Öfkelenince gözü dönen kocayla nasıl baş edilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eger aileniz yaninizda ve hamile degilseniz kesinlikle bosanin evden gidin ya da esinizi gonderin. Bir kere vuran bir defa daha vurur. Ben bu yuzden bosaniyorum.
Çocuk da olsa hamile de olsa gitmeli bence eğer çocuk varsa ya da olursa çocuk ağladığı için de dayak yiyecek. Hangi çocuk duvardan duvara fırlatılan bir annenin olduğu evde mutlu olur ki ?

Boşanirdim tabiki başka napicam?Boyle şiddet bagimlisi şerefizden birde çocukmu yapicam?Siz neden hala boşanmadiniz ben bunu anlamadim mesela dövulmekden zevkmi aliyorsunuz?

Aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen şuan bende odamda tek başıma oturuyorum o içerde... 2 kere geldi yanıma gitmedim artık yoruldum çünkü yanlız kalmak istiyorum aynı anlattigin gibi hep o haklı tüm suç bende fisekleyenn benmişim anlatmaya kalksan roman olur boşan demesi kolay ama olmuyor iste öyle. Seni okdr çok iyi anlıyorum ki canım seninde benim gibi konuşmaya ihtiyacin var

Bütün evin duvarlarında yerlerinde çarpa çarpa gezdirmiş sizi, siz hala aramız iyiyken cicim aylarında gibiyiz diyorsunuz. İyi misiniz gerçekten.
Yarın öbür gün çeker vurur bu adam sizi. Veya kavga esnasında alır atar balkondan üstüne de intihar etti der.

YouTube de bir kadın vardı resim yapan kocası bilmem kaç yerinden durduk yere sıradan bir günde bicaklamisti.

Bizim burda da bir abla var. Adam hep siddet uyguluyordu. 3 cocuklari da oldu. Adam kadin sonunda ayrilmak istediginde sabah ise giderken yolunu kesti. Bicakladi ve kolunu kirdi. Kil payi tesadüfen yakin olan Alman polisi kurtardi.

Onun erkekliği sana. Gerçekten öfke sorunu olan herkesle kavga eder gücünün yettiği ile değil.

Neden zor sığınma evine gidin darp raporu alın koruma talep edin. Yazık değil mi caniniza. Ölseniz 3gun kimsenin haberi olmaz .

Çocuk da olsa hamile de olsa gitmeli bence eğer çocuk varsa ya da olursa çocuk ağladığı için de dayak yiyecek. Hangi çocuk duvardan duvara fırlatılan bir annenin olduğu evde mutlu olur ki ?
Ben de zaten gitsin diyorum farkli bir sey soylemiyorum

İsterseniz gunlerce haftalarca konusun bu manyak adamlar sizi dovmeye devam edecek. Allah koruya da ellerinde can vermeseniz.

Bizim burda da bir abla var. Adam hep siddet uyguluyordu. 3 cocuklari da oldu. Adam kadin sonunda ayrilmak istediginde sabah ise giderken yolunu kesti. Bicakladi ve kolunu kirdi. Kil payi tesadüfen yakin olan Alman polisi kurtardi.
Bu mesajı gören ve aynı donemlerden geçen kadın varsa lütfen gidin devlet ücretsiz spiral taktiriyor 5-10 yıllık kocanizin ruhu duymaz işlem 5 dk bile değil. Lütfen kendinize de çocuğunuza da bunu yasatmayin. O adamdan hamile kalmayın.

Adamı böyle savunmaya kalktiginiza göre aizin de saldırıp ağza alinmayacak şeyler söylediğinizi düşünüyorum

Neden zor sığınma evine gidin darp raporu alın koruma talep edin. Yazık değil mi caniniza. Ölseniz 3gun kimsenin haberi olmaz .
Öyle tabi ama işte insanı evli kalmaya bağlayan başka nedenlerde olabiliyor bazen bende severek evlendim 2.evliliigm hatta ama işte gidecek yerin olmadığı zaman katlanmak zorundasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…