Bundan iki sene önce biri vardı. O zaman farklı şehirlerdeydik ve ilk bu bir yakınlık hissettiğini söyledi bende de bir his vardı evet ama o söylemese ben söylemeyi düşünmüyordum zaten farklı sehirlerdeyiz zor olur diye mantıken arkadasca konuşmak daha doğru olur diye düşünüyordum.iki seneye yakın öyle konuştuk ama arkadasca da konuşmalar değildi ben bu işin adı ne dediğimde konuyu değiştiriyodu ben kaçtıkça hayatımdan çıkarmaya çalıştıkça kendini hayırlatıyodu ilk defa yüzyüZe görüşücegmz zaman yanında normal bir arkadasıyla geldi kız çok bozuldum biz bu insanla daha önceden de ailece görüştüğümüz insanlardı ordan tanısıyoruz neyse bu iş sinirlerimi çok bozdu bir gün sevgilim varmış gibi yaptım ki artık bu konu kapansın diye ben hayatmda böyle ne yapmak istediği belli olmayan tutarsız biriyle daha karşılşmadm şimdi ise bir zamanlar kanka dost dediği insanla sevgili olmuş kıza yüzük takmış birde kırgın değilim içimde ufacık bir his heyecan yok tabi ama çok öfkeliyim kızgınım Allahıma havale ediyorum bir gün öyle bir gelsin ki elimin tersyke ittrmek istiyorum