- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Hayatıma asla kova insanı koymamaya karar verdim. Eşim dışında. Kova bir arkadaşım Var di. Çok haklılar çok mükemmeller. Herkesin hatalarını söylerler ama sıra kendilerine geldimi sizi direk hayatından çıkarırlar. Eleştiriye gelince kendilerini bilgelik ama sıra onlara gelince orda dur dediği için aramıza mesafe koyduk. Tabi bu tüm kovalar öylemi bilmiyorum ama. Dur hazır Kova bir kadın bulmuşken. haksizken kendilerini haklı görüyorlar bunu nasıl Yenerim yani ona nasıl hayır sen haksizsin diyerek tepki vermeliyim. Çünkü ben onunla konuşmak istemiyorum kesinlikle benim dediğim doğru diyor. Bazen mesafeli davranır ben canimli cicimli konuşurum. Bakıyor olmuyor arada oda yapıyor acaba oda mi belli etmiyor yoksa anliyormu.Bende kovayim esim güneş burcu kova ve yükseleni oğlak
Benm ise yükselen boğa :) ev yerleşimleri vs önemli sadece burçlarla bitmiyor hanimlar ama işlerinde çok titiz ve iyidirler bu gerçek![]()
Ama coook soğuk bir ifadede veriyor hem yüze hem konuşmaya.illa gel özür dile ama ben yine sana haklıyım edasinda