öfkem geçecek mi?

lonelybuthappy

always alone never lonely
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
2.804
4.507
53
28
1 yıllık erkek arkadasimla ayrıldım ve ona olan öfkem geçmiyor bir türlü.
Ailesine hele annesine o kadar düşkündü ki. Tam barışmıştık, af istedi yanıma gelecekti ki anası mani olmuş. O buraya gelmiyor sen de gidemezsin demiş bu da anasını dinlemiş.Onca fedakarlığımı görmeden anası için silen mi, kendi egosu için oğlunun saadetine engel olan anne mi? Bu nedir..? Daha şimdiden görümcelik yapan görünceye eltiye hiç girmiyorum bile. Hepsini Allah islah etsin.
Biliyorum Allah beni kurtardı, biliyorum mutlu olamazdık asla. Ama öfkem dinmiyor. Bunları hak etmedim diyorum sürekli gururuma onuruma yediremiyorum. Ayrilali 1 ay olacak ben hâlâ sinirliyim. Zamanla nötrleşecek miyim unutacak mıyım bütün bunları? Ilerde mutlu olacak mıyım iyi insanlar hâlâ var mı? :KK43:

Unutursunuz daha gençmişsiniz böyle biri için kendinizi üzmeye değmez. Daha fazla zaman kaybetmediginiz için çok şanslısınız. Bir de bu pencereden bakın olaya.

Unutursunuz daha gençmişsiniz böyle biri için kendinizi üzmeye değmez. Daha fazla zaman kaybetmediginiz için çok şanslısınız. Bir de bu pencereden bakın olaya.
Değmez ama çok canım sıkılıyor kafamda sürekli hak etmedin cümlesi dönüyor. Nefret geliyor hem ailesini hem onu

Neye bu kadar sinirli olduğunuzu anlamadım? Sizi o mu terk etti?
Evet, sonra barıştık vs vs olaylar oldu ama annesi noktayı koydu sağolsun o da gayet anneci çıktı. Resmen yanıma gelmesine annesi izin vermedi önce o buraya gelsin yanımıza demiş. O da anneciğini dinledi. Onca fedakarlığımı görmedi

Evet, sonra barıştık vs vs olaylar oldu ama annesi noktayı koydu sağolsun o da gayet anneci çıktı. Resmen yanıma gelmesine annesi izin vermedi önce o buraya gelsin yanımıza demiş. O da anneciğini dinledi
E alsın annesini koynunda uyutsun. O mutlu olamaz ki zaten. Hayatına kim girse anne faktörü olacak ve hep huzursuz, mutsuz ilişkiler yaşayacak. Bu onun saçma tercihi. Bunu düşünüp belki rahatlarsın. Tabi ki iyi insanlar var. Yaklaşık 3 milyar erkek nüfusu var dünyada :D

E alsın annesini koynunda uyutsun. O mutlu olamaz ki zaten. Hayatına kim girse anne faktörü olacak ve hep huzursuz, mutsuz ilişkiler yaşayacak. Bu onun saçma tercihi. Bunu düşünüp belki rahatlarsın. Tabi ki iyi insanlar var. Yaklaşık 3 milyar erkek nüfusu var dünyada :KK70:
Ben nasıl goremedim nasıl annesine böyle aşık olduğunu fark edemedim. Kendime de kızıyorum açıkçası. Ben ailemin rizasi olmadan onun yanina gitmiştim ama o annesinden izinsiz barışmak için yanıma gelemedi. Şaka gibi ben nasıl göremedim

Bana kızmayın lütfen, 1 senelik nedir ya? Senet imzalamış gibi :KK70:

Üzülmeyin. Sinirlerinize, öfkenize hakim olun. 1 sene hiçbir şey değil. Annesinin dili ile hareket eden erkekler çekilmez.
Hahahahah ne bileyim bırak seneliği sinirimden küfür yazmamışım iyi ki :D Kesinlikle bu forum gözümü çok açtı ama zoruma gidiyor. Ailesine de ona da hakkımı helal etmiyorum deyip duruyorum

Ben nasıl goremedim nasıl annesine böyle aşık olduğunu fark edemedim. Kendime de kızıyorum açıkçası. Ben ailemin rizasi olmadan onun yanina gitmiştim ama o annesinden izinsiz barışmak için yanıma gelemedi. Şaka gibi ben nasıl göremedim
Amaaan. Geçmişi düzeltebilecek misin? Olan biten hakkında yapabileceğin herhangi bir şey var mı? Yok, boşver gitsin. Geleceğinden yemenin ne gereği var değiştiremeyeceğin şeyler için? Ona harcadığın her saniyeye yazık değil mi sence?

