda hakaretler küfürler yedim yiyorum, başkası olsa o laflar üzerine öldürürdü o lafları edeni. bense artık gülüp geçiyorum ya da yav he heee diyip geçiyorum. o derece rahat oldum.

benim çarem her gün ya da 2 günde bir kısa yürüyüşler oldu. 30 dk yürüyüş ve o gün pamuk gibi oluyorum.

vücudun enerji fazlalığını atma ihtiyacı var bence. atmazsan ufak şeyler kafada büyüyor. atarsan büyük şeyleri bile görmezlikten gelebiliyorsun.

biraz da kafa yapısı rahat insanlarla takılın. genelde erkekler rahattır, erkek arkadaşlarınızla sık görüşün, erkek kafası mis gibi valla, bizim gibi aynı anda 30 tane şey düşünme yok, mis mis
Eşim fazlasıyla sakin aslında cok sinirli bir yapısı vardıda oda benimle atlattı ama ben hala aynıyım niyeyse diyetle spor yapmıstım yine aynıydım bence yapımda var diyeceğimde cok duygusal bir insandım ne ara böyle oldum hic anlamadım :(

Eşim fazlasıyla sakin aslında cok sinirli bir yapısı vardıda oda benimle atlattı ama ben hala aynıyım niyeyse diyetle spor yapmıstım yine aynıydım bence yapımda var diyeceğimde cok duygusal bir insandım ne ara böyle oldum hic anlamadım :KK43:

herşey kafada bitiyor. büyük bir sıkıntınız varsa o kafanıza takılıp ufak şeyleri de büyütmenize sebep oluyordur belki. ilk onu çözmeli.

bazen sorunlu insanları görüp kendi haline minnet duymak lazım. o zaman ufak sorunlar göze batmıyor insana.

herşey kafada bitiyor. büyük bir sıkıntınız varsa o kafanıza takılıp ufak şeyleri de büyütmenize sebep oluyordur belki. ilk onu çözmeli.

bazen sorunlu insanları görüp kendi haline minnet duymak lazım. o zaman ufak sorunlar göze batmıyor insana.
Bu benim icin en fazla bir gün sonra yine öfkemin esiri oluyorum ben onu değil o beni yönetiyor

Aha aynı ben. Ama ben loğusayım. Eşimin her yaptığı bana batıyor adeta ayrılıyorduk yani çantamı aldım bebeği de aldım evi terkediyordum nerdeyse. Zorla tuttu beni. Konuştuk, anlaştık ama yine batıyor adamın attığı adım bana. Psikoloğa ve çift terapisine randevu aldık, ama psikolog önce dahiliyeye gitmemi söyledi. Kan değerlerim alt üst olmuş. Doğum sonrası olurmuş öyle, normalmiş. Kan değerlerimin düşüklüğü dengemi alt üst etmiş. Sizin de eğer can sıkan stres yaratan belli bir şey yoksa hayatınızda bir doktora görünün.

Düşündüm de eşim müsade etmedi bunu kendinde aşabilirsin sinirlenince bir sus bir odaya gec otur ve ben gercekten sinirlenmelimiyim diye düşün dedi , 7 yıllık beraberlik sonucu evlendik evet oda düzelt su tavrını felan desede hatta onu çıldırtma noktasına geldiğimde kapıyı vurup cıkmak bagırmak yok benimle tartısır ama benim gibi değil bakıyor olmuyor aşkım gel bi satılda barısalım hadi gel gel felan yapıyor sonrada üzülüyorum ben neden böyleyim diye :KK43:
Bende senin gibiyim ama sen sanslisinki esin sana gel barisalim diyor.. benimki beni daha da kiskirtiyor.. o yuzden relaxxx

Cocugunuz yok sanirim, olmadan mutlaka sinirinizo kontrol etmeyi ogrenin. Yetiskinler yine bir sekilde kaldirabiliyor ama cocuk ruhu cok hassas, birdaha duzeltemeyecegi bir etki yaratirsiniz uzerinde

Back
X