Öfkeliyim çok..

silaaxix

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
51
16
3
Bundan iki sene önce biri vardı. O zaman farklı şehirlerdeydik ve ilk bu bir yakınlık hissettiğini söyledi bende de bir his vardı evet ama o söylemese ben söylemeyi düşünmüyordum zaten farklı sehirlerdeyiz zor olur diye mantıken arkadasca konuşmak daha doğru olur diye düşünüyordum.iki seneye yakın öyle konuştuk ama arkadasca da konuşmalar değildi ben bu işin adı ne dediğimde konuyu değiştiriyodu ben kaçtıkça hayatımdan çıkarmaya çalıştıkça kendini hayırlatıyodu ilk defa yüzyüZe görüşücegmz zaman yanında normal bir arkadasıyla geldi kız çok bozuldum biz bu insanla daha önceden de ailece görüştüğümüz insanlardı ordan tanısıyoruz neyse bu iş sinirlerimi çok bozdu bir gün sevgilim varmış gibi yaptım ki artık bu konu kapansın diye ben hayatmda böyle ne yapmak istediği belli olmayan tutarsız biriyle daha karşılşmadm şimdi ise bir zamanlar kanka dost dediği insanla sevgili olmuş kıza yüzük takmış birde kırgın değilim içimde ufacık bir his heyecan yok tabi ama çok öfkeliyim kızgınım Allahıma havale ediyorum bir gün öyle bir gelsin ki elimin tersyke ittrmek istiyorum

Hiç adı konmamışki.
Buna nasıl izin verdiniz yahu.
2 yıl ne arkadas ne sevgili

adı konmamış ilişkiden bir şey çıkmıyor.
kaçtığınızda kapatsaydınız bu konuyu keşke.
canınız sağolsun kin dahi beslemeyin.
değmiyor gerçekten.

Evet adı konmamış birşeyden çıkmıyor ama böyle biri de benim karşıma çıktı işte söylencek çok şey varda yani...

Evet adı konmamış birşeyden çıkmıyor ama böyle biri de benim karşıma çıktı işte söylencek çok şey varda yani...

karşımıza neler neler çıkıyor. envai çeşit insan var.
biz kadınlar duygusalız ha illa olsun diye zorluyoruz biri hayatımıza girecek gibiyken.
en mantıklı düşünmemiz gereken dönemde duygusallığın dibine vuruyoruz.
muhtemelen sizde de öyle olmuş. bende de öyle olur hep.
2 yılınızı silmişsiniz. kin besleyerek bir 2 yıl daha silmeyin.

Haklısınız

Her kelimesinin atina imzami atarim ve konu sahibesi uzulmeyin kotu bir duruma sokmus sizi ama dedigim gibi asla uzulmeyinnsinirlenmeyin bir duygu beslemeyin hic biri icin gerek yok sizin icin dua edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…