öfke ve sinirr

cbrt

hayat seninle guzell
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
256
25
Ya ben nasil bu hale geldim bilmiyorum en ufak şeye sinirlenir bağırır kızar oldum. Erkek arkadasima çok kızıp bağırıyorum bisi soruyorum anlamiyosam yada iki sorumdan biride cevap veriyorsa yada vs.şeylere yine sinirleniyorum..
Ayni şekilde babamada yada komsulara falan öyle tabi onlara o sekil bağırıp kizamiyorum ofkemi sinirimi içimde yaşıyorum her hareketi sinirime gidiyo sonra basım agriyo tabii sabah oluyo yada bi iki saat geçince bağırıp cagirdigma uzuluyorum .. Sizde de böyle olan varmı arkadaşlar ..

Aslında sabirli da bir insanim ama bazen gözüm donuyor cildiriyorum.
Bir kaç sene önce kuzenler halam bizde kaldılar 3 ay boyunca.
Anneme bana eziyet resmen.
Yemek beğenmezler bu ne boyle diye catali kaşifi sofraya firlatip kalkarlar falan.
En sonunda teki ordugum patigi güle güle sokunce sarteller atti bende.
Ne bulduysam attim yüzüne kaldirdim hirpaliyorum resmen kizi.
Kendimi yerden yere attim sinirle.
Sonra halam cocuklarini topladi gitti evden bir kaç ay konusmadik hic :KK70:
Çocuk dedigime bakmayin en küçüğü 16 yasindaydi o zamanlar ..

Bu ara bendede var hrleki bugun cok fazlaydi iki yasinda oglum var aksama kadar beraberiz kimse yok herzamsn yaptigi seyler bazen oyle sinirlerime dokunuyorki kiziyorum malesef sonrada kendime kiziyorum tabi ne yapcam bilmiyorum bide adetime az zaman kalinca dahada tavan yapiyo cozum bulursaniz banada bildirin

Sabah kalktığında bulantın oluyorsa ya da tansiyonun normalden yüksekse dahileyeye görünmeni, bu durumun sosyal yaşamını etkilediğini düşünüyosan da psikiyatriye görünmeni tavsiye ederim.

Bende de oluyor bazen camı çerçeveyi aşağı indiresim geliyor. Çıkıp temiz hava almak iyi geliyor tavsiye ederim

B12 vitamini eksikliği olabilir. Kan tahlili yaptırdınız mı? o_O

Bu durum genelde gün içerisinde aynı şeyleri yapmaktan kaynaklanıyor. Örneğin hayatta karşılaştığımız bir takım sorunları görmezden geliyor veya erteliyoruz sonraları birikiyor ve en ufak bir olayı oluşu kaldıramaz hale geliyoruz çözüm farklı şeyler yapmak Yaşantı içerisinde farklılıklar yapmak.. Bu durumu hafifletir.

Sanırım hayatınızda bir şeyler ters gidiyor ve sinirinizi başkasından çıkarıyorsunuz. Belki işiniz belki okulunuz sorunlu. İlk başta neyin sizi rahatsız ettiğini bulun. Bir dönem bende böyleydim. İşimin ve kullandığım ilaçların beni böyle yaptığını farkettim. Doktora gittiğimde hormal seviyemin çok yükseldiğini ve beni gerdiğini söylemişti. Bir de iötiğim ilacın yan etkisi, depresyona neden oluyormuş. Umarım her şey yoluna girer. Önce kendinizi sonra da sevdikleriniz üzmeyin.

Arkadaşların da dediği gibi sorunun köküne inip halledebilirsiniz. O zamana kadar naçizane tavsiyem nefes egzersizi yapmanız. Diyafram nefesi sizi rahatlatacaktır gerildiğiniz anlarda.

Sanırım hayatınızda bir şeyler ters gidiyor ve sinirinizi başkasından çıkarıyorsunuz. Belki işiniz belki okulunuz sorunlu. İlk başta neyin sizi rahatsız ettiğini bulun. Bir dönem bende böyleydim. İşimin ve kullandığım ilaçların beni böyle yaptığını farkettim. Doktora gittiğimde hormal seviyemin çok yükseldiğini ve beni gerdiğini söylemişti. Bir de iötiğim ilacın yan etkisi, depresyona neden oluyormuş. Umarım her şey yoluna girer. Önce kendinizi sonra da sevdikleriniz üzmeyin.
Haklisiniz, ne is ne okul var hergun evdeyim bir yere gidemiyorum her is bana bakiyo annem bi takim olaylar yüzünden tek basıma arkadaşlarımla gezmeye gondermiyo hafta sonu köye gidiyoruz ve bn hic istemiyorum koyu,hergun evde tikilip kalmaktan biktim ne bi sosyal cevrem var nede arkadaş.. Babamin bi takim baskılarından biktim hiç bisi yoluna girmiyo yeterli degilmi sizce, boyle olmakta olmam :KK43:

Aynısı bendede var
Dün sinir krizine bile girdim.
Ama büyüklere böyle davranamıyorum.

Son derece sakin biriyim.Ergen iken böyle değildim ama:)Eğer çok bunaldıysam abdest alırım Kuran-ı Kerim okurum.Pampık gibim olurum.

Haklisiniz, ne is ne okul var hergun evdeyim bir yere gidemiyorum her is bana bakiyo annem bi takim olaylar yüzünden tek basıma arkadaşlarımla gezmeye gondermiyo hafta sonu köye gidiyoruz ve bn hic istemiyorum koyu,hergun evde tikilip kalmaktan biktim ne bi sosyal cevrem var nede arkadaş.. Babamin bi takim baskılarından biktim hiç bisi yoluna girmiyo yeterli degilmi sizce, boyle olmakta olmam :KK43:
Bu durumda haklısınız tabii. Bence iyi kötü ayırt etmeden bir iş bulun, sonra değiştirisiniz. Biraz uzaklaşmış olursunuz aileden.

Evet b12 eksikliğinden olabiliyor bende bu durumdan dolayı doktora gitmeyi düşünüyordum ama biraz dikkat ettim kendime sinirlendiğim seylerden uzak durmaya calıştım ama kurtulamıyorum tamamen bu halimden

Papatya çayı iç papatya gibi geziyosun o an bir cumle kurmadan önce 10 a kadar say sonra söyle genelde wazgeçiyosun söylemekten yada sen 20 yap onu :KK70:

B12 ni baktırdınmı b12 eksikliği sinir yapıyormuş ve zedeliyormuş bende çıktı :KK43:

X