Derdim annemin abimi hep kayirmasi ve Beni yalniz birakmasi, abimde bende bosandik ikimizinde 1 kizi var..abim neredeyse Hergün alkol aliyor .. kiziyla hic ilgilenmiyor.. annemlerle yasiyor .. annem abimin kizina bakiyor.. Ben yurtdisindayim kimsem yok .. eski es hayatimi zorlastiriyor.. anneme cok ihtiyacim oluyor ,, anneme Beni yalniz birakiyor .. abimin yasadigi Icin annemlere de dönemiyorum.. cünkü ayni evde olunca abimle tartisiyoruz, , yurtdisinda da isim zor yalnizim bunaliyorumm.. ne yapacagimi sasirdim , nasil cözecegimi bilemiyorum ,
-737 emoji skoru muDerdim annemin abimi hep kayirmasi ve Beni yalniz birakmasi, abimde bende bosandik ikimizinde 1 kizi var..abim neredeyse Hergün alkol aliyor .. kiziyla hic ilgilenmiyor.. annemlerle yasiyor .. annem abimin kizina bakiyor.. Ben yurtdisindayim kimsem yok .. eski es hayatimi zorlastiriyor.. anneme cok ihtiyacim oluyor ,, anneme Beni yalniz birakiyor .. abimin yasadigi Icin annemlere de dönemiyorum.. cünkü ayni evde olunca abimle tartisiyoruz, , yurtdisinda da isim zor yalnizim bunaliyorumm.. ne yapacagimi sasirdim , nasil cözecegimi bilemiyorum ,
Onlarinda isine geliyor annemin bakmasi , orali olmuyorlar, birde annesi hasta diye annem güvenmiyor birakmak istemiyorYeğeninin annesi ya da anneannesi yok mu? Yani bir iki hafta onlar baksalar, annen sana gelip kalsa, böyle bir imkan var mı? Ya da evin müsaitse, annen ve yeğenin beraber gelsinler. Böyle 7-8 yaşlarındaysa yeğenin uçağa binebilir anneannesi ile.
Heralde sacmaladigim dönemler oldu , duygusal Cok agir seyler yasadim.. burada kendimi düzgün ifade edememistim-737 emoji skoru mubu kadar eksilenecek naptınız? Bu kadar eksilenen 3-5 kişi falan gördüm sitede
Biraz konularınıza bakınca hatırladım ben sizi. Yeğeniniz küçük, annesiyle babası ayrı ve ikisi de çocuğa bakmıyor. Bu yüzden anneniz sahip çıkıyor çocuğa. Siz de annem benim yerime çocukla ilgileniyor diye kızıyordunuz. E değişen bir şey olmamış ki görüşlerinizde. Ne istiyosunuz anneniz napabilir mesela? Yetimhaneye mi bıraksın çocuğu?Heralde sacmaladigim dönemler oldu , duygusal Cok agir seyler yasadim.. burada kendimi düzgün ifade edememistim
Durumumda birsey degismedi , hala yalnizim yurtdisinda ve destege ihrtiyacim var , anneme de ihtiyacim yok , derdim de yegenimin yetimhaneye birakilmasi degil , anneme olan özlemim yapayalniz olmamdan destek aramamBiraz konularınıza bakınca hatırladım ben sizi. Yeğeniniz küçük ve annesiyle babası ayrı ve ikisi de çocuğa bakmıyor. Bu yüzden anneniz sahip çıkıyor çocuğa. Siz de annem benim yerime çocukla ilgileniyor diye kızıyordunuz. E değişen bir şey olmamış ki görüşlerinizde. Ne istiyosunuz anneniz napabilir mesela? Yetimhaneye mi bıraksın çocuğu?
Tamam ben de anneniz sizin özleminizi nasıl gidebilir fikriniz var mı onu soruyorum. Çocuğu annesi de babası da atmış bir kenara. Onunla ilgilendiği için sizle ilgilenmediğini söylüyorsunuz. Bu durumun nasıl bir çözümü var sizce?Durumumda birsey degismedi , hala yalnizim yurtdisinda ve destege ihrtiyacim var , anneme de ihtiyacim yok , derdim de yegenimin yetimhaneye birakilmasi degil , anneme olan özlemim yapayalniz olmamdan destek aramam
Benim anlayamadigim üzüldügüm ben de onun evladi degil miyim? Neden oglunum her türlü pervasizligini kapatip kayirirken Beni böyle üzüyor yalniz birakiyor?Anneniz ne yapabilir?
Yeğeninize annesi ve babası sahip çıkmadığı
için kadın yaşının üstünde bir sorumluluk almak zorunda kalmış.
Sizde kötü şeyler yaşıyor olabilirsiniz ama anneniz sizi yalnız bırakmamak adına ne yapsın istiyor, bekliyorsunuz?
Konuyu çok genel geçer anlatıyorsunuz. Ben annenizden tam olarak ne talebiniz olduğunu hala anlamadım. Mesele yalnız bırakmasın derken ne istiyorsunuz? Sizin de çocuğunuzla mı ilgilensin veya abinizi evden çıkarıp sizinle mi yaşasın yani beklentinizin ne olduğunu yazmıyorsunuz. Yalnız bırakmak çok genel bir tabir. Mesela ne talep ettiniz de kabul etmedi?Benim anlayamadigim üzüldügüm ben de onun evladi degil miyim? Neden oglunum her türlü pervasizligini kapatip kayirirken Beni böyle üzüyor yalniz birakiyor?
Onu kayiriyor, her türlü hatasini hos görüp üstünü kapiyor, Beni sürekli elestiriyor, ne yaparsam yapayim yetemiyorumKonuyu çok genel geçer anlatıyorsunuz. Ben annenizden tam olarak ne talebiniz olduğunu hala anlamadım. Mesele yalnız bırakmasın derken ne istiyorsunuz? Sizin de çocuğunuzla mı ilgilensin veya abinizi evden çıkarıp sizinle mi yaşasın yani beklentinizin ne olduğunu yazmıyorsunuz. Yalnız bırakmak çok genel bir tabir.
Haklisinizda sonucta benim annem , üzülüyorum tavrinaÇocuk sahibi olmuş yetişkin bir kadınsınız anneniz sizi ne yapsın bu yaştan sonra. Anneniz zaten bir çocukla uğraşıyor bu yaştan sonra birde sizinle mi uğraşsın.
Şu durumda önünüze bakmanız gerekiyor.Onu kayiriyor, her türlü hatasini hos görüp üstünü kapiyor, Beni sürekli elestiriyor, ne yaparsam yapayim yetemiyorum
Ben cocuga bakmasiyla ilgili bir yorum yapmadim, neden oglunun her hatasini hos görüp üstünü kapatirken Beni neden sürekli elestiriyor ? Neden annem Bu sekilde davraniyor diye dert yandim?Ne kadar bencilsiniz pes gerçekten. Abiniz bırakmış annesi bırakmış babane olarak sahip çıkmış bakıyor torununa burada evlat kayırmak nerede? Abin içip içip oturuyosa anneside çekip gittiyse bu çocuğu yurda mı versinler sokağa mı atsınlar ne istiyosunuz? Bakan yok işte nasıl bırakıp sizinle ilgilensin. Gerçekten bazı insanların kalbi kararmış. Yurdışında bu kadar mutsuzsanız dönün yurda illa ana baba evinde mi yaşamak zorundasınız ayrı bi ev açıp çalışın annenizide istediğiniz zaman görürsünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?