Öfkeyle Kalkıyoruz

insanların sinirliyken hep içinden düşündüğü ama söyleyemediği şeyleri söylediğini düşünürümm...
aama bu durum ilişkinizde farklı olabilirrr onu en iyi siz anlarsınız...
siz msjları idareli kullanıyorsunuz ama oda öylemii?
birde ben anlayamadım niye bunu sorduğunuzu(Sence ben sana güveniyor muyum) acaba bir insana çok güvendiğinizi mi belli etmek mantıklı yoksa biraz güvensiz gibi davranıp güvenmek mi mantıklıı....

kendisi hep ona güvenmediğimden bunu ona belli edemediğimden şikayetciydi. Belli edip edemediğimi görmek, daha doğrusu ona göstermek istedim.

bence cok agır seyler dememis hakaret vs etmemis bunlar konusulur yeri gelir cok sıkılırsın ve bu isin sonu olmıycak gibi cumleelr soylersin bazen ciddiydir bazende sinirle karsıdakini incitmek icin soylenmis cumleler oluyor..mesaj konusunda kızmana gerek yok bence atarsa atsın bosver sen takma mesajları idareli kullanıyorus demissin ama bu kadar buyutulcek bir mevzu degil..uzerine cok gitme bence

üzerine gitmiyorum, her ddiğine boyun eğiyorum. Baskı olmamak adına çok çabalıyorum ve olmuyorumda ama o yinede nankörlük ediyor. En ufak bir kavgada beni böle yerden yere vurması çok incitiyor beni. Bir günde nasıl bu kadar değişebilir anlamıyorum ki... Daha gece yatarken çok mutluyduk..

senin sorun ettiiğin msjları idareli kullanıoz 1 msj bile çk değerli anca yetio demişsin fakat arkadaşlıyla msjlaştığına sinirlendin sanıırm bana 1 msjın hesabını yapıo fakat arkadaşıyla 5 kez mesajlıo anlamı bu sanırım doğru anladıysam

canım ona biraz zaman ver kafasını toplasın sakin bişekilde konuşursunuz canım.

Hayır hayır bu değil canım. Şuan kötüyüm gerçekten. Beni yerle bir eden kavga anında bana dediği sözler. Hiç düşünmeden nasıl söyler bunları bana. Çok kalibimi kırdı.

peki sn nie sormadın ona sn ilişki gibi görmüosan ne olarak görüosun bnde biliyim deseydin canım
arkadaşlarıyla konuşmasına karışmadığını söledin arkadaşlarını nie soktu araya ona anlam veremedim doğrusu

bende anlamadım canım. Bi mail attım ona. ıçimi döktüm. Ama çok kötüyüm. Kavga anında bilhassa onu kırmaktan kaçınıyorum ben. O nasıl kıydı bana? Her seferinde böyle yapıyo. Bu sefer canevimden vurdu beni. Çok üzgünüm mafoldumben

üzerine gitmiyorum, her ddiğine boyun eğiyorum . Baskı olmamak adına çok çabalıyorum ve olmuyorumda ama o yinede nankörlük ediyor. En ufak bir kavgada beni böle yerden yere vurması çok incitiyor beni. Bir günde nasıl bu kadar değişebilir anlamıyorum ki... Daha gece yatarken çok mutluyduk..

En büyük sorun sende canım , her dediğine boyun eğersen daha ne laflar duyarsın.Bırak , düşme üstüne, şaşırsın biraz.Birazda o senin peşinde koşsun.Diğer konunuda okudum ve cevap yazmıştım.Erkeklerin ne kadar üstüne düşersen o kadar kaçarlar senden.Sana verdiği kadar değer ver ona, daha fazlasını değil. :olmaz:

umursamaz davran böle onsuz yapamıcağını çok belli etmişsn yani bazı erkekler vardır elde edene kadrdır ne bileym hani sn bi dağa tırmanırsın uğraşırsın o dağa çıktığında gözün daha yüksek dağlara dönelr şidmi sn dağın zirvesi ol ve o zirveye ulaşmasına izin verme;)

Daha önceki konularınızı bilmiyorum ama sanırım sevgilinizi çok bunaltıyorsunuz, güven probleminiz olmuş, halletmiş gibi gözükseniz de sevgilinizde hasara yol açmış bu durum, siz arkadaşı ile mesajlaşmasını mesajlar kısıtlı manasında söylemişsiniz ama o müdahale ettiğinizi düşünmüş yine...

Siniri geçince size söylediklerinin yalan olduğunu söylemiş, aslında gerçek düşünceleri, ama sizi sevdiği ve değer verdiği için değişme yolundaki adımlarınızı görüyor ve pişman oluyordur söylediklerinden...

Güven probleminiz ile ilgili buradan aldığınız tavsiyelerle değişmeye çalışıyorsunuz, ama zamanla olacak bir şeydir bu, değiştiğinizi hemen düşünmez, aranızdaki güven sorununu hatırlatacak sorular yöneltmeyin, arkadaşına daha çok msj attı bana daha az gibi şeyleri sorun yapıp sürtüşmeler içine girmeyin sonuçta msn de camle görüşüyorsunuz...

biraz rahat ol canım ya emin ol aynı şeyleri bende yaşıyorum okadar mutluyken birden bire küçücük bişey büyüyo kavga ediyoruz
ben kavga anında telefon kapatılmasından ve ağır sözden yana dertliyim aşamadım malesef
her kavgamızda durum aynı
insanın huyu değişmiyor

üniversitedeyken arkadaşımın nişanlısı kontör alırdı arkadaşıma.
kontör bittiğinde naptın nasıl bitirdin den bana bilmem kaçtane msj attın.
işte bilmem kaçkez aradın bukadar aramayla bu kontör bitmez...diye kızın hayatını zehir ederdi.
kız ise onun aldığı kontörle ailesini arardı yani tlf neticede bu sadece sevgiline mi ait

sen ettiğini çekiyosun.
herşeyi böle abartırsan bu çocuk senle durmaz

Back
X