öfkem geçecek mi?

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama sanki yolun başındasınız diye düşünüyorum. Elbette bir erkek ailesine düşkün olacak kendi ailesine nasıl düşkünse eş kişisinin de ailesine o değeri verecek. Fakat sürekli anne sözüyle hareket ediyorsa, o iş olmaz.

Geçenlerde çok güzel bir tweet okudum. Hala okuyup duruyorum. Sizinle de paylaşasım geldi, hatta yazıp odanızın bir kenarına asın.

“Çok fazla yakınlığın getirdiği körlük yüzünden karanlık olan gerçekler, uzakta olunca nasılda gün yüzüne çıkıyor. Anladım ki, gözünün açılması ne kadar güzelse, sevdiğin bir şeyin artık sevmediğin bir şeye dönüşmeside o kadar güzel.”

Şu an midenizin bulanması çok çok normal, bu bulantılar gidince bir şekilde yeni sayfalar açılacak. Kendinizi 1 kişi ile sınırlandırmayın tanıyın yeni yeni insanlar tanıyın elbette çıkacak içlerinden doğru insan.
22 yaşındayim söz için teşekkür ederim cidden doğru. Hemen insanlarla tanısayim ama nereden bulayım yeni insan bilemedim ki. Çevrem öyle geniş değil

Öncelikle Her şey yaşanılanların zorluğuna göre unutmak icin çok taze , psikolojik olarak mantıksal olarak için kaldırmayacak tabi ki vs vs ama inan kendine bu bir sürec ve elbette son bulacak... şöyle düşün bu hayatta edindigin ne ilk tecrube olacak ne son ama yasadiklarinin sana getirisi bir daha güvenmemek gözünü açmak daha dikkatli olmak ve sonunda da insanlari artik gözünden tanımak. Hep şöyle düsün yasandi ve bitti en onemliside her insan kendinr yakisani yaparmis ya birak onlarda kendi karaktersizlikleriyle kalsinlar. Çenem açıldı yine :))))son olarak ilahi adalete güven , şu soruyu sor kendine ben bunu mu hakettim yerine " Rabbim beni bu yolda yasayacagim kotu seylerden mi korudu ?" Ve emin ol cevabi evettir ama gec anlarsin tabiki...
Unutman icin tek care dua ve düsünmeyi ertelemek...

Öncelikle Her şey yaşanılanların zorluğuna göre unutmak icin çok taze , psikolojik olarak mantıksal olarak için kaldırmayacak tabi ki vs vs ama inan kendine bu bir sürec ve elbette son bulacak... şöyle düşün bu hayatta edindigin ne ilk tecrube olacak ne son ama yasadiklarinin sana getirisi bir daha güvenmemek gözünü açmak daha dikkatli olmak ve sonunda da insanlari artik gözünden tanımak. Hep şöyle düsün yasandi ve bitti en onemliside her insan kendinr yakisani yaparmis ya birak onlarda kendi karaktersizlikleriyle kalsinlar. Çenem açıldı yine :))))son olarak ilahi adalete güven , şu soruyu sor kendine ben bunu mu hakettim yerine " Rabbim beni bu yolda yasayacagim kotu seylerden mi korudu ?" Ve emin ol cevabi evettir ama gec anlarsin tabiki...
Unutman icin tek care dua ve düsünmeyi ertelemek...
Kesinlikle Allah korudu ama insan ilk zamanlar kabul edemiyor. Birisi sosyal medyasinda sevgilisinin öğretmenler gününe aldığı hediyeyi koymuş. Ne bileyim bu foto bile öyle zoruma gitti öyle zoruma gitti ki. Ona yine yine ve yine öyle kırıldım öyle kızdım ki. Bundan sonraki öğretmenler gününde çok mutlu olurum inşallah

Burada pek çok kayınvalide konusu açılıyor, okuyorsundur. Seninle benzer, hatta daha beter durumlar yaşayan kadınlar var ama artık evlilik bağı gerçekleştiği ve çocuk yaptıkları için ayrılamıyorlar; mutsuz evliliklerini sürdürme zorunluluğunda hissediyorlar kendilerini. 1 senen geçmiş olsa da daha fazla mutsuz olmadan, kendine zarar vermeden yoldan geri dönmüşsün. Herkesten çıkaracağın dersler var bu hayatta, kimse kimsenin hayatına boşuna girmiyor bence. Ondan öğreneceğin dersleri aldın, yoluna bakmalısın. Saplantı haline getirmezsen unutursun; bu hayatta ölüm acısı dahi soğurken bu hayli hayli soğuyacaktır emin olabilirsin.

Burada pek çok kayınvalide konusu açılıyor, okuyorsundur. Seninle benzer, hatta daha beter durumlar yaşayan kadınlar var ama artık evlilik bağı gerçekleştiği ve çocuk yaptıkları için ayrılamıyorlar; mutsuz evliliklerini sürdürme zorunluluğunda hissediyorlar kendilerini. 1 senen geçmiş olsa da daha fazla mutsuz olmadan, kendine zarar vermeden yoldan geri dönmüşsün. Herkesten çıkaracağın dersler var bu hayatta, kimse kimsenin hayatına boşuna girmiyor bence. Ondan öğreneceğin dersleri aldın, yoluna bakmalısın. Saplantı haline getirmezsen unutursun; bu hayatta ölüm acısı dahi soğurken bu hayli hayli soğuyacaktır emin olabilirsin.
Kesinlikle uzgunlukten ziyade sinirliyim ona karşı. Burada okuduğum konular da beni etkiledi ve başıma gelecekleri sezebildim. Tabi ki bir ömürdense bir sene feda olsun ne deyim..

Back
X