Hahahahah ne bileyim bırak seneliği sinirimden küfür yazmamışım iyi ki :KK70: Kesinlikle bu forum gözümü çok açtı ama zoruma gidiyor. Ailesine de ona da hakkımı helal etmiyorum deyip duruyorum
Sövüp, seviyenizi bile düşürmeyin lütfen. Fedakarlıklarınıza, emeklerinize, geçen vakitlerinize üzülün ama şükredin 1 seneden daha fazla olsaydı kötü olabilirdi. Arada sadece 1 senenin alışkanlığı var, kendinizi oyalayın, meşgul edin beyninizi meşgul ettiğiniz sürece zaman ilaç gibi gelecek geriye dönüp baktığınızda güleceksiniz kendinize.

Yeni yeni insanlarla tanışın, konuşun hiç beklemeyin. Hayat beklemek için çok kısa.

Sövüp, seviyenizi bile düşürmeyin lütfen. Fedakarlıklarınıza, emeklerinize, geçen vakitlerinize üzülün ama şükredin 1 seneden daha fazla olsaydı kötü olabilirdi. Arada sadece 1 senenin alışkanlığı var, kendinizi oyalayın, meşgul edin beyninizi meşgul ettiğiniz sürece zaman ilaç gibi gelecek geriye dönüp baktığınızda güleceksiniz kendinize.

Yeni yeni insanlarla tanışın, konuşun hiç beklemeyin. Hayat beklemek için çok kısa.
Erkeklerden şimdilik midem bulanıyor ve geleceğim için endişeleniyorum. Bunlarin hepsi mi anasina düşkün anlamadim ki

Erkeklerden şimdilik midem bulanıyor ve geleceğim için endişeleniyorum. Bunlarin hepsi mi anasina düşkün anlamadim ki
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sanki yolun başındasınız diye düşünüyorum. Elbette bir erkek ailesine düşkün olacak kendi ailesine nasıl düşkünse eş kişisinin de ailesine o değeri verecek. Fakat sürekli anne sözüyle hareket ediyorsa, o iş olmaz.

Geçenlerde çok güzel bir tweet okudum. Hala okuyup duruyorum. Sizinle de paylaşasım geldi, hatta yazıp odanızın bir kenarına asın.

“Çok fazla yakınlığın getirdiği körlük yüzünden karanlık olan gerçekler, uzakta olunca nasılda gün yüzüne çıkıyor. Anladım ki, gözünün açılması ne kadar güzelse, sevdiğin bir şeyin artık sevmediğin bir şeye dönüşmeside o kadar güzel.”

Şu an midenizin bulanması çok çok normal, bu bulantılar gidince bir şekilde yeni sayfalar açılacak. Kendinizi 1 kişi ile sınırlandırmayın tanıyın yeni yeni insanlar tanıyın elbette çıkacak içlerinden doğru insan.

Kurtulduğunuza sevinmek varken hala daha barışma ısrarınızı anlamıyorum gerçekten. Evlenseniz de boşanacaksınız emin olun. En son ayrıldığınızda da siz kesin barışırsınız demiştim. Yok yapmam diyordunuz. Kariyer yapıyorsunuz ne diye bu tarz bir adamda ısrarcı oluyorsunuz? Gerçekten kurtulduğunuzun mutluluğunu yaşayın

sakin ol 20 yıllık eziyet çekenler ayrılıyor
o "hak etmedim" tümcesi hep olacak kafanda
bu tür durumları hiç kimse haketmez ama yapacak birşey yok değil mi? :kahve:

Öfke insanı yıpratıyor hayatımdaki diğer şeylere odaklanamıyorum. Unutmak istiyorum tamamen
Kendiniz de söylemişsiniz öfke yıpratır ve sadece kendinizi cezalandırmış oluyorsunuz, o insanlar siz öfke duydukça eksilmiyor kimseye bişey olmuyor, zararı sadece size. Mutlaka unutacaksınız ama böyle öfkelendikçe bu süreç uzar.

Kurtulduğunuza sevinmek varken hala daha barışma ısrarınızı anlamıyorum gerçekten. Evlenseniz de boşanacaksınız emin olun. En son ayrıldığınızda da siz kesin barışırsınız demiştim. Yok yapmam diyordunuz. Kariyer yapıyorsunuz ne diye bu tarz bir adamda ısrarcı oluyorsunuz? Gerçekten kurtulduğunuzun mutluluğunu yaşayın
Kurtuldum orası amenna ama zoruma gitme kısmını atlatamadım

Back
X